Слънцето вече силно пече, Дюкан в малък размер дрешки ще ни облече - 185

• 21 508
  • 493
  •   1
Отговори
# 360
Пу,забравих да честитя месечинката на Гардения-браво ,изглеждаш си страхотно.Много ти пасва испанската визия. smile3503  love001
Адашче,не се гръмвай.Има и такива случаи. smile3503
Umbra,успех с одата.Мога да помагам. newsm03
zorita,успех ти пожелавам!  bouquet Hug
Аз си направих гала без десерт таз вечер. Party PartyДа видим утре Кантарев как ще се изкаже по въпроса с магданоза. Joy
Утре ще готвя пиле ама незнам с какво вече.Изчерпа ми се репертоара със зеленчуци. newsm78
Отивам да се чипкам ,че си мазах косата.Айде ,хубава и лека вечер от мен и ...умната. Hug Hug Hug

# 361
  • София
Предполагам,че моят пост я е насочил към самоубийство.
Нищо смешно обаче няма...
newsm78 нещо те схващам ... защо мислиш така????

Айнурче Hug Да ти минава по-бързо!
Филюдката, изкара ли първия П бре? Пишеш на всичка, ма отчет не даваш ... я да докладваш режимна ли беше!
Мирка  Hug ще пропусна срещата на 23 май, защото ако е дал господ баш на тая дата ще си натопя позаслабналия дирник в еРгейско море, както вика внука ми Laughing
Весито5  Hug
Светлат  Hug
Тонито27  Hug фактът че редовно се обаждаш вече показва, че си влЯла у правио път!!! bowuu
Мименситка  Hug де го снима мойто коте за тази лека нощ??? Направо фукнах да го търся из къщи Laughing

Днес много ядове и път ... бях решила да си направя гала в някой крайпътен рИсторан, влязохме, поръчахме ... и после се усетих, че съм поръчала пилешко филе на скара и салата от краставици, неовкусена... После вече беше късно Mr. Green, та си хапнах режимно и туйто! Дано ме възнагради пустия кантар, защото дори не мога да го хвърля от високо, понеже живея на село Laughing

Айде да лягаме да отслабваме!

# 362
Защото припада точно след моя пост...Няма значение.  bouquet

# 363
Тони 27,хАпсилЮтно разбрах душко,и не само аз......ама ....туй ще е положението,занапред и по-зле ще става.....

Еленче,стари закачки с ветеранките....нищо съществено.

Михи,някой ти е свил аватарчето Rolling Eyes
Мацки,лека нощ,пожелавам Ви режимни сънища Mr. Green ,утре съм по пътищата,ще изпусна кафето.
Мименсита , Hug

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 23:26 от zorita

# 364
Абе някой ще ми обясни ли какво става  newsm78 newsm78 newsm78

# 365
Barba_ , започнали сме по едно и също време режима с теб и свалените килца ни са едни и същи, забелязах преди малко.
А аз от утре минавам на П, край с доматки и краставички разни.Но пък очаквам минусче, в най добрия вариант - две минусчета. smile3534

# 366
не се ли сещаш????
Няма лошо,всички имаме някакви мечти,но едни започваме от 100 и кусур кг. и когато стигнем 80 кг. сме щастливи,други тръгват от 51кг и мечтаят да станат 45......разни хора,разни идеали.Между впрочем аз имам приятелка която абсолютно сериозно започна Дюкан,тъй като имаше да сваля5-6 кг.-свали ги,но след време отново качи 3 кг.Според нея този режим е за по пълните дами,които имат да свалят повече от 10 кг.Тук съм съгласна с нея.Но това няма значение.....форумът е за всички.....но някак си е дразнещо.......поне за мен...извинявам се ако неволно обиждам някой,но ми звучи несериозно......аз съм 50 кг. искам да стана 45....сори....

# 367
Лека нощ от мен на всички!!! Simple Smile

# 368
# 369
  • Там някъде нейде !!!

Мерси, ще го пробвам още ей сега Simple Smile
Боре купи си една ампула ГЕНТАМИЦИН 80мг., помага на 100%.

