Жената - Овен! - "Аз съм!" /2/

• 24 162
  • 796
  •   1
Отговори
# 690
  • Varna
Пак заповядай vili Hug
Няма смисъл да се буташ и потиш насам като имате черквичка и във Аспарухово. Този празник а и всички църковни празници се честват във всички черкви, независимо кой е патрона на черквата.

# 691
Нямам търпение да идва утре, знам че ще ми олееекнеее и ще ми стане спокойно и ефирично...имам си и икона-подарък,ще си я осветя,на Дева Мария от мама  bouquet

# 692
Здравейте,овнета! Приятно ми е овенка Simple SmileРодена съм на 29 март. Казват,че често хората от една зодия не се понасят,но аз странно винаги надушвам хората от моята зодия. Това,което не харесвам на зодията си,че въпреки натрупаните години припряността ми не намаля и че мразя да изпипвам детайли..Все се отегчавам да стигна докрай и ако намеря желаещ му възлагам да довърши започнатото от мен. Дай ми само генерални идеи да бутам.  hahaha Иначе в отношенията с хората съм много разбрана,умея да изслушвам и да давам съвет,когато го желаят,помощ на приятел и дори на непознат просто не отказвам.

Видях,че има други от Варна и дори от кв. Аспарухово, където живея.

# 693
elica676, добре дошла в обора Hug
Аз много трудно надушвам себеподобни(овнета),и досега не съм се разбирала само с една оФца- сестрата на мъжо тя не пожела не че аз не опитах   angel008

# 694
elica676 -добре дошла!

# 695
  • София
А къде е Цветелина?  Rolling Eyes

# 696
В болницата трябва да е. Нали каза, че ще влиза да видят какво ще правят. До колкото си спомням каза, че ще ти пише смс, не е ли писала?

Добре дошла на съкварталката elica76  bouquet

# 697
  • София
Вили, нищо не е писала още, очаквам включване Crazy Добре дошла в обора на Елица Hug

# 698
Добре заварили, момичета! Благодаря.  bouquet

# 699
Хайде на хороскопааааа за днес:

Не мислете, че ви преследва лош късмет, просто обстоятелствата не са във ваша полза. Не се сърдете на съдбата и за вас ще дойдат по-добри времена. Денят, обаче е идеален за планиране.

И кафенце със закуска

# 700
  • София
Мерси, Вили, имам страхотни планове за джакпота, след малко отивам да пусна едни-два фиша Crazy

# 701
Пети и аз го искам  Joy

# 702
  • София

Аааааааа, не мой, аз вече съм си го нагласила, много моля Naughty Ама ще почерпя подобаващо всички от обора Crazy

# 703
то май всички имаме къде да ги наместим

# 704
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!  bouquet
Какъв джакпот,колко е и кога се тегли? Joy

Общи условия

Активация на акаунт