ПАЗАРДЖИК - 39

• 17 018
  • 293
  •   1
Отговори
# 165
 Неподправен,истинен празник на децата и детето в нас!   baloni
 зъбещият ви се насреща балон е моя милост.

Сенчице, като бях  в Самоков се оглеждах за теб... Heart Eyes

Нима... глад ли те е гонил?!  Heart Eyes
 Стана ми мило,че за мен си се сетила.  Hug
 До последно не се знаеше,къде ще бъде състезанието в Самоков или Монтана,за жалост бе в Монтана и го пропуснахме,но отбора на НСА ,в който се състезава племенницата спечели трето място и сме много радостни.

Аз пък ще допълня Уинтер и Луда Яна,че децата ми всеки ден ме учат на това колко забавен и интересен може да бъде денят ни,стига да го искаме и позволим си го.

Айде,сега кажете празнуващите с бръчки  Mr. Green,подарък днес направихте ли си?!  Heart Eyes
Аз,сладолед си купих,ама балона ми отлетя в небето,но не плаках много този път.  Laughing

Последна редакция: пн, 01 юни 2009, 15:22 от Дъждовна сянка

# 166
  • Между два свята...

Мили татко, мила мамо сред големите цветя
аз разцъфвам цвете малко - мир ми трябва на света.
За да мога да живея, за да мога да раста, да играя и да пея
мир ми трябва на света!
Мили хора, защитете всички мънички цветя-
аз съм мъничкото цвете - мир ми трябва на света!

1 - ви юни  2009

# 167
Ооох, Мирна , Мирна..... няма няма и като изскочиш с нещо.... душебъркащо, и все ме разплакваш..... Hug Hug Hug

Сенчице, бебето днес получи за подарък пакет памперси Embarassed, каката - 9-левова играчка ( Praynigдобре, че такова си хареса) hahaha hahaha hahaha
Сега ще видим като излезем следобяда колко ще изгърмя newsm78

Камелия мина на двукратно спане - сутрин по половин един час, следобяд по 2-3(днес дотук са три часа и половина newsm78) и надвечер не спи вече. Мноооооого съм доволна, че все си шъткаме на по-големите деца като седнем на бири, за да може принцесата да се наспи ooooh!

И да ви се похваля - косицата й започна да се къдри.....Отгоре много се начупи, макар че още е мъничка. Каката вървеше с права коса от бебе още....
Тъкмо си мислех как бебето май няма да има големите зелени очи като кака си,че вървят кафяви като моите, но пък май ще вземе чупливите ни коси на нас с Цецо....

# 168
  • Пазарджик
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЦА!  ura  Party Time  costumed034
Да са живи и здрави и много да ни радват!
А на всички вас Hug

# 169
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЦА И НА  ВСИЧКИ, КОИТО СЕ ЧУВСТВАТ ДЕЦА!!!   bigdance2 Tada  ura
Честито и на всички които са празнували тези дни!   bouquet  bouquet  bouquet
mother-of-pearlS авара ти е много мил  Heart Eyes
Аз да поФаля моят син, вече се опитва да се храни сам и успява, отдава му се и с двата ръце  Grinning Правилно хората казват когато на детето му дойде времето и ли нещо такова  Rolling Eyes

# 170
Сенчице, като бях  в Самоков се оглеждах за теб... Heart Eyes

Нима... глад ли те е гонил?!  Heart Eyes

Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Въх, усети мЪ! Laughing

Йоана днес беше за първи път на градина. Ми...добре е минало. Simple Smile И аз бях спокойна. С баткото къде-къде повече ме тресеше... Laughing Йоана е в същата група и при същите госпожи като батко си, та и това оказва влияние. Peace Получи подарък балон, но той излетя в небето, тъй като Йоана го изпусна, а балонът беше пълен с хелий...Та...имаше рев до небесата...

# 171
 Нинко,порадвай им се на къдриците,че докато им се порадваш и ще дойде времето да купуваш разните му там преси за изправяне на коси,времето неусетно ще  отлети.  Hug

Получи подарък балон, но той излетя в небето, тъй като Йоана го изпусна, а балонът беше пълен с хелий...Та...имаше рев до небесата...

