Св. Константин и Елена наближава и с късмет всекиго дарява! (18-24.05)

• 12 121
  • 311
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте момичета  Hug
Днес е един от най-хубавите дни, а именно....защото е петък  Mr. Green Освен това съм до обяд на работа и после ще се миткам по магазините  smile3508
Рошко, не те познавам, но новините за положителния ти тест дойдоха много навреме и намясто  Hug Пожелавам ти много спокойна бременност и след това едно здраво и сладко бебче  Hug
rainy, честит рожден ден мила, да ти се сбъднат най-големите мечти. Пожелавам ти много щастливи моменти и усмивки, времето до следващите ви опити за бебче да излети неусетно и след това много бързо да ни зарадваш с  EFP
caritas, пиле  Hug пуста лелка  #Cussing out Другия месец ще е нашия. Ще си направим едно плажно бебе  Hug
На мен трябва да ми дойде в неделя и честно казано нямам никакви симптоми на бременност. даже този месец не ме болят и гърдите толкова. Ръчка ми нещо в корема и даже може да цъфна и по-рано, но все пак още има малка надеждичка....

# 241
Добро утро! Simple Smile

Кафето е от мен тази сутрин:

Благодаря ви за милите думи, момичета! Hug

# 242
  • На планетата Земя
Добро утро!

Рейни, честит рожден ден, миличка!

mariiche, хайде, моля те, ако обичаш, дай малко по-конкретна информация  Laughing И аз се напрегнах. Имало втора черта, ама .... Аааа, аз разрив на сърцето ще получа.  ooooh!

issi82, не си единствен случай със зъба. Моят изваден зъб ме държа поне 2 седмици, първата бях подута, втората остана тъпата, гадна болка. Много упорит беше. Дано скоро те отпусне. А ходи ли на профилактичен преглед да види лекарят дали зараства и че няма инфекции. Аз правех сутрин и вечер промивки с течност Корсодил, много помага и дезинфекцира. Дано и МЦ-то дойде, защо ли се бави?

ме4екле4е, каквото такова миличка. Ние молбите не спираме да ги отправяме!

каритас  Hug

# 243
  • София
Муши,Бубето , кажете този Рошко Верчето от Сливен ли е ,че не се показва да ме светне  Laughing

Peace

# 244
rainy честит рожден ден, много здраве и всичко най хубаво ти желая  Hug

# 245
Здравейте мили момичета Simple Smile може би никоя от вас не ме познава вече тук но преди аз много редовно пишех в тази част на форума от година вече не но Mr. Green,  много ми се иска да кажа на някого който наистина ще се зарадва имам  EFP
искам още да ви кажа никога не се отчайвайте чудото ще стане рано или късно Hug
много целувки от мен и успех на всички  bouquet

Мамина златна тя мъ, Рошавелка!

Потъна в дън земи и ми се явяваш с разбиваща новина, до инфаркт ли искаш да ме докараш.... Hug Hug Hug

Диване, с диване ниедно....веднага да ми пишеш на ЛС всякакви подробности  Mr. Green

Гушкам та и тъ цаливъм и ти пожелавам най-прекрасната бременност с най-сладкия резултат, и само да разбера, че сте тормозили детето.... Twisted Evil

# 246
  • София
Здравейте мили момичета Simple Smile може би никоя от вас не ме познава вече тук но преди аз много редовно пишех в тази част на форума от година вече не но Mr. Green,  много ми се иска да кажа на някого който наистина ще се зарадва имам  EFP
искам още да ви кажа никога не се отчайвайте чудото ще стане рано или късно Hug
много целувки от мен и успех на всички  bouquet

Мамина златна тя мъ, Рошавелка!

Потъна в дън земи и ми се явяваш с разбиваща новина, до инфаркт ли искаш да ме докараш.... Hug Hug Hug

Диване, с диване ниедно....веднага да ми пишеш на ЛС всякакви подробности  Mr. Green

Гушкам та и тъ цаливъм и ти пожелавам най-прекрасната бременност с най-сладкия резултат, и само да разбера, че сте тормозили детето.... Twisted Evil

Комиксче,ама и ти ли си тука душко HugЕй много се радвам да раздвижим темата със старите момичета.....  bouquet

Последна редакция: пт, 22 май 2009, 09:51 от bubeto

# 247
Муши,Бубето , кажете този Рошко Верчето от Сливен ли е ,че не се показва да ме светне  Laughing

Peace

Еййййййй, супер - ама така се радвам  Hug Hug Hug

# 248
ей момичета много драго ми стана толкова сте ми милички Hug Hug Hug
нямам много време да пиша ама да ви кажа поне успешен ден и дано има и други добри новини до края на деня Heart Eyes

# 249
  • София
ей момичета много драго ми стана толкова сте ми милички Hug Hug Hug
нямам много време да пиша ама да ви кажа поне успешен ден и дано има и други добри новини до края на деня Heart Eyes

Ти гледай да ни заразиш с бременната си болест.... Grinning Laughing Laughing,а ние после ще съобщаваме новинки за бебоци...

# 250
Бубе  Hug, само зачитам душичко, но не пиша, за да не дразня аудиторията...ама те си знаят, че им стискам много палци и се радвам и тъжа заедно с тях  Hug

# 251
  • София
Комикс, ние ти се радваме от сърце!  Hug

Бубе, аз и тебе те помня, щото отдавна чета тук... Хайде, време ни е вече да се местим!  Praynig Praynig Praynig

Рошко, честито!   bouquet  Лека и безпроблемна бременност!

Рейниnewsm59  Бъди жива и здрава, и скоро да станеш мама!   bouquet

Каритас, горе нослето. Ще стане!  Hug

# 252
Rainy честит рожден ден!  bouquet Нека цялото щастие и късмет на тази земя се стоварят върху главата ти!

Що се отнася до моята бледа чертичка, аз наистина не я приемам  насериозно, първо защото ми е едва 8ми ден след овулацията (като пълен идиот се чувствам,  че се тествам толкова рано, ама не мога да устоя Sad), и второ, защото този тест за бременност, който върви с тестовете за овулация Клиър Овю, винаги досега ми е показвал бледа, и то розова чертичка, пък не съм била бременна. Няма ли и други недоволни от тях?

Иначе незабвано ще информирам, ако имам смислен резултат от някой по-надежден тест.

# 253
Хоп и аз да цъфна замалко тук.
Рошко кифличке сладка как можа за толкоз време да ни изоставиш и ни вест ни кост-безсрамница Heart Eyes HugЧЕстито мило много лека,безпроблема и прекрасна бременност ти желая през която от време на верме да се появяваш и да ни съобщаваш как расте пупата.А за финала направо задължително да не уведомиш!Липсваше ни и се завърни обратно Hug Heart Eyes Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 254
  • Пловдив
Рошко, голямо ЧЕСТИТО и от мила   bouquet Помня те аз, помня те  Grinning Безкрайно се радвам за теб, желая ти от сьрце безпроблемна и красива бременност!!!

Благодаря на всички, които ми пожелаха приятно прекарване в Лондон  Heart Eyes Много сте мили, имам още 10-тина дни до заминаването, но обещавам да Ви чета и оттам редовно  Hug

Рейни, Ч.Р.Д.   bouquet Желая ти здраве, кьсмет, любов и всичко най-розово!!!

Последна редакция: пт, 22 май 2009, 11:54 от soff

Общи условия

Активация на акаунт