Слънцето вече силно пече, Дюкан в малък размер дрешки ще ни облече - 185

• 21 508
  • 493
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Аз пак ще се жалвам за  Нали големият ми син в четвъртък е абитуриент, тръгнах да си купувам тоалет. И кво? Нищо не ще да ми се закопчава  #Cussing out Накрая си купих панталон 48 номер и 52 блуза  #2gunfire На едно място дори и 54 и 56 ми предлагаха, а аз и в най-дебелия си период носех 52  Cry

# 346
Вещиии,що се жалваш бе ,супер си какво по-добре ли е едни кожички да висят само / #Crazy newsm78

# 347
Росчо,не мога да се стърпя пак да ти кажа,истински Дюкански аватар,само да го видя и почвам да се хиля.
Днес пилетата са най-измъчвания хайван.И аз опекох 12 бутчета, за гарнитура буркан тиквички,леко хрупкави,с извара,чесън,кис. мляко и парафин.Синът ми се готви за голямо състезание и е на протеиново хранене,гепсах му протеин на прах от буркана,утре да направя компания на триците..
Изхвърлих си старите сутиени и си купих нови,същия номер,но друга кройка,определено имам леко намаление,но поне е обратнопропорционално на задника. Mr. Green.
Много лаех,че не искам да свалям повече,но от три дни обмислям да кеся още във втора и да сваля още 3 кила,поне да се опитам,защото...........абе защото тъй,вие знаете защо. Heart Eyes
Вчера Гардения ми бутна фитила още по-навътре  baby_neutral

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 20:18 от zorita

# 348
Здравейте ,момичета!
При мен днес кантара  показа -1кг.Не бях и очаквала такъв добър резултат.Малко ме боли глава цял ден,но това го отдавам на диетата.Също така нямам сили за никаква физическа активност,но тя май и не се препоръчва в 1 и 2 фаза.
Ами отчетох ви се,спокойна съм вече smile3503

# 349
Здравейте момичета!
И аз от вчера съм на диета,имам да свалям малко
кг.-8.На 40г. съм,висока 160 см.-55 кг.Искам да
стана 46-47.И от вчера до днес -0.700.
Успех на всички!

# 350
# 351
Боре, отвара от джоджен, не са цикъла Wink , а за другото...  Peace
Dari68  Hug , хайде, мила, трета те зове... И ти нещо се губиш..  Sad
Мастерче Hug, то ресторанските порции са много разтегливо понятие...  Thinking То и тук ако знаеш какви са им порциите, като за двама, нещо не ми се връзва с тези данни...  newsm78
Happysmile, аз на секундата, в която видях мечтаната цифра и вече бях горда третофазничка  Crazy hahaha
Гардения, честита месечинка, мила, резултатите ти са чудесни!    bouquet 
Зоритке, ти си знаеш най-добре, ние сме с теб!  Heart Eyes  Hug
Tonito27, що така...  newsm78

# 352
Момичета здравейте ,искам да попитам мога ли да ям печени крилца?

# 353
Ако са свински - абсолютно ДА!
 hahaha hahahaАко са пилешки - може,но обелени от кожата,демек принципно се въздържай,много малко е месото и се накисва при печене с мазнината от кожата.
Тони,я обясни по-подробно...................

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 21:52 от zorita

# 354
Благодаря за отговора zorita и аз така си  мислех но пак да попитам за всеки случай Peace Hug

# 355
Здравейте!Вписвам се и аз в овчето стадо.......На режима съм от 21.04....
Чета Ви редовно и Ви свалям шапка за невероятните резултати!  bouquet

# 356
  • София :(
    Добра ви вечер  Hug
   С такава скорост пишете, че не знам как Вещи не е извадила тиганЯ, но не онзи тефлоновия, а някой чугунен, от времето на бабите на нашите баби  Embarassed
   aynur, много болежки те преследват  Hug, хайде да минават вече и да не се сещат за теб  fingerscrossed
   Яжка, честито, миличка  Hug Знам си аз, че не напразно те давам за пример  Peace
   Mira1919, честито и на теб, няма по-добър стимул от момичета като теб  Hug
   nikolincheto, честита 8-ма пейка. Твоите резултати, воля и целеустременост просто не мога да ги коментирам, само се покланям пред теб   bouquet
   Petenci-cvetenci, спя като порче през зимата, миличка, че и още мога, но си имам един досадник, който ме събужда по никое време  Laughing
   mirka75, в къщи съм си, ама моя компютър рано сабалям пререва за преинстал и седнах на милото на машината, а тя е гаднааа... ooooh!
   Gardenia, честита ти месечинка, страхотни резултати имаш с уж олекотената трета  newsm10
   Didka23, много хубави снимки на хубава жена  Hug
   Софиянки, няма ли да преместим редовната среща от първата събота на юни за първата неделя - да се видим с ФИЛЮДКА, че после кой знае кога ще ни се падне такъв случай  newsm78
   Ха нареждайте се сега да ви нагушкам всичките и да ви пожелая сладки сънища и много минусчета утре сутринта  Hug Hug Hug

# 357
За гърди си говорите, а. Моите са като два префтасали козунака. Като легна по гръб и ми минават под мишниците от срам. Та по тоз повод, днес с приятелка Дюканка, започнахме да пишем ода. Е, в началото сме, но подозирам, че ще стигнем далеч  Laughing. Не мога да не го споделя:

Москва не вярва на гърди,
циците си отиват сами...

А инак щях да питам, за четири месеца два пъти съм яла дробчета и двата пъти кръвното ми пада ужасно 60/80, става ми лошо, вие ми се свят. Възможно ли е да е от тях?

# 358

Тони,я обясни по-подробно...................

Ааааааа.......нищооооо.....таковата.....  Mr. Green прочетох нещо и ше зема да се гръмна....ако не мога сама,моля да ми помогнете  Mr. Green  Crazy Ама ше внимавате с руното ми и змийската кожа  Crazy

# 359
Предполагам,че моят пост я е насочил към самоубийство.
Нищо смешно обаче няма...

Общи условия

Активация на акаунт