Слънцето вече силно пече, Дюкан в малък размер дрешки ще ни облече - 185

• 21 601
  • 493
  •   1
Отговори
# 120
добро утро и от мен!
за пореден път се убеждавам, 4е колкото пове4е ям, на другия ден кантара е винаги -1,5 кг надолу!
ЯЖТЕ МОМИ4ЕТА!!!!особено нови4ките!ограни4аването от храната няма да ви помогне!напротив!ЯЖТЕ!
Вещи, страхотна тема, благодаря мила!  bouquet Hug
Абе то добре това, ама като ми се гади от месо вече?  hahaha
А и странното е, че не ми се яде и нищо друго - ни зеленчуци, ни плодове...  Rolling Eyes
То плодове и не бива,освен ако не си в трета .Така че по добре да не ти се ядът. Peace

# 121
А и странното е, че не ми се яде и нищо друго - ни зеленчуци, ни плодове...  Rolling Eyes
Хапвай по залък-два...Инче спира метаболизма и организма минава в режим на пазене на резервите.Не се сваля.

# 122
Нали съм червена шапчица,чак сега видях -Весии Heart Eyes,Филюдче Heart Eyes,да сте живи и здрави,честита годинка,много сте постигнали,да го задържите завинаги! Hug Hug Hug

# 123
  • Попово
ето ме и мен, след 4 месеца трета олекотена. 71кг от начални 93кг  Mr. Green аз съм с дънките  Peace
http://pepena.multiply.com/photos/album/31#1
ще присъствам на срещата в Русе  Sunglasses

# 124
Стелксен, ето как Дюкан описва умората в книгата си по време и след продължително отслабване:
" Второто средство, използвано от организма, е намаляването на енергийния разход.
     Когато заплатата на един човек намалява, първата му реакция е да харчи по-малко. Подобна реакция се наблюдава и на ниво биологически организъм.
     Ето защо много пациенти, спазващи диети за отслабване, се оплакват, че са станали зиморничави. Това е последствие от намаленото изгаряне на калории.
     Същото се отнася и до изпитваната умора - усещане, чиято цел е да ни накара да се откажем от ненужното усилие. Всяка изискваща усилие дейност ни става мъчителна, жестовете ни се забавят. Умората се отразява и на паметта, и на умствения труд, които са големи консуматори на енергия. Засилва се потребността от почивка и сън - източници на икономия на енергия. Косите и ноктите растат по-бавно. Накратко, по време на продължително отслабване организмът се опитва да се приспособи, потъвайки в нещо като зимен сън."

Hug Hug Hug

# 125
писах,писах и се изтри.
така ,нова съм решила да ви следва-майка на две деца ,на 34 г 165 см и 82 кг.заветната цифра е 68 кг.започнах от днес-смятам да правя 5 ударни дни ,засега с две пилешки пържолки Laughing закуската от кис мляко с трички пропуснах,много натоварено в офисът е сутрин и особенно понеделник.това е ,ще чакаме резултати,прочетох внимателно първата страничка ,книжката-първата част за ударната фаза ,преписах си и рецептички.започва голямото ядене Shocked

# 126
пепи1975 Добре дошла!  Hug Hug Hug Hug
Хапвай тричките всеки ден  Hug
И ти си от Попово като Пепена

Пепенче браво.Страхотна снимка!  Hug Hug Hug

# 127
  • Попово

И ти си от Попово като Пепена
много сме, слаби Ще сме  Mr. Green

# 128
Среща в Русе на 31.12.2009 г., неделя, от 12 ч. в бистро "Крушата.
Потвърждавайте присъствие на ЛС при Зорита и при мен.

