Слънцето вече силно пече, Дюкан в малък размер дрешки ще ни облече - 185

• 21 575
  • 493
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте момичета! Аз имам грях за споделяне-днес хапнах два сладоледа Embarassed· Утре ми е пети ден от ПЗ, но се издъних·
Просто вече няколко дни съм постоянно в кухнята приготвям разни вкусотии и днес най-после се издъних·
Успех на всички и много минусчета Hug·
ХА,дойде и моят ред да ударя един тиган най-сетне  341uu newsm29  341uu

# 151
Ето ги снимките от Търново идат, топли, пресни, парят

Зорита е много готина мадама и който не я познава само губи. Ако някой (i-xondri, например) е искал да я види, а не е успял, ще има поправителен след 3 седмици.
И Петинка е страхотно сладурче, обаче не успя да си изяде пържолката  hahaha, та Зорито като добра съфорумка й помогна да си я завие за вкъщи (за работа)  hahaha
Много съм щастлива от срещата и чакам с нетърпение утрешния минус  Joy

ПеПеНа, браво на теб  Hug

Веси и Филюдка, честита ви годинка    newsm51 Много обичам такива волеви и постоянни хора. Желая ви да сте много здрави и щастливи  Hug Hug Hug

# 152
Божкееее,че сте хубавииииии  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Пу-пу....А Наденцето е сладурченце Hug Hug Hug Hug Да ти е здрава и веселичка!!!

Ичонииииbash smile3537 Sly Sneaky #Splat newsm29 newsm66 fight

Последна редакция: пн, 18 май 2009, 16:19 от TheNMaster

# 153
Оффф,днес ми е ден в кръжока "Ручки у гъзучки" или иначе казано ,кръжока "Ръцете ми пречат".... Tired  hahaha
Залях се с кафе,залях се с кисело мляко(щот' изтървах кофичката върху себе си)...Порязах се на хартията на принтера...Да видим до довечера какво още  ще направя  ooooh! ooooh! ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Малееее такъв крив ден не съм имала отдавна....
И аз съм от твоя отбор  Mr. Green. Тази сутрин си изтървах буркана с киселото мляко и триците, счупи се Mr. Green и то върху килима  Mr. Green. Представяш си как се чисти тая помия нали  hahaha

За капак на всичко, излизам на терасата, бабата върху нас си пере нещо на терасата и между фугите тече на моята тераса мръсна вода Sick. А имах простряни дрехи  ooooh!, хайде всичко обратно в пералнята  Crazy

Ичони, Ичони, кВи си ги изяла  fight

Дориии, все се каня да ти кажа че това ми харесва мнооого  Heart Eyes Hug

Гарденийка, Зоритка, Петинка, Наденце, абе много сте готини бе  Flutter Laughing

# 154
  • Варна
Гарденийка, Зоритка, Петинка, пу пу пу да не ви е уруки!мноооого сте хубави!а това малко сладур4е, да му схрускаш бузките направо!жива и здрава да ти е Гардениика!

# 155
  • София, Лагера
Верно сте много хубави, да ви се чуди човек защо ви е диета!  Heart Eyes

Снеже, давай овесени ядки на малкото Снеже. Моя малък ги обожава с прясно мляко и козунак!  Peace

# 156
Филюдка, Веси ,честита ви годишнина и отлични постижения. Hug
Желая ви много сили и воля да постигнете целта и най-важното - да задържите постигнатото.

# 157
  Благодаря от сърце за хубавите,позитивни и топли думи на АЙНУР,мис Марпъл,Шушиии,Ив Микова,Хеписмайл,Петенце-цветенце,Дореее,Вани ник,Ниала,Танчето/радвам се да те "видя"отново/,Мастерче,Блумче,ФИЛЮДЧЕЕЕЕЕЕЕЕ,Точица,Пинк85,Емили7497,Гардения,Дания newsm51 smile3534 newsm51

# 158
  • София по рождение
е, сколасах да се запиша в тази тема Whistling

# 159
  • София
Момичета, чао от мен. Ако имам интернет в хотела ще ви пиша когато мога, ако нямам ви желая хубава седмица, с много минуси, и само усмивки! Гушкам ви всички!  Hug  Hug  Hug

# 160
  • Варна
Tanyamanya, бържи да казваш къде изчезна!!!

Айнурче   Hug

Страхотни сте сладури на търновската среща!  Hug Hug Hug Hug

# 161
  • в сърцето на моето Слънце
Флучия, благодаря ти. Тя умората е от доста време и се преживява, но отвращението от храната ме притеснява.
Май наистина трябва да си купя тест.  newsm78

# 162
[ но отвращението от храната ме притеснява.
Май наистина трябва да си купя тест.  newsm78
Чакаме задружно резултата.... Blush Blush Blush Blush Blush Blush Blush Blush Blush
 EFP

fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

ЕДИТ
ТАНЯ МАНЯЯЯЯЯ  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Къде се загуби бе човек!!!! Айде,че ми е мъчно за тебе бре  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пн, 18 май 2009, 17:18 от TheNMaster

# 163
  • София
Търся от известно време едно стадо овце ....има и розови  измежду овцете,.....обаче всичките са мноО Убави  Joy Joy Joy

А !  Naughty

и една Вещица има значи около стадото и понеже е вещица - магьосница се явява и като вълк, който вие и ...... наглежда стадото  Joy Joy Joy Joy

Какви ги вършите бре !

А защо не е петък днес ?

И защо не вземат да ме приберат в специализирано заведение не мога да разбера  hahaha hahaha hahaha

Добре съм ....тежа 55 килограма но умствено олеквам все повече
ей това е от мен  newsm78
Липсвате ми , шА се завръщам много скоро..... защото не мога без вас  Crazy

# 164
Здравейте и от мен!
Вече го реших - ще стана по-редовна и аз при вас, ако ме искате разбира се.
Много е приятно да си "говориш" така да се кажа с хора, които също са на диетата на Пиер Дюкан. Ама и като ви чете сте направо страхотни.

Сега да споделя и моят резилтат - започнах диетата на 15.03.2009 г, направих 7 дни П и до днес съм на ПЗ като ги редувам 3/2. Стартирах на 77 кг, сега съм 68 кг, но забравих да си измеря др мерки и незнам реално колко см съм свалина, но това не болка, нали? Смятам да стигна до 67 кг, които м/у другото много ми се опъват, и да мина на 3-та фаза, но да си призная много се притеснявам от нея. Може ли ако имате възможст, тези които са минали през нея да споделят опит и съвети? Не знам защо съм си втълпила, че като мина на 3-та фаза ще кача пак килограмите си!  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт