ПАЗАРДЖИК - 39

• 16 996
  • 293
  •   1
Отговори
# 75
Тед, честит рожден ден! Пожелавам ти здраве, семейно щастие и успешен старт в работата!
Весел празник!

# 76
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ТЕД!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 77
  • Между два свята...
Чести рожден ден , Тед Hug

# 78
Добро утро !

Благодаря ви момичета за хубавите пожелания!!!  Hug
И да се опрала отново ако може , по кофти ден като вчерашния не съм имала  #Cussing out
Първо на мъжа ми бившия шеф от злоба му закри и двете карти ,които са от години /защото бяхме в бизнес група/ ,защото не се примири че напусна.
И второ Младен вчера ми вдигна  Т 37,8 надвечер и през нощта започна с прословутата си кашлица, и започнах със сиропи. Какво е това нещо  и аз не знам.  #Cussing out #2gunfire
Извинете за сутришното мрънкане!

# 79
Уф, Тед, дано този път мине леко......

Тва с телефоните най-го мразя. При мен се случва постоянно и винаги така казвам на някой "мастит началник", пък дано му стане неудобно  Twisted Evil  - " Моля предупредете бившия си подопечен, че ще му спретнете този неприятен и неетичен номер, за да не идва да се разправя с нас в офиса" Mr. Green Twisted Evil  Често е имало ефект

# 80
Благодаря на Нинка!  bouquet
Тя си знае защо... Heart Eyes

Тед,  Hug!

# 81
Ted  Hug а разбра ли се от какво е кашлицата на Младен? И Никол кашляше 6 месеца, но накрая узнахме, че е от папагала...който през този период спеше в нейната стая... И то кашлица, дълбока все едно дробовете ще си изплюе...
И Честит Рожден ден на патерици   bouquet

# 82
  • София
...
Нямам телефон на кухнята няма и кой да питам. Но към 17 като изляза , ако искаш мога да го видя.

Благодаря ти... Hug
Аз ходих до там,оправих се.  bouquet

Последна редакция: сб, 23 май 2009, 23:25 от Gwen

# 83
мили ми форумски учителки любими,  Честит Ви Празник   bouquet
Пожелавам ви търпение и мъдрост да съпровождат дните ви учебни   bouquet
Приятно манифестиране  Wink

# 84
Честит празник на всички, милеещи за просветата и културата в България!
 Hug  bouquet  bouquet

# 85
Честит празник!
Чрд на Тед на патерици  bouquet

# 86
Оооооооо , честит ни празник на всички, които по един или друг начин оставаме свързани и верни на славянската писменост........

(Я коментирайте последно Кирил и Методий ли са измислили буквите, или само основата, която после е доразвита от учениците им.
Едно време в университета беше все още недоказано и се водеха люти спорове, та не знам след това в крайна сметка какво е решено или въпросът все още си виси Embarassed)  Така и така съм се сетила, та да питам

# 87
  • Пазарджик
Честит празник на всички вас момичета-учители!Бъдете живи и здрави и все така всеотдайни!  bouquet

# 88
  • Между два свята...
За всички колеги, ученици, родители , творци ...

http://vbox7.com/play:50c34c13

Последна редакция: нд, 24 май 2009, 17:29 от Mirna74

# 89
  • София
Честит Празник!!!!

Общи условия

Активация на акаунт