Слънцето вече силно пече, Дюкан в малък размер дрешки ще ни облече - 185

• 21 606
  • 493
  •   1
Отговори
# 105
Николет,има няколко варианта,доста течности поемаш,и ако си хапнала малко по-соленичко,нормално е организма да задържа водата,другото е МЦ,винаги преди цикъл се задържат течности,спокойно,случва се,изчакай няколко дни и се наблюдавай!

# 106
Здравейте и от мен в новата тема!  Hug

Вещи,   bouquet

музичка, слушам и изпълнявам, миличка kiss

Честита дюканска годинка на двете прекрасни, мили и слънчеви дами - Весито5 и Филюдка! Пожелавам ви преди всичко здраве и щастие и завинаги да оставите зад гърба си проблемите с килограмите!  newsm38 newsm51

Флучия  Hug - да добавя само, аз броях към нишестените храни и всички други забранени във втора зеленчуци като грах, царевица, боб и т.н.

За порциите в трета и за ограничаването - и аз мисля, че трябва да се внимава с количеството на всички храни, дори и на режимните. Подкрепям и татянка Hug, че още в втора не трябва да се прекалява много с количествата, защото това може да ни изиграе лоша шега в трета и четвърта - ако свикнете с огромни количества (режимна) храна във втора, тялото ще си иска същото и занапред  Crossing Arms .
С две думи - дори и във втора да ядете по-голями количества (защото по-трудно се засищате и/или защото за да се отслабва, трябва да се яде), в трета трябва да се върнете към разумно количество храна.  Peace
А какво е нормална порция и аз не мога да кажа  Blush - но със сигурност "нормалната" порция на мъжа ми и сина ми се различава от моята...  Peace

За всички - много  remybussi  и Hug!

# 107
Здравейте,както винаги сте писали много-минавам на отчет-кг. в момента 62.600,връщам се назад да чета Hug

# 108
  • Варна
ФИЛЮДКА,      ВЕСИТО
newsm51 newsm51

Какви готини дюкански муцунки - годиначета. Честито и на двете ви с много обич от мен!!!

# 109
Обезмаслява се хууууубаво 5 л. прясно мляко...
aynur, извинявам се ако си обяснявала и преди по какъв начин обезмасляваш млякото или ползваш обезмасленото прясно мляко на майдей Blush
и мен това ме вълнува,щото оз пробвах махнах каймака 8 пъти... направих кисело мляко..ама нещо ми се вижда мазно и ме е страх да го ям.

# 110
Сетих се да ви кажа как съм психясала вече с тия пилета Joy Mr. Green Joy Mr. Green
Откакто прочетох тука,че сте забелязвали следи от игли по кожата на пилетата,че ги дупчели с разни неща там....
Като си купя пиле и го разглеждам с лупата да видя дали има нкяъде дупчица  hahaha hahaha hahaha hahaha
Констатирах,че замразените имат следи от игли,а охладените нямат  newsm78
Даже вчера купих едно пиле ,за да си приготвя днес за работа да има какво да се дъФче и пак го разглеждааааах половин час  Joy Joy Joy Joy
Ох,голям майтап!

# 111
Мастърче, това е така, защото замръзените ги напомпват с вода, за да тежат повече  Peace За предпочитане е да се купуват охладени. А по-за предпочитане е домашни  Laughing
Мимиииии, незнам, аз така си го правя  Rolling Eyes

# 112
ФИЛЮДКА, ВЕСИТО, честито ви дюканска година! Пожелавам ви много, много здраве!  Hug newsm51

# 113
aynur, а не мислиш ли, че ако намаля водата, ще задържам течности още повече?
А и аз пия много вода от както се помня, не е от както съм на диета.
А колата ми е 0,5л за 3-4 дни, не повече.

# 114
  • Там някъде нейде !!!
А здравейте от мен, че се връщам да чета и после ще пиша квот имам да пиша.

# 115
Николетте, не мисля, че ако намалиш водата ще задържаш повече течности, защото дефакто ти ще ги намалиш  Wink. Но щом и преди си пила по толкова много вода, незнам, нямам обяснение  Rolling Eyes. И колата не ти е много  newsm78. Виж съвета на Ниалка Hug е хубав, послушай я  Hug

# 116
Вие просто ми събрахте очите! Невъзможни сте за изчитане  Joy
За днес не съм мръднала, но пък си държа вчерашният килограм  Crazy
Аз ли се оказах най-голямата дебеланка тук? Тъкмо ще се мотивирам още повече  Wink
Весел, приятен и диетично успешен ден на всички  Hug

# 117
  • Там някъде нейде !!!
Среща в Русе на 31.12.2009 г., неделя, от 12 ч. в бистро "Крушата.
Потвърждавайте присъствие на ЛС при Зорита и при мен.

Заведението се намира в центъра, след края на улица Борисова се завива надясно и оттам са стотина метра. Като се уточни кой ще идва, ще измислим как да го намерите, никой да не се тревожи, че ще го оставим да се изгуби в нашия хубав град Wink

Мис Марпъл среща за декември организираш от сега ли бе  newsm78. Не е ли малко раничко, или пък може би не  Thinking.

# 118
Благодаря на всички за съветите и предложенията.

Всъщност, очаквам МЦ след една седмица, та може и от това да е.
Ще поживеем, ще видим, както казват руснаците (за съжаление не мога да го кажа на руски)

Лек и успешен ден!

# 119
  • София, Лагера
добро утро и от мен!
за пореден път се убеждавам, 4е колкото пове4е ям, на другия ден кантара е винаги -1,5 кг надолу!
ЯЖТЕ МОМИ4ЕТА!!!!особено нови4ките!ограни4аването от храната няма да ви помогне!напротив!ЯЖТЕ!
Вещи, страхотна тема, благодаря мила!  bouquet Hug
Абе то добре това, ама като ми се гади от месо вече?  hahaha
А и странното е, че не ми се яде и нищо друго - ни зеленчуци, ни плодове...  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт