Слънцето вече силно пече, Дюкан в малък размер дрешки ще ни облече - 185

• 21 579
  • 493
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Това е тежък режим, не може да караш на него цял живот. Трябва да включиш и нормалните храни.

# 136
Ноеми, спокойно Simple Smile Апетита ти ще се върне Simple Smile И аз имах период, когато нищо не ми се ядеше  Wink Иначе, няма как да караш цял живот само на зеленчуци и месо  Naughty

# 137
Мастерче Hug нещо много ангажименти ми се струпаха и все нямам време за форума  Embarassed
Филюдче и Весито5 честити ви Дюки годинка  newsm51. Много сте готини  love001
Тачица  Shocked бобър крак вадиш Laughing
Флучия не съм те виждала от отдавна и сега направо зяпнах. Страхотна мацка Hug
miss Marple гледа че режима ти действа страхотно, добър резултат. Започнаха ли да ти казват че си отслабнала Hug

# 138
miss Marple гледа че режима ти действа страхотно, добър резултат. Започнаха ли да ти казват че си отслабнала Hug

Всъщност още не. Само мои близки и колежки, които знаят, че съм на режима, при това след внимателно вглеждане. Явно още няма разлика, която да впечатлява. Може би защото доста време си изглеждах, както в момента, свалените дотук килограми са ми качени от 2-3 години. Но поне никой около мен не е показал завист или злоба, като чета тук момичетата какво си патят. Благодаря ти, ти си ми от първите вдъхновения във форума  Simple Smile

# 139
  • София, Лагера
Това е тежък режим, не може да караш на него цял живот. Трябва да включиш и нормалните храни.
Ноеми, спокойно Simple Smile Апетита ти ще се върне Simple Smile И аз имах период, когато нищо не ми се ядеше  Wink Иначе, няма как да караш цял живот само на зеленчуци и месо  Naughty
Ами аз ям и тестени, но рядко, зимата. От калоричните неща ям плодове, ядки, сирене и кашкавал.

Благодаря за отговорите, момичета!  Hug

# 140
  • Там някъде нейде !!!
Леле, момичета голяма съм патка. Онзи ден по погрешка съм си взела овесени ядки финни, а четох че било трици. Къде съм гледала, какво съм правила и аз незнам, ама сега имам половин килограм ядки вместо трици. Някви идей кво да ги правя. newsm78

# 141
  • Попово
Леле, момичета голяма съм патка. Онзи ден по погрешка съм си взела овесени ядки финни, а четох че било трици. Къде съм гледала, какво съм правила и аз незнам, ама сега имам половин килограм ядки вместо трици. Някви идей кво да ги правя. newsm78
сутрин за мен бъркам овесени трици с кис. мляко, а на синковците ядки с кисело мляко. не е всеки ден, два пъти седмично  Peace
другия вариант е да ги върнеш  Rolling Eyes

# 142
сутрин за мен бъркам овесени трици с кис. мляко, а на синковците ядки с кисело мляко. не е всеки ден, два пъти седмично  Peace
другия вариант е да ги върнеш  Rolling Eyes
Или да ги направиш на курабийки(овесинки се казват),ама за другите членове от семейството...

# 143
  • Варна
Снежке, пази си овесените ядки плътно затворени в кутия и ще си ги употребиш в трета фаза  Peace

Стелкааааа, и аз исках да ти кажа, че май трябва да вземеш тест за бременност  newsm78

