Слънцето вече силно пече, Дюкан в малък размер дрешки ще ни облече - 185

• 21 523
  • 493
  •   1
Отговори
# 405
Pina! Hug newsm10

Blumchen Hug, Avnyr Hug
Zorita! Hug браво за овцете, аз имах и аз няколко неуспешни опита с картинките ама пустото желание да сЪ показвам ме накара да се науча сравнително бързо Joy Joy
Cote, режимност и воля ти пожелавам! Че мидсомар иде и тогава не знам какви ще ги творим hahaha Joy hahaha Joy
Мирка! Hug а дано Simple Smile

Мастераки, и аз имам гала довечера hahaha hahaha майката на приятеля ми ще е на гости и аз нея без вино трудно я преглъщам hahaha Joy

# 406

Мастераки, и аз имам гала довечера hahaha hahaha майката на приятеля ми ще е на гости и аз нея без вино трудно я преглъщам hahaha Joy
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo #Silly #Silly #Silly #Silly

А,така....Поопечи я малко повече,че да не е жилава де.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Съгласна съм с Флучия,че това е място за подкрепа и помощ...Да не се караме! Острия тон или споровете не са добър съветник...Всеки усеща как се чувства най-добре в кожата си....
Да не караме Вещи да показва само онези снимки с кривото огледало Laughing Laughing Laughing Laughing

# 407
  • в сърцето на моето Слънце
Здравейте мацки!
Аз съм вече по-добре! Явно нещо бях настинала. Режимна съм. Сега съм на любимите ми ПЗ и въпреки това имам -1 кг.
Поздрави на всички!
Лек ден!  Hug Hug Hug

# 408
  • Варна
добро утро и от мен днес!
и аз от кога рева за среща във Варна, ама никой не иска май!много сме несериозни ейййй!стегнете се варненкиииииииии!
да се похваля - от вчера имаме нов лаптоп и сега спокойно си пиша на него!измъчих се със стария!то половината букви ги нямаше!хубав и отслабващ ден от мен! Hug Hug Hug Hug Hug

# 409
Добро утро, банда!
Гледам, че всичко при вас е ОК!
Ще кажа, че според мен трябва да се уважават усилията и това, че има хора загрижени за визията и здравата си психика.В този ред на мисли е редно да се подкрепя всеки, за да не се докара до положението да сваля мнооого килограми...!
Сега дано не разбуних духовете ако е имало разправия някаква и да тръгне пак, ама нали и аз да кажа нещо hahaha.
При мен всичко е нормално, фронтовата линия е спокойна, усещам се леко посвита, кантара много се колебае (в смисъл около 500гр.) и не мога с точност да преценя, но разни панталони ми се въртят, мечтая скоро да видя отново петицата на кантара и целта от 58 вече не е такъв мираж.
И като съм започнала с мъдрите мисли да ви кажа, че 4 фаза не е толкова страшна - и с минимални усилия и търпение (т.е. без истерия и усилени П дни) може да се елиминира увеличение.Но прасето трябва да се прибере на време и да не се допуска голямо увеличение - максимум 3 кила, иначе ще има поправителни и не дотам успешни отслабвания.
Пожелавам ви хубав ден, до скоро и умната! newsm47

# 410
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Добро утроооооооо!

Аз съм ужасно лош и несериозен човек!  Embarassed Пак изпуснах сума ти теми и не чета, и не пиша!

Вещи тресни ми един тиган бе!  Crazy Сега пак ще се пробвам да съм добро дете и да присъствам!

Нали занете колко ви обичам, моля не се карайте!

Айде хуквам, но ще следя

# 411
# 412
Добро утро милички   bouquet
Аз лично никакви духове не искам , нито рабунени, нито каквито и да било  hahaha хайде да приключваме въпроса с кой колко ... Peace
Снощи имах мноо лоша вечер - бях полудяла. Ядоса ме гаджето, ядоса ме котлона, дето за 1 час не можа да загрее , ядоса ме фурната, която за 2 часа не можа да ми сготви, абе всичко ми беше криво  Crazy накрая ядох полусурова и гадна храна, която смятам днес да изхвърля! Никакво готвене в тези полеви условия, много се изнервих вече  Naughty Салати и скара, не ме интересува, ще ползвам чай й таблетки за ВЦ  Crossing Arms
Днеска пожелавам спорен и отслабващ ден на всички  Hug ама ВСИЧКИ  Hug Hug Hug

# 413
  • Разград
Здравейте, милички мои и Борис!   bouquet
epson ,браво за свалените килограми.
Вещи,много си хубава.
mihi69 ,честито ти минусче, пожелавам ти много минуси и занапред.
Мимииии ,браво за 8-цата пожелавам ти вече да не виждаш числото 9.
noni2009 , браво миличка, добър резултат.
Ако съм пропуснала някой да спомена да знаете че всички ви  Hug Hug Hug Hug Hug!
Аз днес имам рожден ден и искам да ви почерпя, макар и виртуално!

и закуската

и нещо за разхлаждане

# 414
... днес съм - 900г и съм много щастлива благодаря на всички за подкрепата  Hug Hug Hug

А, поздравления! И аз щото те следя...
Бих ти дала един съвет, ако позволиш. При твоите наистина бавни темпове на сваляне и то със стриктност, приеми режима като здравословна мярка, без килограмите да са цел. И ще ги постигнеш... Simple Smile Hug

# 415
Момичета, колко време преди цикъл започват да се задържат килограми? Защото аз качих един кг, а съм една седмица преди цикъл. Не е ли още рано?

# 416
Шуши  Hug радвам се,че те виждам на балкона ,надявам се довечера да ти чета поста.Аз ходих при док за изследване на холестрол и т.н. утре вечер ще дам отчет .Дойдох си в къщи да изпия сутрешното кафе с вас и детенце е на изпит(да стискате палци ,за да пишете помалко през деня,че едвам изчитам всичко) и компа е само за мен през следващите 20 мин  newsm44 Още един повод за радост -днес съм 81.900  newsm44 .Михи69 Hug браво за минуса,няма да се отчайваш тука сме ,много сме ще те подкрепяме,ти знаеш...На всички успешен минусов ден  newsm47

# 417
Добро утро! Simple Smile Ей, докато се събудя сте изписали 3 страници... Simple Smile

Едно нещо от доста време съм се зачудила... всеки се оплаква, че не може да докара 2л вода на ден... има ли други личности като мен, които пият 4л+???
Сигурно и по повече ми се събират, но ориентировъчно.... само докато стана и вече съм изпила 0.5л... преди лягане пак толкова.... 1-2л зелен чай, по кафетата 0.5-1л течности, по време на ядене задължително поне по 1 чаша (0.250л), на тренировка минимум 0.500л... и отделно още още...  аз съм водопристрастрена май  Laughing

# 418
maia_a,честит рожден ден ,мила!
Пожелавам ти здраве ,че без него не може,късмет в умерени дози и много любов ,за да осмисли всичко!

Elence,споко ,мила.Когато си мислиш ,че няма как да стане по-зле и нещата се оправят. Hug
mmm_Tatitt,и ти ли ще забременяваш/ PartyТуй м отпред на таквоз ми прилича. newsm78

Третофазничките ,я кажете мога ли да слагам дневната доза сирене в тричавия хляб? newsm78

# 419
И понеже имаме малко кг. да сваляме, постовете се подминават.

Общи условия

Активация на акаунт