Слънцето вече силно пече, Дюкан в малък размер дрешки ще ни облече - 185

• 21 528
  • 493
  •   1
Отговори
# 300
Мили дами, здравейте!
Това е първото ми съобщение тук. В темата и по принцип в този страхотен форум. Разглеждах много полезни неща и почерпих огромно количество полезна информация - от здраве до красота. Благодаря на всички Ви за усилията и желанието! Simple Smile
Относно отслабването въпреки, че съм на една сериозна възраст Simple Smile (в смисъл, не съм вече в хубавите тийнейджърски години) това е първото ми подлагане на диета и т.н. Много ми допадна логото, сплотеността ви и ентусиазма. Само че,...  Embarassed се загубих.
Сега почвам отначало и мисля да почна първо с книгата, да си я дръпна. Та...пожелайте ми успех, моля! Simple Smile
Бъдете все така лъчезарни!  bouquet

# 301
Добро утро,закъснях за сутрешното кафе,но за следобедното съм на линия.
Чета ,че се търсите из България,в профила има едно редче,в което можете да си попълните града,ако желаете hahaha
Мирка,в събота може да доФтасам,дъщеря ми има финали,ще ходя да я гледам,както винаги.
Точе,готова съм да стоя още във втора,заради теб,5П дни ги отмахвам,като куцо пиле домати Embarassed Mr. Green
Яжка,Мира,честита годишнина момичета  party041
Хубавите цици са си щастие да ги имаш,но вече не е толкова недостъпно да си ги и направиш. doctor,обаче ми е чудно как все от нас се изисква,като насреща нямат съответното покритие,я коремче,я размерче,че и от двете..........заедно no
Докато си пиете кафето нейде,и ако до Вас са седнали минимум двама,с телослосложения различни от да ги наречем прилични такива/ако са на възраст,има вероятност от неподдържан дълъг нокът на кутрето,който така и не разбирам за какво им е,но винаги имам желание да имам нокторезачка и да режа/,само слушайте как обсъждат минаващите Еви.В което няма лошо де,но мисълта ми беше,първо погледни себе си,после кусуросвай другия.Всички не могат да са с перфектни мерки.Похвално е самата грижа,която полагаш за да изглеждаш добре.

# 302
Мира1919, честито и на теб   bouquet

Абе хора, аз за малко да пропусна, че днес правя 4 месеца с вас и режима  Crazy
Днес си купувам сутиен и гледам пак съм сменила размера  Shocked , а то какво било  hahaha

Та равносметката е:
тегло             -11кг
бюст              -9см
талия            -15см
ханш             -9см
бедро           -6см
бицепс         -4см
newsm44 newsm44 newsm44

Благодаря на всички за комплиментите  Hug Hug Hug
Радвам се, че някои се престрашиха да си вземат прегръдка от моите  Wink

А сега да ви кажа какво е нормалното хранене на мъжа ми (Тони, Зорита и Петинка го знаят какъв малокалибрен е):
Преди всичко месо (всякакви разновидности), плодове - в изключително редки случаи, зеленчуци - на салата, а от готвените само чушка бюрек и зеле на фурна, но много изпечено, почти изгоряло, да не личи, че е зеле, мляко - само в таратора, сиренце и кашкавал много обича, закуската я пропуска (не правете това!!!), а някъде следобед може и да хапне нещо вредно - кроасан или вафла. Алкохол пие с повод, а ако излезем може и бира (често той е шофьора, обаче) и пица - тя му е като гала  hahaha
А щях да забравя, че на ден изяжда по 4-5 филийки бял хляб.
То и моето нормално хранене  някога беше такова, ама като се промени и аз се промених  Embarassed

СветлеHug Надя е станала голям звяр  hahaha
МиркаHug
Тони бг
МихиHug
Зори
И за тези, които не са си прочели имената  Hug Hug Hug Hug Hug

ПП.Babataj, welcome , режима не е за тийнеджъри, така че не се чувствай не на място има много зрели жени тук (мен ме остави, аз съм вечното дете)  Peace

