Слънцето вече силно пече, Дюкан в малък размер дрешки ще ни облече - 185

• 21 529
  • 493
  •   1
Отговори
# 390
Добро утро,момичета и Боре Grinning.Аз си изпратих момчето на училище и бързам да се качвам на кантара,но той ме разочарова-63.00кг.,явно съм задържала течности.Днес ми е първият П ден,а освен това и малък празник за мен-един месец откакто съм с вас.Време за отчет на резултати:
кг.преди:67кг.-кг.сега 63кг.---свалени 4кг.
                          преди                            сега                             разлика
бедро-               60см.                             58см.                         2см.
талия-                82см.                             77см.                         5см.
ханш-                102см.                           100см.                        2см.
гр.обиколка-      95см.                             90см.                         5см.
ръка-                  28см.                             27см.                         1см.

Общо свалени см.- 15см. Hug

# 391
ДобрУтро,банда  Hug
Михи69 - е, това се казва новина  Hug браво! Много ти се радвам на минуса  Heart Eyes Знам какво е да си режимен и кантара да не помръдва,а дори и нагоре да катери... но,търпението си заслужава... супер си ... давай така  Hug  Hug
Светлат - гледам пишеш чат-пат ,а за мен нищо  Crossing Arms  Hug
Ванеса - имаш един голяяяям ритник от мен /на този комп не мога да туря емотикон/, а иначе  Hug
БлумхенчеHug
Мира1919 - благодаря за милите думи  Heart Eyes
Гардения - браво за чудесните резултати ... и на снимки ,и на живо си страхотна  Hug
Зори - дано се видим на 23-ти  Peace
Много минуси и усмивки днес за всички,включително и за мен - дано се размърдам ,че пак съм в застой  Whistling

# 392
  • при моите деца .....
ПРИВЕТ!
Тук съм и ви следя (вече ви изчитам редовно).
Стискам палци на Музичка, дано да е успешен деня ти.
Честита първа месечинка на Нони2009 - чудесни резултати.
Та да се включа и аз за свалянето на малко кг. - аз също свалих малко кг - 5 с Дюкан, но този режим беше избора ми за да се науча да се храня правилно и резултатите да са трайни - аз съм го казвала, но пак - след хормонални проблеми качих доста до 84 и свалих с друг режим (Страхотната диета), всичко беше ОК, но за 1-2 месеца се отпуснах и качих тези 5-6 кг. - реших да заложа на Дюкан като философия за правилното хранене. И не съжалявам - правих трета за всички свалени кг. - 21.

Хубав ден!!!!

# 393
  • Бургас
Добро утро на всички.
Благодаря за кафенцето,вече изпих едно и се замислям за второ.
При мен днес няма промяна има лек плюс,но това е водичка или умора не се връзвам,утре ще го няма.
epson ,браво за свалените килограми,още да ги последват,ако искаш де.
Вещи,както и да си се облякла все ще си хубава,напук на родните размери и кройки.
mihi69 ,честито ти минусче,дано се отпуши вече и да се радваш така всеки ден.
Мимииии ,браво за 8 пейка,повече никога да не видиш като първа цифра 9.
noni2009 ,браво миличка,добър резултат,все така надолу с кг да вървиш.Ако не е нахално може ли да ми кажеш, колко си висока?
Музичка,стискам силно всички палци,за каквото и да е успех! Peace
А само да вметна,айде да не завързваме спорове и скандали сега,кой колкото иска толкова да слабее,темата е за всички ,без изключение,стига човека да не е заядлив,че какви спомени имам  Confused

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 08:36 от Mira 1919

# 394
Добро утро и от мен . Hugмименсита-пак си направила страхотно кафенце. Hug
музичка,успех !Стискам палци всичко да е наред! newsm10
Ванеса- ritnik ritnik ritnikСтига ли толкоз,ако трябва още -казвай. Party
mihi69-браво за минусчето.Много ти се радвам да знаеш.  love001
noni2009-честита месечинка.  bouquet
Мастерче-  love001  love001 YuNI- txtloves
Казвайте какво ще готвите ,че да черпя идейки. newsm78

# 395
Казвайте какво ще готвите ,че да черпя идейки. newsm78
Да не сме кладенец,че да черпиш  rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Шегувам се...

Аз днес съм на пъстърва на скара,миш маш и шопска салатка...А за  вечеря - ГАЛА  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 396
  • варна/виена
     Добро утро ,дами  Laughing
Благодаря на всички за милите думи  love001
Карате ме да се  Embarassed.
Искам само да ви кажа,че такова животно ,като воля, при мене не съществува.
Никога не съм завършвала,започнатото.Винаги съм се отказвала,като стане трудно.
Режима ми допада,от началото го приех,като правилен начин за хранене и никога,ама никога до сега не съм се тормозила с това ,че се ограничавам от нещо.Ям от позволените храни,когато и колкото ми се иска.
Аз рядко пиша,но винаги ви чета и искам да ви кажа<БЛАГОДАРЯ ВИ ,ЧЕ ВИ ИМА newsm51<
Без вас не бих се справила newsm51 newsm51 newsm51

