Слънцето вече силно пече, Дюкан в малък размер дрешки ще ни облече - 185

• 21 508
  • 493
  •   1
Отговори
# 375

Гледам си снимките... ами той бюста ми вечер спада и сутрин пак e същия. Tук съм на месец с Дюкан, а тук на 4 месеца - няма разлика в деколтето, а?

Гардения, аз не можах да видя разлика в деколтето ама то и не се вижда добре. Може ли да си направиш една снимка, малко по-така ако може  Crazy за да се уверим че наистина няма разлика в деколтето  Mr. Green От тия две снимки дето си ги дала нищо не си личи...  Sunglasses

# 376
Лека и отслабваща вечер на всички мацки и господина (или той няма да ляга ами ще чака снимките на Гарденийка/!  Joy love001

# 377
Борис, ако все още имаш проблем, които за преобладаващата част от  пишещите в този форум е мечта, изпий 1к.л. лимонтозу, разтворено в мен. малко вода или 1- 2л айран от 0,1% кисело мляко( ама да си сигурен, че е мляко с Lactobacillus) + сол и после се въздържай от храна за няколко часа. Отвара от изсушени кори от нар има добър ефект. Да пиеш гентамицин, при положение, че може да е някой летен грип, не е мн. оправдано( антибиотиците са ефикасни при бактерии, а не при вируси). Смектата е хубаво нещо, но ако прочетеш съдържанието и, ще видиш, че съдържа глюкоза. newsm45

# 378
  • София :(
     Добро утро  Hug
   Да пием по нещо топло за разсънване ли  newsm78

Много гушки на всички  Hug Hug Hug
   Красив, слънчев и усмихнат ден ви пожелавам.

# 379
Добро утро и от мен момичета и момче  Simple Smile
Мименситка ни е сервирала сладко кафенце както друг път,сядам с удоволствие да го пия и чета темата от последните страници. Дописвам после.
Днес ми стискайте палци, този ден го чакам от 2 месеца  newsm03 Дано ми падне камък от гърба  Praynig
Желая на всички един успешен и усмихнат ден пълен с много минусчета и други успехи.   bouquet  Simple Smile
Редакция:Не можах да ви изчета до края но - Хаписмайл, само да кажа че и аз си умирам за ядки  Crazy страшно много ги моря и те са моята слабост.  Laughing
Зорчее  hahaha пукна ма с тая нокторезачка  Hugма си права душко.
гуш на всички Hug

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 06:49 от музичка

# 380
  • до Бургас
mimensita-Благодаря за кафенцето и закуска Hug Hug
музичка -Стискам палци Hug

# 381
добро утро ,
днес кантара показа точно 89кг  newsm44  newsm44  newsm44.Повече от 10 дена я дебна тая цифра.
Дано сега нещата тръгнат на долу по сериозно
музичка -Ще стискаме палци
Юни-Чакам отчет и снимки ,честита ти втора месечинка   bouquet
Гардения-бюстът ти е наред ,но то няма как да е щото кърмиш.Като спреш кърменето тогава дай снимки   Peace
за всички  Hug  Hug  Hug

# 382
  • София
Яснооооооооо!
 newsm66 bambam fight
И все пак :  Kissing Heart lovekiss Kissing Heart

Браво Мимииии за пейката на осмичките!
Борисе, твойто "рядко" заболяване е мечта за повечето тук!  LaughingПа и не си толкоз болен, щом зяпаш у деколтето на Гардения, май ... Я се наслаждавай на прочистването... Mr. Green

# 383
 Добро утро слънчица
днес съм - 900г и съм много щастлива благодаря на всички за подкрепата  Hug Hug Hug
Gardenia ---Миличка, вече не съм къртица благодарение на вас. Но имам много задачи и нямам много време за компа. Прегръщам теб и сладката Надя.
музичка  -Ще стискаме палци Hug
Юни- честита ти втора месечинка  Hug Hug
Мимииии --браво и аз съм в твоята категория   bouquet  bouquet
Целувам всички  и много ви обичам благодаря ви, че ви има . Hug Hug Hug Hug
Викито --чакам те във Велинград   bouquet  bouquet  bouquet
Мирка--липсваш ми  Hug Hug Hug Hug
чочосан-- ще се чуем днес  bouquet  bouquet
Нарциса- HugЯнич- Hugнещо се изгуби пак Hug Hug
Lucie ---весело изкарване и лек път Hug Hug Hug
За - Деър, nikolincheto, gelinda, krikri, YuNI, Myriad се лигави нещо напоследък, cote, nush, скарлет 98, KeNiA, музичка, Lucie :ранобудните една силна---hug: Hug Hug
mimensita-Благодаря за кафенцето и закуска Hug Hug
скарлет 98--Скъпа това е моя аватор моля избери си друг  bouquet
Цитат
Михи,някой ти е свил аватарчето Rolling Eyes           
zorita---Благодаря ,то човек да не падне в дупка  и гащите от дупето ще ти вземат Joy Joy

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 07:37 от mihi69

# 384
Добро утро,момичета!
mimensita благодаря за кафенцето  bouquet
И аз съм от тези несериозници ,които имат да свалят 5-6 кила,но не виждам нищо лошо в това.Не зная защо някои се дразнят,не съм искала .Съжалявам наистина ако споделеното,че не се чувствам добре ,че нямам сили за нищо и т.н.някой е възприел като хленчене.Нали сме тук да споделяме и да си помагаме?.Както е казала Elence атмосферата тук е страхотна ,вашите резултати са страхотни и аз се радвам,че съм една от вас.
Желая ви усмихнат ден и минусчета. newsm10 newsm10

# 385
Добро утро!
Всеки иска да изглежда така,както се харесва.
Не виждам нищо лошо в това,да искаш да
отслабнеш 6-7кг.При мен проблемът е сладкото-
затова и започнах.При режим не ми се дояжда
и отслабвам.
Така че, всеки с проблемите си.Ще се снимам
сега и после,за да видите,че наистина има
разлика.
Приятен ден на всички!  bouquet

# 386
  • Sofia, BG
Добро утро

Само минавам да се запиша, че нямам никакво време тия дни.  ooooh! Кг гравитират около линийката ми, а май вече преваля  Rolling Eyes Така се надявах този месец да паднат поне 1-2 килца  Crossing Arms На мерки също не мърдам. Имам нужда от здрав ритник моляяяяяяяяяяяяяяяяяя  Hug

Цунки на всички  Heart Eyes

# 387
.Аз знам само за Мастерчето и все нея тормозя с въпроси. Joy

Тормози ме,тормозииииии  smile3533 Аз пък нямам нищо против  wavey wavey wavey

Флучееее  newsm51

Аз пак ще се жалвам за  Нали големият ми син в четвъртък е абитуриент, тръгнах да си купувам тоалет. И кво? Нищо не ще да ми се закопчава  #Cussing out Накрая си купих панталон 48 номер и 52 блуза  #2gunfire На едно място дори и 54 и 56 ми предлагаха, а аз и в най-дебелия си период носех 52  Cry
Вещи  Hug Hug Hug
Направо ти съчувствам.....То в нашата държава кое ли ни е наред....Че и дрехите също...Смотани кройки,все правят разни икономии...
Как пък в чужбина дрехите са супер и като кройки и като размери и като качество.....Уф! Аман значи!...

Мастерче Hug, то ресторанските порции са много разтегливо понятие...  Thinking То и тук ако знаеш какви са им порциите, като за двама, нещо не ми се връзва с тези данни...  newsm78
Блумхенче,каня те на ресторант тука в София,та да видиш какво имам предвид  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

П.П. Ванесчеее  ritnik ritnik ritnik ritnik ritnik ritnik

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 07:59 от TheNMaster

# 388
Добро утро и от мен.Отдавна не съм писала.На 9.05 беше краят на  вторият месец откакто съм с вас.Резултат имаше малък,но резултат-2кг  Mr. Green.А оттогава до сега си имам още -2.Та общо казано за 2 месеца и 10 дни съм -13 кг .Пожелавам лек   :и  успешен ден на всички момичета  и момчета

# 389
Добро утро
При мен нищо ново сдобих се МЦ и затова не съм му се качвала на кантарев.
А вчера и аз имах проблема на Борис. Направо ужас ooooh!
ванесса йо  ritnik ritnik ritnik ritnik
Връщам се да чета!

Общи условия

Активация на акаунт