Слънцето вече силно пече, Дюкан в малък размер дрешки ще ни облече - 185

• 21 508
  • 493
  •   1
Отговори
# 330
Чувствам се страхотно, нито съм гладна, нито без сили. Само за цикъла ме е малко страх...

И мен в началото ме беше малко страх за цикъла ама засега да чукна на дърво всичко е наред - т.е. все още нямам цикъл  Mr. Green

# 331

Защо кашкавалена извара не може- така, да знам информативно?

Защото е много по-маслена от суроватъчната...
Плюс това кашкавал и сирене във ВТОРА не е позволено....

Всяка извара става,само да не е кашкавалена  Peace
Хм, колко би трябвало да е горе-долу маслеността на обикновената извара? Не съм в Бг и тук няма нито нискомаслена (поне до сега не съм открила), нито кашкавалена, всичко е рикота и е с около 15% мазнини  Shocked

Ми не мога да отговоря на този въпрос.....Рикотата май не става за тебе....Ще чакаме някой дето живее в чужбина да каже кое е подходящо и как се казва....

ЕДИТ
Борисееее  smile3532 smile3532 smile3532

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 18:47 от TheNMaster

# 332

Бореее,нИ сЪ занасяЙ с момето....АкУ бешИ свободен-ДА! Ама така..... hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy Joy hahaha Joy Joy

Ми не мога да не се занасям бе. Не мога.... Мъча се и аз, да не мислиш че ми е много хубаво да се занасям с жените ама не мога - някак си отвътре ми идва, без да искам. Бях пробвал да се занасям с мъже ама не става - не е същото както да се занася човек с жени. Затова добре, зле - пак минах на жени  Mr. Green

# 333
Искам да ми дадете съвет какво да правя. Вчера не знам какво съм ял, обаче днес стомаха ми е ужасно разстроен - каквото и да хапна веднага го изхвърлям в тоалетната. Ям и след половин час червата ми почват да къркорят и хоп - в тоалетната. Обадих се на доктора и той ми каза че в такива случаи най-добре било поне за ден да се мине на солети, варени картофи и ориз за да се успокоял малко стомаха тъй като това били най-малко дразнещите храни при разстройство. Аз му казах че съм на диета и не мога да ям картофи и ориз но той ми каза - "Сори но това е положението" Дайте ми акъл какво да правя - да взема да пия някакви хапчета ли не знам....

# 334

Бореее,нИ сЪ занасяЙ с момето....АкУ бешИ свободен-ДА! Ама така..... hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy Joy hahaha Joy Joy

Ми не мога да не се занасям бе. Не мога.... Мъча се и аз, да не мислиш че ми е много хубаво да се занасям с жените ама не мога - някак си отвътре ми идва, без да искам. Бях пробвал да се занасям с мъже ама не става - не е същото както да се занася човек с жени. Затова добре, зле - пак минах на жени  Mr. Green

hahaha hahaha Дойде ли на мойто,а.......... hahaha

Искам да ми дадете съвет какво да правя. Вчера не знам какво съм ял, обаче днес стомаха ми е ужасно разстроен - каквото и да хапна веднага го изхвърлям в тоалетната. Ям и след половин час червата ми почват да къркорят и хоп - в тоалетната. Обадих се на доктора и той ми каза че в такива случаи най-добре било поне за ден да се мине на солети, варени картофи и ориз за да се успокоял малко стомаха тъй като това били най-малко дразнещите храни при разстройство. Аз му казах че съм на диета и не мога да ям картофи и ориз но той ми каза - "Сори но това е положението" Дайте ми акъл какво да правя - да взема да пия някакви хапчета ли не знам....

Смекта.Без рецепта.

# 335

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

Другия номер е да си купиш едно пакетче нишесте от магазина с любим аромат.Разстваряш 1 с.л. във водичка и пиеш.И така можеш да повториш дори да изпиеш пакетчето(в което не вярвам,защото помага бързо)

# 336

Мерси, ще го пробвам още ей сега Simple Smile

# 337
Боре изпий 2-3 бобчета /бял фасул/ цял, суров, или си разтвори 1 пакетче желатин в около 30-50 г вода. Това са бабешки рецепти ама помагат  newsm78 И хайде, че среща ни чакаааааа  Joy

# 338
Здравейте, милички!
Хеписмайл, аз изчаках след като достигнах килограмите по калкулатора, но Кантарев не помръдна надолу, затова минах спокойна в трета. Опитах, не стана и ХОП ТРОП гмурнах се при Мастерчето и другите третофазнички. Последните месеци бях на цикъл 4/3, и след четирите П дни просто в последвалите три ПЗ дни включих и сиренето, по една ябълка и хлябът. Засега се чувствам перфектно. Сутринта се измерих и съм 1 кг плюс, но съм спокойна, защото знам, че в началото има такива варирания на кантара. Днес ми е 5-ти ден в трета, освен това съм в овулация, а и снощи си сложих сол в салатата, та може и вода да съм задържала. Утре ще ми е първта гала и мисля да е гала обяд. Купих си десерта преди малко- шоколад Милка с боровинки. Някаква нова серия е, досега не съм яла такъв и нямам търпение утре да го опитам. Иначе днес за първи път ядох нишестени - макарони, но не ми се усладиха изобщо  Sick Та затова сега пека пиленце за вечеря Simple Smile
Танче, мерси много за милите думи! Страшно ме зарадва!
Гардения, честита месечинка и браво за постигнатото!