# 397
Привет!  wavey
Тази сутрин кантара ме зарадва - 56.200 кг., т.е. плюса го няма, че дори имам и 100гр. минус. Не е много, но като се има предвид изключително бавното темпо, с което свалям, за мен е доста. Ох, още 2 кг. ми остават до калкулатора, а все едно ми остават 20.
И да ви помрънкам малко. С жената на шефа ми сме много добри приятелки. Та вчера ми даде приятелски съвет да си търся работа, за да имам нещо превид, че нещата във фирмата за трагично зле. Странно, но не бих казала, че съм притеснена, по скоро почувствах някакво облекчение. Както и да е!

happysmilе, aynur, HotChili, vesito5, mimensita (стискам ти палци успех), ВИКИТО, благодаря ви от сърце момичета за хубавите думи!  Hug Hug Hug

ВАРНЕНКИ, хайде и ние да си направим една срещичка, че откога не сме се виждали!

Сега ви оставям и ви пожелавам прекрасен ден!  Hug

# 398
Добро утро  Hug
Момичета, благодаря ви за подкрепата  Hug. Днес бивам  Laughing
Сегааааа, да си призная и аз  Blush, от тази сутрин и аз имам проблема на Борис и Котето  Sick. Снощи се натъпках със салата от зелен лук, салатки, репички, краставица и яйца, извода е.....  hahaha  smile3550 Малко чистка няма да ни дойде в повече  smile3532
Гарденийка, абе на теб циците ти седят бе душко Crazy, нищо не е заминало от там  Laughing Радвай им се  Wink. Пък аз, завид  Crossing Arms Mr. Green
Музичка, стискам палци Peace, дано ти падне камък от гърба  Laughing
Мименситка, тази третата картинка ме съблазни много  smile3502 мммммм
Мимииии, честита ти осма пейка  Hug
Юни, честита ти втора месечинка  Hug
Михи 69, мнооого се радвам за минусчето ти Hug. Нали знаеш че те следя  Flutter. Честита ти осма пейка  Heart Eyes
Ванеса йо, хайде ритааааааааааммммммм  ritnik ritnik ritnik. Само ми кажи кога да спра  Mr. Green
Нони 2009, честита ти първа месечинка  Hug

# 399
Странна дискриминация улавям, към хората, които имат сравнително малко килограми за сваляне и  се целят в красива фигура  Thinking  Доста пъти има такива реакции, като че ли тук няма място за жени под 100кг  Thinking

На първа страница Вещи е поставила ето тази снимка

тази мацка колко килограма мислите, че тежи? 80?  Защото при всяка нова тема, която е през 3 дни, има снимка на по една такава мацка. Тя не ви ли дразни?

# 400
  • Стара Загора
Добро утро и от мен. Вчера доста се узорих но изпих 4,5 литра вода и резултатът днес беше -1,300кг. надолу  newsm44 Днес ще се постарая поне 3л. да изпия. Утре ще пиша повече

# 401
  • GYM
Странна дискриминация улавям, към хората, които имат сравнително малко килограми за сваляне и  се целят в красива фигура  Thinking  Доста пъти има такива реакции, като че ли тук няма място за жени под 100кг  Thinking

На първа страница Вещи е поставила ето тази снимка

тази мацка колко килограма мислите, че тежи? 80?  Защото при всяка нова тема, която е през 3 дни, има снимка на по една такава мацка. Тя не ви ли дразни?
Напълно подкрепям Peace
И аз съм от тези, с малкото килограми за сваляне. Както и да е. Когато бях на 18, тежах колосалните за ръста ми 78 кг. С много глад и инат свалих до 53, но от тогава до сега ( има-няма 13год.) теглото ми се колебае между 68 и 48 кг. Гадничко, а? Сиреч- ядеш - нагоре, гладуваш- надолу... Това всичкото, освен здравосовни, ми докара и психически отклонения. Затова избрах този режим- храня се стабилно, чувствам се добре и не правя глупости... Благодаря на всички, които, въпреки МАЛКОТО ми килограми за сваляне, ме подкрепят, а другите, ако искат да разбират Peace

# 402
Добро утро и от мен. Вчера доста се узорих но изпих 4,5 литра вода и резултатът днес беше -1,300кг. надолу  newsm44 Днес ще се постарая поне 3л. да изпия. Утре ще пиша повече
3 литра е добре...Но 4-5 вече товарят бъбреците....

# 403
Добро утро, милички!
Точно си мислех колко е хубаво, че през последните няколко теми не е имало конфронтации и ХОП ето го постът на Пина. Според мен няма нужда от такива спорове. Всеки сам решава на колко кг се чувства добре. Аз съм 67кг и се чувствам прекрасно, а много момичета тук започват да свалят от 67кг, а са с моя ръст. Еми това е положението - всеки знае най-добре за себе си, така че успех на всички и моля ви нека не се караме. Този форум е за подкрепа и стимул, а не за ненужни спорове и обидни квалификации.

# 404

Мен лично не ме дразни. Дори напротив, много добре ми въздейства  Mr. Green

Сега да ви благодаря за съветите как човек да се пребори с разстройството Simple Smile Вчерашния ми разстроен стомах явно е бил от нещо хранително - салата или месото нещо.... защото не ядох вечерта и сега съм по-добре без да пия нищо. Но ще си запазя съветите щото не се знае какво може да му се случи на човек Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт