Слънцето вече силно пече, Дюкан в малък размер дрешки ще ни облече - 185

• 21 577
  • 493
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте отново момичета-кокичета!Разбрах, че си имаме рожденнички  Wink Честита годинка момичета  bouquet ЕВАЛАСтрахотни резултати!Как успяхте, ква е тая ваща воля?! Надявям се и аз да имам поне половината   Praynig

# 166
[ но отвращението от храната ме притеснява.
Май наистина трябва да си купя тест.  newsm78

Здравейте Дюканки!
Направо се стреснах от този пост-днес ми е 5-ден на ударния режим ,а не ми се яде от 3 дни и почти на фотосинтеза и степчета карам! !-я път не беше така,та се питам newsm78 дали?....... baby_neutral

Последна редакция: пн, 18 май 2009, 17:30 от tanyatais

# 167
  • София, Лагера
Момичета, вярно ли е това, че при протеинов режим се променят хормоните?
Аз искам да забременявам скоро, да не се увредя с толкоз месища?  Rolling Eyes

# 168
Ще има ли среща на Пловдивчаните скоро?Съжалявам ако сте го публикували вече,но съм от завърналите се старички нови?

# 169
  • до Бургас
iv_mikova-Приятно изкарване,ще ни липсваш Hug
mmmStelxen_m-Мастерче е права за тестче, аз точно така се чувствах и не разбирах защо така. Hug
vesito5, филюдка-Честито на ветерани!!! Hug  bouquet
mmmshushy80- Hug
На новички-Добре дошли
Точица-Нямам думи, страхотна си Hug Hug

От доста време няма ТиРи, някой да знае нещо?

Последна редакция: пн, 18 май 2009, 17:58 от YuNI

# 170
  • София
Ще има ли среща на Пловдивчаните скоро?Съжалявам ако сте го публикували вече,но съм от завърналите се старички нови?
Шапка свалям на мацките които имат сили да се върнат на поправка ... аз карам 3тата горе долу добре ... но само като за миг се замисля дали да не се върна във 2ра ми призлява  Tired

# 171
Шапка свалям на мацките които имат сили да се върнат на поправка ... аз карам 3тата горе долу добре ... но само като за миг се замисля дали да не се върна във 2ра ми призлява  Tired

Трудно е трудно,но нали рокличките ме зоват та пак съм тук с качени килца и поницена вяра!

# 172
  • Там някъде нейде !!!
Верно сте много хубави, да ви се чуди човек защо ви е диета!  Heart Eyes

Снеже, давай овесени ядки на малкото Снеже. Моя малък ги обожава с прясно мляко и козунак!  Peace
Тя триците ги обича повече от ядките. Те са в плик хартиен, ще ги затворя в една кутия и ще ги оставя за трета, ако не ми дойде друго наум.

# 173
Момичета,днес се присъединих към вас,но резултатите ме притесняват.Сутринта бях 54,а сега съм 54.5 newsm78.Нормално ли е това?Аз очаквах кг. да не се променят първите дни, а то Sad

# 174
Момичета,днес се присъединих към вас,но резултатите ме притесняват.Сутринта бях 54,а сега съм 54.5 newsm78.Нормално ли е това?Аз очаквах кг. да не се променят първите дни, а то Sad
За да получиш верни резултати е хубаво да се мериш по едно и също време...Примерно сутрин след тоалет и без дрехи...

После има значение,водата и течностите ,които си поела през деня...

# 175
  • Пловдив
Те са в плик хартиен, ще ги затворя в една кутия и ще ги оставя за трета, ако не ми дойде друго наум.
Прибери ги в хладилника, защото ако стоят повечко завъждат или пеперуди или гъгрици  Sick

# 176
TheNMaster благодаря за бързия отговор    bouquetЩе се тегля утре,пък дано нямам пак половин кило отгоре,че днес ми се събраха очите #CrazyА пък за водата днес определено направих геройство-2 литра до момента,като обичайното количество за мен е литър.Сигурно е от това!

# 177
Здравейте всички знаещи и успяващи! Пожелавам Ви всеки да постигне по-леко поставената цел!
Трудно е - карам 5 ден П и съм свалила само 1 кг. на път съм да се откажа,ох направо незнам накъде.
Кажете при вас така ли беше,чета за много повече килограми при ударния режим.Може би Дюкан не е подходящ за мен? newsm78

# 178
Ти си луда,как ще правиш ударна 7 дена  #Cussing out не четете ли бе хора,нестига че имаш малко кила за сваляне ами и 7 дена........ Shocked

Чак пък луда Sunglasses.....Не виждам къв е проблема да направя ударна 7 дни,при условие че имам тайни надежди на 54 кила(както съм си била винаги преди децата)..както и да е. Laughing
Аз да се похваля,че кантара днес се размърда надолу с почти цяло килце(62,6)...и си умирам от кеф.Продължавам в същия дух  Peace

# 179
Ти си луда,как ще правиш ударна 7 дена  #Cussing out не четете ли бе хора,нестига че имаш малко кила за сваляне ами и 7 дена........ Shocked

Чак пък луда Sunglasses.....Не виждам къв е проблема да направя ударна 7 дни,при условие че имам тайни надежди на 54 кила(както съм си била винаги преди децата)..както и да е. Laughing
Аз да се похваля,че кантара днес се размърда надолу с почти цяло килце(62,6)...и си умирам от кеф.Продължавам в същия дух  Peace

Ами при повече от 5-6 дена само се тормози организма.Целта на ударната фаза е да подбуди метаболизма,а не да се ...А като минеш ПЗ вече зареждаш организма с мнерали и витамини вече и не се тормози.... Hug Hug Hug

Здравейте всички знаещи и успяващи! Пожелавам Ви всеки да постигне по-леко поставената цел!
Трудно е - карам 5 ден П и съм свалила само 1 кг. на път съм да се откажа,ох направо незнам накъде.
Кажете при вас така ли беше,чета за много повече килограми при ударния режим.Може би Дюкан не е подходящ за мен? newsm78
Ами напълно е възможно....
Ако имаш някакви хормонални отклонения или си пробвала много други диети преди Дюкан и организма трудно се лъже вече да сваля...

Всичко е временно явление.Като се научиш да хапваш редовно и режимно килцата ще тръгнат надолу.Не се притеснявай!

Режима няма да е затеб,само ако не обичаш месо...

Общи условия

Активация на акаунт