# 370
Верче, Юни, Хеписмайл, Кармен(нещо си), blumchen fee  Hug Hug Hug трогната съм ,че ме забелязахте и ви благодаря
Мименситка, забелязала си, че ми е уж олекотена, но не е нарочно. Само галите са умишлено намалени, но все пак ги има  Hug Иначе нишестени имам често като добавки към супичките, не като отделни порции, хляба го спрях отдавна, но сега от време- на време хапвам, защото ми е позволен и плода ми е задължителен, даже понякога хапвам повече от два.  Hug
Айнур  Hug благодаря ти, мила, а ти се оправяй бързо  Hug
Флучия, тенк ю  Hug И ти си достойна за възхищение.
Тони бг  Blush мнооо мерси  Hug
ЗориHug какво направих? Какви фитили? Не съм аз, на друга обеща да си 5 дни на П заради нея  hahaha

Вещи, оставих те за накрая, да ти се оплача днес как не можах да си купя нищо. Май бях в неподходящия магазин - само за ситни мацки дрешки  Thinking  Пробвах много неща, накрая една дънкова рокля невероятна просто..., мой размер..., обаче..... за мадами без бюст  ooooh! Много я исках и се насилих да я закопчея, изпуснах всичкия си въздух...., но така ме сплеска, че все едно ластик ми минава през средата на бюста Crossing Arms
Гледам си снимките... ами той бюста ми вечер спада и сутрин пак e същия. Tук съм на месец с Дюкан, а тук на 4 месеца - няма разлика в деколтето, а?

ПП.Михи, а дано не си пак по дупките, че ще те броим за къртица вече  Hug Показва се от време на време едно цвете и все си мисля, че си ти, обаче  ....   smile3516

# 371
не се ли сещаш????
Няма лошо,всички имаме някакви мечти,но едни започваме от 100 и кусур кг. и когато стигнем 80 кг. сме щастливи,други тръгват от 51кг и мечтаят да станат 45......разни хора,разни идеали.Между впрочем аз имам приятелка която абсолютно сериозно започна Дюкан,тъй като имаше да сваля5-6 кг.-свали ги,но след време отново качи 3 кг.Според нея този режим е за по пълните дами,които имат да свалят повече от 10 кг.Тук съм съгласна с нея.Но това няма значение.....форумът е за всички.....но някак си е дразнещо.......поне за мен...извинявам се ако неволно обиждам някой,но ми звучи несериозно......аз съм 50 кг. искам да стана 45....сори....
Аха, вярно, сега като се върнахда прочета, ми стана ясно  Peace Е, в такъв случай се извинявам ако ядосвам някого, защото както се вижда от линийката ми и аз съм от тези несериозници, които хленчат за 6 кила.... и съм съгласна за режима и килограмите....обаче не знам, може странно да ви прозвучи, но на мен ми е толкова приятно в този форум, точно в тази тема, атмосферата, страхотните постижения, подкрепата, съветите и т.н......   bouquet че просто не искам да ползвам друг режим и да пиша в друга тема - тук се чувствам супер и само за това чувтсво ще си тикам с Дюкан до където може,а после ще минавам да ви виждам  Hug Какво да правя като си ви харесах  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 372
  • София
gulbenur, tonny bg, Мастърче, Флучия,blumchen fee  -  благодаря ви за съветите и ценния опит, който споделихте  Hug Hug Hug В момента съм 1 кг под калкулатора, искам още един... Реших, че ще изчакам да падне, да се затвърди 2-3 поредни сутрини, приключвам серията 5П/5ПЗ, която съм почнала и тогава влизам.  Joy ама станаха 100 условия, а? Истината е, че се изкушавам за още килограми да пробвам да сваля. От друга страна си мисля, че няма смисъл, защото трудно ще ги задържа и, че това, което все още не харесвам в себе си ще оправя с фитнес newsm78 Не знам, объркана съм, спомням си за кривото огледало, дето показвахте на някой, точно когато започнах, ама и май не се харесвам още...  Thinking Стана много дълго, извинявайте за спама, ще го мисля като си легна Hug
Лека и спокойна нощ  bouquet

Едит: Гардения - изглежаш прелестно, страхотна си просто  bouquet

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 00:23 от happysmile

# 373
При мен слава Богу режима не се отрази на бюста... 85С съм си от няколко години, и продължава да е така..  Flutter Embarassed
Гардения, подкрепям happysmile!   bouquet

# 374
Elencelove001
happysmile-вътрешният ти глас е най-вярното решение love001

Общи условия

Активация на акаунт