ПАЗАРДЖИК - 39

• 17 002
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
  • Пазарджик
Честит празник !

# 91
Честит празник!
Чрд на Тед на патерици

Днес искам да пожелая на всеки учител, нека децата носят в сърцата си благодарност към вас.

# 92
Честит празник на славянската писменост, на българската просвета и култура!

# 93
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК !!!!

# 94
Добро утро!
Ето да ви почерпя с една вкусна закуска.
Пожелавам ви лек, приятен и ползотворен ден.

# 95
Снощи в 22.50 се усети и тук земетресението.   Слязох от втория етаж, мъж ми погледна лампата долу Mr. Green, тя е от неклатещите се Mr. Green, ама на втория етаж ми е висяща......  Така се уплаших, че се ослушвах докъм 1 часа. Чак днес казаха по новините Sad

Момичета, ако вече не знаете де, водата  в Пазарджик ще търпи ударна доза хлориране от 27 до 29 май. Та поне седмица не трябва да се пие и да се готви .(3 грама на литър или нещо подобно, няма значение )

# 96
Ние земетресението го усетихме и в 19ч. и в 22.35 часа, а това в 17.30 бяхме по улиците - та него не сме...като това в 19ч. бая ни пораздруса..на два труса беше..а иначе и снощи си казаха по новините..даже труса в 19ч. беше в рекламите преди новините и те веднага го оповестиха. Имаше и такива  newsm78  сеизмолози - от македонско идва и там за 2 дни ги е люляло около 70 пъти, но 90% от трусовете не се усещали....

И мен много ме е страх - имам свръх чувствителен вестибуларен апарат и вкъщи усетихме даже и онова преди месец дето от Вранча дойде - питахме всички познати и роднини и никой не го беше усетил..

Винтер, егати и тежката закуска с която ни черпиш , подозирам лоши мисли в теб - искаш да ни угоиш, да сме дАбели н'ли?  Twisted Evil

аз ще го дам по-скромно от към закусчица  Mr. Green

# 97
ООО колкото грама  и да сложат, никога не могат да стигнат Киевската Mr. Green, в смисъл че когато дойдох за пръв път в България не можех да повярвам че хората пият вода от чешмата, у нас не е възможно да се готви с нея, да не говорим за пиене от чешма.
Представете си каква изненада ме чакаше във Велинград Shocked Не можех да повярвам че такова богатство тече по улиците, а пък пълните басейни Shocked, жалко че не всеки българин оценява какъв къс от рая господ е подарил на този народ.

P.S Горе написаното не отменя благодарността за предупреждението.

Гери, няма бе жена! Давам каквото имам Grinning

# 98
 Hug
 брей, изпуснала съм половин тема....  ooooh!
Честит празник на патерици   bouquet

# 99
Момичета, ако вече не знаете де, водата  в Пазарджик ще търпи ударна доза хлориране от 27 до 29 май. Та поне седмица не трябва да се пие и да се готви .(3 грама на литър или нещо подобно, няма значение )
Е как да не се готви?Чух по радиото за това, че не трябва да се пие, но казаха, че водата е годна за консумация след преваряване, т.е. за готвене би трябвало да става. newsm78

# 100
Честно да кажа, не знам, но аз няма да рискувам

При нормално количество 0.1 хлор на литър, сега щели да бъдат 3 грама Rolling Eyes #Crazy  Не знам - може би при варенето се изпарява.....(аз нали и много готвя , де Mr. Green)

Вчера и онзи ден бях атракцията на острова Mr. Green Mr. Green Mr. Green  По едно клинче и с ролерите - мъж ми бута количката с бебето и ме държи за едната ръка - а аз и  с наколенките, налакътниците и надланниците (егати думата) hahaha
Дръж се , борче, идва скиорче Joy

# 101
  еииий,гледам всички клатили сме се снощи   Mr. Green от земетръса.

Не бой  се борче,нашто скиорче не мож те уцели,дори и да иска.  Heart Eyes
Нинка,на детето ролерите ли сви?

# 102
  • Пазарджик
Здравейте и от мен.Едва сега разбрах от новините,че е имало земетресение.Ние в къщи нищо не сме усетили и сега като чета много от вас са усетили земетръса,хубаво че не сме разбрали да не се панираме.Хубав ден на всички и  Hug

# 103
  еииий,гледам всички клатили сме се снощи   Mr. Green от земетръса.

Не бой  се борче,нашто скиорче не мож те уцели,дори и да иска.  Heart Eyes
Нинка,на детето ролерите ли сви?

Ааааа, не , с мъжо се обзаведохме миналата година, и тамън се качих веднъж, и разбрах, че съм бременна ooooh! Laughing

# 104
Аз до 6-я месец играех баскетбол. bowuu

Общи условия

Активация на акаунт