# 303
  • Там някъде нейде !!!
Алооооо, ще сринете балкона момичета.  Whistling

# 304
Видях, че вчера най-доброжелателно сте ми казвали колко е  една порция нишестени. Мерси за отговорите, ама това го четох и аз преди да влезна в трета. Аз питам с колко е нормално да се нахрани един нормален човек.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Росчо, и аз се чудя от вчера какво е всъщност "нормална" порция  newsm78  и питах естествено чичко Гугъл  Flutter . От българския чичко нищо не разбрах, но немския ми каза следните грамажи (става въпрос за нормални "нормални" порции, тоест  не от някаква диета, но немски  Rolling Eyes)
Плодове : 200 гр.
Тестени изделия като основно ястие (Макарони) : 100 гр.
Тестени изделия като гарнитура: 50 гр.
Ориз като основно ястие : 100 гр.
Ориз като гарнитура: 50 гр.
Картофи като гарнитура : 250 гр. [тегло в сурово състояние]
Зеленчуци като основно ястие : 400 гр.
Салата (гарнитура) : 150 гр.
Риба (филе) : 200 гр.
Риба (цяла) : 300 гр.
Месо: 150 - 250 гр.
Супа като предястие : 250 мл.
Има и още подробности и данни, но за сега давам само няколко важни примера, защото не знам дали въобще това ни върши работа.   newsm78 ... Бре, хора, много малко ми се вижда...  #Crazy

светлат  Heart Eyes , хубавото танче, таняманя - бяхте се загубили и вие, много ми е драго да ви видя... и нагушкам  Hug  Hug  Hug

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 16:46 от blumchen_fee

# 305
Викито, не съм от София и няма как да дойда, макар много да искам  Rolling Eyes

Зоре, ще те  kiss kiss kissБоре, незнам как ще ме поделяте със Зорито  pletka tongue И понеже днес ми е едно такова романтично, ви поздравявам с тази песен http://www.vbox7.com/play:4bf6f7f7 и тази http://www.vbox7.com/play:ecef0277 Спешъл за вас двамата  kiss

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 15:37 от Точица

# 306
Гутен Следобеден  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ко праЙте бей??? А? бЪРЗО КАЗВАЙТЕ!  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Аз се добрах до компа най-накрая....
Ходих на женски доФтур днес...Каза ми,че е нормално когато не се приемат мазнини(нали при нас са забранени) да има отклонения в МЦ и да закъснява.
Щото при мен откакто минах в ТРЕТА нещата се оправиха...Даже подраних тоя месец.Това е защото вкарах олио и зехтин вече в храната(на галите)....
Абе казвам ви,че Дюкан го е измислил перфектно тоя режим.....

Викитоооо още си се стопила бре моме хубава....Ей! Дан' земИш да изчезнИш нЯщу..... Crazy Crazy Crazy Много са ти хубави снимките...И с русичката косица ти отива повече  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Грейваш направо!

Бореее,нИ сЪ занасяЙ с момето....АкУ бешИ свободен-ДА! Ама така..... hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy Joy hahaha Joy Joy

Люскааа,ами как да съм строга с новите бря! То като че ли като си строг те пък шЪ сЪ УплашЪЪЪТ...Всеки си има глава на раменете...Мислете! Никой не може да отслабне вместо вас.Тука сме се събрали за да си помагаме и подкрепяме....Ама сладоледите или другите изкушения дето дебнат ежедневно никой не може да ви ги набута в устата насила.
Ама после...Що кантара не мърдал....Ми няма да мръдне то се знае... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Така,че карайте си режима по устав и по-бързо ще постигнете желаните резултати...