# 339
ООООО *Jael*- къде си ти бе да не си в Италия- рикота не си купувай изобщо. Под 9 % масленост няма. Търси котидж чийз или fiocchi di latte- те са най-нискомаслените 3% на Exquisa и не яж повече от 200 гр на ден.
Hot Chili, позна, в Италия съм Grinning И ти ли? Hug  Мерси за инфото, още днес отивам за Exquisa, че почна да ми писва от кисело мляко.
На подсладител и аз не мога да улуча, купих си този http://www.sugarcompany.net/flex/cm/pages/ServeBLOB.php/L/IT/IDPagina/17 Правих си крем карамел, с него и не горчи, но после ми остава някакъв странен вкус в устата Sad

Борисе, смей се ти, ама се оказа, че и мъжете зацикляте hahaha
http://selenabg.com/index.php/2008-07-29-08-07-24/41-2008-07-27-20-29-45/961.html
Купи си Imodium от аптеката, но не прекалявай с дозата, че се получава обратен ефект  Wink

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 19:10 от *Jael*

# 340
Здравейте,
давам отчет за хапването си днес 2-ри ден П. Карам 4П/3ПЗ по лесно ми е да броя дните. Така си знам стане ли петък ям и зеленчуци.
1. Закуска - Дунапренено кексче с 1/2 к. мляко + 2 кафета с 100 милилитра прясно мляко 0.1%
2. Обед - Средно голяма печена пъстърва с гарнитура извара
3. Закуска - 2 варени яйца
4.  Сега ще хапвам - печени пилешки бутчета и дробчета (пека ги заедно за да не ми стават прекалено сухи дробчетата)евентуално ще си изям и останалото кисело мляко.
5. Имам близо литър кола лайт и 0.5 минерална водичка и около 0.5 степче до довечера ще изпия поне още 1 литър степ.

Кантарът днес не показа "минус" но не му се сърдя. Принципно се меря всеки ден, а си водя таблица и всеки понеделник записвам разликите в мерките.
Виждам, че някой момичета коментират бюста - спомням си че когато започнах режима миналата година бях с чашка Д .. е сега съм на Б, добре че мъжа ми харесва малки гърди  Laughing (или поне така твърди)
Честито на всички който имат повод - годишнина, месечинка или минус, не ви изброявам по имена защото още не ви познавам толкова бре, но обещавам да се поправя и бързо да вляза в крачка.
Благодаря на всички, че ме приехте така хубаво, чувствам се доста по-добре, по-мотивирана и без черни мисли Hug.

# 341
Боре,хванал си новия вирус сигурно.Мой познат ,горкия беше и отпред и отзад,ти поне си само в едната посока Mr. Green

# 342
Пък аз готвя бутче с бамя (обожавам я- Heart Eyes),наобед хапнах сърца със зеле на фурна .Утре пак ще си направя тричав хляб ,много ми се услади днеска.
Флучия,и ти ли си в трета?Хм,как съм те пропуснала/ newsm78 Ама много се радвам де.Ще си вървим заедно .Аз знам само за Мастерчето и все нея тормозя с въпроси. Joy
Аз не можах да си измисля графика и това е.Седя си още на ПЗ ката ден ,както казват бабите.И с една гала в събота.Страх ме е и това е. #CrazyХем знам ,че човека като го е измислил ,е преценил всички плюсове и минуси и пак ме е страх.
Нещо за бюст си говорехте.Ми моя се стопи ,то не че имаше много ама сега хич.Днеска си купих 75 В ,че стария направо ми стърчеше.Ужас .Щерката е на 12г и има по-голям бюст от моя. #Crazy
Ама това е ,ще се примиряваме сега ,няма начин.
Хеписмайл,аз влязох в трета 2кг под калкулатора.Понеже знаех ,че малко ще кача ,че да имам аванс.Сега се въртя около калкулатора ,но ще се нормализират нещата.Абе режима си е супер.Възпитава ни волята ,няма какво да се лъжем.Най-лесното е да се натъпчем и да си кажем:Ами такава съм.По-трудното е да удържим и да направим всичко по силите си ,за да се харесваме,заради себе си ,заради близките ни ... HugТака че няма отказване. bowuu
Пак ще пиша ,че манджата ми извря.До после ,скъпички! Hug

# 343
  • Пловдив
Чувствам се страхотно, нито съм гладна, нито без сили. Само за цикъла ме е малко страх...

И мен в началото ме беше малко страх за цикъла ама засега да чукна на дърво всичко е наред - т.е. все още нямам цикъл  Mr. Green

Искам да ми дадете съвет какво да правя. Вчера не знам какво съм ял, обаче днес стомаха ми е ужасно разстроен - каквото и да хапна веднага го изхвърлям в тоалетната. Ям и след половин час червата ми почват да къркорят и хоп - в тоалетната.

Вземи си направи един тест, че знае ли се ...  Crazy

# 344
    Здрасти,бандааа!
    ВИКИТО,ДИДКА23,много сте убави,бреееее!Само така,милички!Адмирации! smile3501
    ЛУСИИИИ,сладурка smile3534 smile3534
    МИМЕНСИТА,РОШАВА,ВЕЩИ,ЮНИ,ТОНИ бг,БОБИ,ИЕНУША,МАЙА а,ПЕПЕЛЯШКА,СНОВЧЕВА,МИРКА:%,ЛИПСТИК,ГУЛБЕНУР,благодаря ви,сладурки.Трогната съм от пожеланията! newsm20  love001  love001
    НЕЛСЪНЧЕЕЕЕЕ, smile3534  love001 newsm03

Общи условия

Активация на акаунт