# 144
           БАНДА ЗДРАСТИ, тя ВЕСИТО вече е съобщила, но да кажа и аз - ДНЕС НАВЪРШВАМЕ С ВЕСИТО 1 ДЮКАНСКА ГОДИНКААААААА. За мен тя беше много ползотворна - общо 34 кг. съм отслабанала от които 24-25 с Дюкан. Имам още много дълъг път, тук ще съм за още много време. Благодаря на всички които се сетиха  да ми честитят този така хубав  юбилей, не е малко една година да си в един режим. Благодаря на Весито, Айнурчето, Шуши, Мис Марпле, Петенце - цветенце, Ив Николова,   Вани Ник, Мастерчето, Дорчестер, Немското цветенце, Ниалка, Танчето, Точица и на някои , които волно или неволно честитиха на Весито, а мен пропуснаха  newsm78 Hug Hug Hug
            ВЕСИНКА честита ти годинка и на теб, още много години да се знаеме и да се виждаме и чуваме. А как искам да те видя лично - не е истина - я да се организирате да се тупнете на Русенската среща моля - ако е възможно! Hug Hug Hug
            ООООООООО ВЕЩИ, най после и ти да успееш да се запишеш на ПЪРВА СТРАНИЧКА - много си сладка  Hug и благодаря за новата темичка   bouquet
            БИЖУ, хайде миличка, оздравявай, наближава да си дойда, а също да ти напомня, да се позаинтересуваш за онова, което си говорихме!
            МИМЕНСИТКА - благодаря ти за кафенцето - хайде ще дойдеш ли в Русе? Ще се радвам да те  видя!
            МИХИ -      ъъъъъъъъъ        де тиган де, я да се вземеш в ръчонки веднага;
            ДЕЪР - от пръв поглед разбрах че снимките са в Гърция, а в послествие се уверих. Радвам се че се запознахме.
            СКАРЛЕТ - добре дошлааааа;
            ЧОЧОСАН - тук съм миличка и от днес съм пак на   5 П - гуш и мляс;
            БРАВИ - успешна четвърта и никога да не се наложи           да си отново на режим;
            ТОЧИЦЕ - много си секси с тия чорапки, а кракът е върхът;
            БОРКА - навлизаш в чушда нива, май е згазиш лука ми се види  Joy Joy Joy
            ПЕПЕНКА - радвам се че ще дойдеш на срещатааааааааааааа;
            ПЕПИ 75 ДОБРЕ ДОШЛА
            КАРМЕН - попаднала си на точното място, тук ще намериш подкрепа и много приятели;
             ГУШКАМ ВИ ВСИЧКИ и ви желая   ЛЕК ДЕН

ФИЛЮДКИ от ФИЛЮДКА

Последна редакция: пн, 18 май 2009, 15:36 от ФИЛЮДКА

# 145
Оффф,днес ми е ден в кръжока "Ручки у гъзучки" или иначе казано ,кръжока "Ръцете ми пречат".... Tired  hahaha
Залях се с кафе,залях се с кисело мляко(щот' изтървах кофичката върху себе си)...Порязах се на хартията на принтера...Да видим до довечера какво още  ще направя  ooooh! ooooh! ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Малееее такъв крив ден не съм имала отдавна....

# 146
Филюдчик, Веси, честита ви годинка  Hug Hug

# 147
Привет на цялата тайфа.
Вещи   bouquetблагодарности за темичката,дано  записването в 1 стр да ти донесе минуси fingerscrossed
Филюдка,Весито5 и Bluelady_D честити месечинки,поздравления за постигнатото  newsm51 newsm51 newsm51
Имаме още нови Дюканки -добре дошли и леко каране на режима и да се похалите и вие с добри резултати.
Снимки от кафепиенето във В.Търново дали ще видим,ако може?
Зорита не помня дали преди съм гледала твои снимки но на тези в подписа ти си страхотна мацка  Hug,а и като ти видях овцете се зарадвах много и аз ги имам ,което ме навежда на мисълта че сме от 1 стадо Party
Малко да помогна на теб и Мисс Марпъл  Hugза мястото на срещата.
http://krushata.willweblend.com/index.php
Целувки за всички и утре с минуси на отчета.

Последна редакция: пн, 18 май 2009, 15:44 от pink85

# 148
Здравейте момичета! Аз имам грях за споделяне-днес хапнах два сладоледа Embarassed· Утре ми е пети ден от ПЗ, но се издъних·
Просто вече няколко дни съм постоянно в кухнята приготвям разни вкусотии и днес най-после се издъних·
Успех на всички и много минусчета Hug·

# 149
такааа , изчетох ви
Весито,Филюдка  newsm74 чудесни резултати за 1 година   bouquetДано и ние успеем като вас.
От една седмица съм в трета с включени всички храни(даже вчера на пикника и хляб ядох) и Неплануваната 2-ра гала(пикника) и съм МИНУС 0,800 гр.за 1седмица,но несъзнателно съм намалила млечните(само сиренето ям 40 гр.) и  съзнателно почти изключила подсладителя.Не ми е трудна ,но никога не съм яла колкото ми душа иска във 2-ра фаза,Имало е моменти преди МЦ когато и 5 пилета мога да изям,но съм се питала дали си заслужава и дали това е най-важното да съм сита и доволна,ама от какво newsm78,това ли е нещото което ме радва в живота:плюскането newsm78?
Относно порциите,чета примерното меню на Дюкан на стр.171-172 за втора фаза и ми се чини че тоя човек требе да пренапише книгата ,че с толко ядене българките си отслабваме Thinking В10-11ч и 16 часа човека е дал ЗАКУСКА ПРИ НУЖДА!А ние си ги включваме към броя хранения за деня Joy
Сноу видях те на балконя слизай да се отчетеш Hug
И друго щех да пиша ама newsm78

Последна редакция: пн, 18 май 2009, 16:28 от emili7497

Общи условия

Активация на акаунт