# 307
Mira 1919,браво на теб момиче,от 102 на 66   bouquet,заслужаваш адмирации.Заради такива като теб съм тук и аз .От вас повярвах,че нещата стават.
И един въпрос извара с масленост 1% ,нали е ниско маслена? Thinking

# 308
  • София
Лелеее, Gardenia , страхотен резултат си постигнала в олекотената фаза. smile3501 Ти си примерът за мен. Wink Аз съм вече - 1 кг. Вече ми казват, че видимо съм се вталила. WinkОбаче направих грешката да не си измеря мерките. Blush

# 309
  • до Бургас
Марипоса-Ето, не се притеснявай и резултат идва Hug
mar4elka-Браво Hug
lipstick-Ядки са полезни, така че по добре ядки отколкото сладко Hug
meri_zajo-Много бързо минава времето , ще кажеш , че вчера почнах а утре ще правя 2 месеца и съм доволна от себе си, че не се прегрешила с нищо Hug
Babataj-Добре дошла Hug И да знаеш тук нямаме никой в напреднала възраст, всички са  млади, слаби хубавици Hug
Gardenia-Наша кърмеща гордост Hug  bouquet

# 310
Видях, че вчера най-доброжелателно сте ми казвали колко е  една порция нишестени. Мерси за отговорите, ама това го четох и аз преди да влезна в трета. Аз питам с колко е нормално да се нахрани един нормален човек.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Росчо, и аз се чудя от вчера какво е всъщност "нормална" порция  newsm78  и питах естествено чичко Гугъл  Flutter . От българския чичко нищо не разбрах, но немския ми каза следните грамажи (става въпрос за нормални "нормални" порции, тоест  не от някаква диета, но немски  Rolling Eyes)
Плодове : 200 гр.
Тестени изделия като основно ястие (Макарони) : 100 гр.
Тестени изделия като гарнитура: 50 гр.
Ориз като основно ястие : 100 гр.
Ориз като гарнитура: 50 гр.
Картофи като гарнитура : 250 гр. [тегло в сорово състояние]
Зеленчуци като основно ястие : 400 гр.
Салата (гарнитура) : 150 гр.
Риба (филе) : 200 гр.
Риба (цяла) : 300 гр.
Месо: 150 - 250 гр.
Супа като предястие : 250 мл.
Има и още подробности и данни, но за сега давам само няколко важни примера, защото не знам дали въобще това ни върши работа.   newsm78 ... Бре, хора, много малко ми се вижда...  #Crazy

И на мен ми се вижда много малко това...

Моето виждане е следното...Давам пример:
Салата - колкото в заведение
1 печена риба(пъстърва примерно) със  гарнитура задушени зеленчуци (пак както по заведенията.Карам на око рабира се с грамажите

Така,че ориентир са ми заведенията  Joy Joy Joy Joy Joy
Това е....Иначе се  забиваме в едни подробности и цифри...Дето могат да ме откажат от всякакъв режим и да си надебелея пак.....
Като си комбинирам продуктите за това какво ще хапвам ,гледам да изглежда както,ако отида в заведение....

# 311
РЕДОВНА СОФИЙСКА СРЕЩА С ПРОМЕНЕНА ДАТА - 23 МАЙ - 13 часа В "ДИВАКА" на ул. "ГЛАДСТОН"
Балкончето.....chernokoska, maia_at, YuNI, gulbenur, nush, zorita, ВИКИТО, TheNMaster, ФИЛЮДКА, liubina, Babataj, krikri, noni2009, DanyGod, mmmshushy80, smil4eto (+ 5 Скрит/и) и 5 гости..... Hug Hug Hug

Блумчи, Мастерче, Росчо...водя си записка за трета  bouquet

# 312
Ето и снимките, които ви обещах:

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12372752
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12372754
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12372756
ако иска парола: didka

Нищо особено, то нямаше и какво да се разгледа, ама както и да е, поне се разходихме!

Gardenia честита месечинка!

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 16:51 от Didka_23

# 313
  • София
На всички с минуси и месечинки, годишнини - браво и много успехи занапред  bouquet  bouquet
Аз имам въпрос към третофазниците - кога минахте в 3-тата? Веднага - когато видяхте желаното тегло или изчакахте да се затвърди newsm78 И след ПЗ или след П дни е по - добре да мина в трета? Скоро ще се присъединя към вас Hug
Дидка - супер си, изглеждаш страхотноSimple Smile

# 314
  • София, Лагера
Ходих на женски доФтур днес...Каза ми,че е нормално когато не се приемат мазнини(нали при нас са забранени) да има отклонения в МЦ и да закъснява.
Аууу, аз именно затова питах дали няма проблем със забременяването  Tired

Общи условия

Активация на акаунт