Заведението се намира в центъра, след края на улица Борисова се завива надясно и оттам са стотина метра. Като се уточни кой ще идва, ще измислим как да го намерите, никой да не се тревожи, че ще го оставим да се изгуби в нашия хубав град Wink

Мис Марпъл среща за декември организираш от сега ли бе  newsm78. Не е ли малко раничко, или пък може би не  Thinking.
Въх  Flushed Пусти изкуфял дюкански мозък  Mr. Green За 31 май е срещата, добре поне, че зорита го е написала вярно. Ей сега ще пробвам да го оправя, да не се бърка народът.
Nicolette, пробвай да намалиш солта. И се наблюдавай внимателно, според мен е добре да те види лекар, да не се окажеш от хората, които тайничко са си имали нещо бъбречно и Дюкан го е извадил наяве. Пу-пу, дано не е вярно, но имай си едно наум, от два месеца съм тук и ти си първата, която пише такова нещо.
PePena, видях те, ако се наложи да те спасявам из Русе, ще те позная  Wink Ама искам и там да си така усмихната  Laughing

Последна редакция: пн, 18 май 2009, 14:15 от miss Marple

# 129
да бе ,как не съм видяла ooooh!но честно да си кажа не я познавам,всички други по снимките са ми познати ,но PePeNa не познавам даже и по физиономия Thinking

# 130
Здравейте момичета,
аз съм една дюканка излязла от правия път и много се радвам, че ви намерих защото напоследък мотивацията ми намаля. С две думи ще разкажа за себе си. Започнах режима миналата година, нямах много за сваляне и за 3 месеца постигнах желаното тегло. След това последва една много стриктна трета фаза, в която поддържах килограмите си, та дори и свалих още. Но дойдоха празниците и аз тръгнах по наклонената плоскост, след като веднъж се отпуснах ми беше много трудно да се спра. Резултата е налице. Сега се опитвам да се върна върна във втора фаза, но ми много трудно, постоянно се лутам между 2-ра и 3-та фаза и си обещавам да съм сериозна но.. ако има други като мен знаят за какво става на въпрос, много съжалявам, че се отпуснах така и сега си нося последствията.
Надявам се да ме приемете при вас. Имам нужда от вашата подкрепа, пък дори и само да ви чета. Остават ми 8 килограма и ми се иска да си сваля с вас.

# 131
Здравейте момичета,
аз съм една дюканка излязла от правия път и много се радвам, че ви намерих защото напоследък мотивацията ми намаля. ......
Здравей и Добре Дошла отново  Hug Hug Hug
(май днес аз съм от Комитета по посрещането Mr. Green Mr. Green Mr. Green)

Много ти благодаря ,че сподели за теб! Тези споделени преживелици,дават добър урок на нас по-скорошните дюканки...Човек може да си направи изводи и да знае до какво води отпускането и неспазването на режима....И ако може да прескочи тази точка с поправителния....

# 132
  • София, Лагера
Хапвай по залък-два...Инче спира метаболизма и организма минава в режим на пазене на резервите.Не се сваля.
Да, хапвам (месо и яйца)... честно казано от 1 седмица само веднъж съм яла зеленчук, при това гъби и спанак. Буквално насила ям.
Но пък се скъсвам да пия вода, независимо, че сол не ям  Rolling Eyes

И съм само 1 кг надолу  Rolling Eyes

# 133
  • GYM
Такааа, след един прекрасен обяд (режимен!) се чувствам маааалко по-добре. Мастерче, благодаря за подкрепата. Така като се замисля, МЦ-то наближава,дано е това.
Айнурче Hug Не си първата, която ми казва да се тегля всеки ден, ама тъпата ми  глава овча, разбира ли от дума? А? Няма как, ще се мерим...То от днеска се почна едно мерене Joy
Айде, цунки по муцунки и спорен ден от мен!

# 134
  • София, Лагера
Момичета, имам едно въпросче (моля не ме бийте  newsm43)
Ако, вместо да преминавам в трета фаза, мина само на месо и зеленчуци, без протеинови дни, дали ще си задържа кг-те?
Аз по принцип не ям тестени, картофи и ориз много рядко, така че ще ми е трудно да се захраня така, както иска Дюкан.

Общи условия

Активация на акаунт