Ми,купи му друг балон на детето де,след двадесет,тридесет години плача по изгубеният балон,все по кратък ще става - виж ме мен,ярък пример с балоните,дето съм.  baloni

# 172
И балона на Криси днес излетя Simple Smile

# 173
Сенчице, ти като  си най-озъбения балон, я дай рецептата за туй бяло чене..... че егн-то ми си е вече егн Embarassed

Иначе за това се не бях сетила - на едната ролки за къдрене, на другата преса за изправяне..... newsm78 ooooh! Joy

# 174
Нина с този нов НИК все ме объркваш..гледам първо подписа ти да видя ти ли си.. Thinking  и което ме подсеща...с това МУЛТИ МАМА , да не се готвим за трето отроче  Heart Eyes
Иначе Ники ми се роди с къдрици като на негърче - като на охлювчета и беше цялата главичка..и така до към 5-6 год. после натежа косата (тя беше до кръста де) и виж сега как само на места и се чупи...и се ядосва, 'щото иска да и е къдрава...

Оооох Нелкаааа, незнам какви са ви били дертовете в градината, обаче и в училище хич не е лесно - особено ако ревнивата 12 годишна гърл-френ на сина на приятелско смейство, нарочи хубавата ти дъщеря, и всичко започне да изглежда отстрани като блудкав тийнеджърски сериал....страшно е защото незнам дали да се смея на интригите които си заформят нашите деца, или заради нарастналата агресивност у децата трябва да съм нащрек, дали да продължавам да я уча, че ВСИЧКО може да се оправи с цивилизован разговор (изключая форума  Wink  )  или да оставя татко и, който напира да я научи как да се защитава по "другия" начин...сложно е, сложно  Tired

А и тази седмица имаме матури по 3 предмета, и другата по още три...

# 175
 Утро добро!

Сенчице, ти като  си най-озъбения балон, я дай рецептата за туй бяло чене..... че егн-то ми си е вече егн  Embarassed
Нинко,не ми е чак толкоз бяло ченето,фотаджията дето ме снима е вълшебник и ме докара тъй готино да изглеждам.  Mr. Green
 А ти не ми се прави на дъртачка,че не знам  Heart Eyes

# 176
Гери, моята в пубертета стана права като праз Mr. Green, после се накъдри пак. Мисля, че и с Никол ще стане така , даже почти съм сигурна.
Относно защитата, слава богу, че с мъжа ти сте в двата лагера - аз учих доскоро Александра, че всичко се решава с разговори и игнориране, затова я биеха и тормозеха всички вандалчета, включително и по-малките. Тук от година някъде я насърчавам да си отстоява позициите, но никога да не напада първа. Скоро на острова едно момченце й удари шамар, щото тя си искаше нейната си играчка..... Ако беше преди, щеше да хукне при нас да плаче, сега му каза да не я удря, щото и тя ще го удари, то пак й посегна и тя го срути на земята, взе си играчката, повтори му пак да внимава какво прави, щото така не било културно Mr. Green и се изнесе...... Така че подкрепям и Светльо Peace и теб в баланса......
Особено мое мнение е , че една красива растяща жена трябва да умее да раздава и тукати Laughing Wink

Сенчице, да ми ядеш ушите......

За подписа - не съм бременна  Praynig, не съм се отказала от трето, ама засега просто рекламирам каузата

# 177

да бе,надявай си,че после да имаш оправдание,когато чуваш избирателно оправдавайки се с мен Heart Eyes

# 178
От 7 сутринта търся ключовете на колата, които съм скрила уж от Емил да не ги забута някъде.
Тръгнахме за градината към 9.00, така че седнах на компютъра да ви почета  и да се успокоя малко.
Ето какво изрових и ми се оправи настроението Grinning

# 179

да бе,надявай си,че после да имаш оправдание,когато чуваш избирателно оправдавайки се с мен Heart Eyes

(обещавам първо да ги измия) Ааааа, не, аз сега чувам избирателно, идеята е хич да не чувам Laughing
Никой не е по-глух от този, който не иска да чуе Laughing

Общи условия

Активация на акаунт