ЕКО БЕБЕ

• 51 204
  • 608
  •   1
Отговори
# 180
Да се похваля, получих известие от пощата ни!!!Козметиката от theorganicbodycareshop е вече тук!Много бързо, няма седмица!!Утре ще разгледам и споделя впечатления Joy

# 181
artexa, аз съм се замисляла как ще ги обличам, ако стигнем до морето, надявам се да остане време. И си мислех, дали докато са във водата няма да търпят тениски на раменатра си. Въпреки че на мен най-голямото удовоствие ми е да усещам водата и вълните.

Пробвах на госпожицата шапка,  като тази на снимката, розава с точки - покриваше и раменете, не само вратлето.

За очилата, някъде бях чела, че понеже са тъмни, и зеници се разширяват, което ако няма добра защита е вредно за очите. По принцип, не само за деца. Но бих се зарадвала на повече информация и аз.

dora7511, дано впечтленията са добри.

# 182
Момичета, ще пиша и в другата тема, но бих искала да питам и вас - поръчвал ли си е някой от този сайт? Мнения, коментари и доставка ме интересува
http://nickisdiapers.com/catalog.php?category=214

# 183
За търсещите от специалните шапки, открих една такава на сайта Спирит ъф нейчър, в раздел детски дрешки до 6 годинки, синя.

# 184
  • София
ето тук има такива дрешки и шапки със защита

# 185
Нели, една мама беше поръчвала и беше доволна че си е спестила мита и ддс, което аз не успях да направя, поръчвайки един голям кашон със всичко необходимо. Тя обаче нещо не можа да свикне с многократните и престана да ги ползва. Аки те интересува секонд-хенд, да й пиша  newsm78
Иначе, аз имам такива пелени и мнооог си ги харесвам, ползма най-малкият разбер и досега за през деня, а нощем ползвам големия. По-евтини от тези няма Simple Smile а са много добри според мен.

# 186
  • София
  Мег на мен май ще ми трябват още пелени, няма проблем да са и ползвани, ще ми драснеш ли на ЛС за какъв вид става въпрос и какви размери, за тази мама за която споменаваш  Simple Smile

# 187
Нели, една мама беше поръчвала и беше доволна че си е спестила мита и ддс, което аз не успях да направя, поръчвайки един голям кашон със всичко необходимо. Тя обаче нещо не можа да свикне с многократните и престана да ги ползва. Аки те интересува секонд-хенд, да й пиша  newsm78
Иначе, аз имам такива пелени и мнооог си ги харесвам, ползма най-малкият разбер и досега за през деня, а нощем ползвам големия. По-евтини от тези няма Simple Smile а са много добри според мен.

и мен не ме бърка, че са ползвани. Ако са налице, се интересувам  Peace

# 188
Нели, ама да те питам, тези са от две части, освен пелената ти трябват и защитни гащички. Мацката беше взела от флисе (микрофибърна плетка подобно на степана вълна), като моите, но са доста обемни. Аз преди 2-3 месеца взех промазани гащички, които са много по-тънки, но пък запарват в сравнение с другите, които са супер дишащи.
Ти мислиш ли, че ще ти е удобно с двете части без държачи (пинс или холдърс)? Иначе като цена и качество (неизбелван памук) са просто недостижими.

# 189
Мег, аз сега съм с две части, само че са от нещо като найлон и запарва, не може да диша кожата, та и тях се чудех дали да не сменя  Peace

# 190
каква марка са въпросните пелени, които се предлагат втора ръка?Не се редя на опашката, просто съм любопитна?

# 191
Още не се предлагат  Mr. GreenТрябва да питам мацката дали ще ги продаде, но не вярвам да иска да си ги държи, като не й хареса да ги ползва.
Марка нямат - водят се Indian prfolds (unbleached). Гащичките обаче са имат - Stacinator Fleece Diaper Covers - наистина дишащи, понеже не са промазани, а порести и много добре задържат влагата в пелената. Минусът е, че миришат заради изпаряването, но пък не задържат миризма на урина при пране. Случвало се е ако не мога да ги изпера, а ми миришат, да ги просна малко на въздух и слънце и бързо се отмиристват.

# 192
Момичета, не мога да не споделя този филм с вас Simple Smile
Хем е малко извън темата, хем за днешните деца става дума, така че ....

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=135360&hit=1

# 193
питай, моля  smile3508 newsm10

# 194
Момичета - някоя от вас ползва ли био пелени Виона - интересува ме в Пловдив продават ли се някъде, или опцията за пазаруване е само онлайн?
Благодаря предварително Hug

Общи условия

Активация на акаунт