ПАЗАРДЖИК - 39

• 17 005
  • 293
  •   1
Отговори
# 105
Аз до 6-я месец играех баскетбол. bowuu
Peace Joy  Аз в шестия с Камелия се опитах да тропна едно леееееко право хоро на една сватба и щеше да ми изпадне тумбака (нЕам мускули на корема).... А булката беше в седмия и игра и ръченици , и кво ли не Crazy

# 106
  • София
Аз до 6-я месец играех баскетбол. bowuu
Peace Joy  Аз в шестия с Камелия се опитах да тропна едно леееееко право хоро на една сватба и щеше да ми изпадне тумбака (нЕам мускули на корема).... А булката беше в седмия и игра и ръченици , и кво ли не Crazy

Ще ме уморите от смях...
 Joy Joy Joy
И аз бая хорца трапнах в 6-тия месец с Тано.Нали бременна булка беше супер модерно... Mr. Green

Земетресението го усетихме,но много леко беше.Дано до тук да е било и повече да няма. Praynig

# 107
Това с водата #Cussing out #Cussing outаз ако не пийна от чешмата ще умра бе хора,у нас винаги има мин .вода или от Добра вода,ама аз  все от чешмата Mr. Green

# 108
Това с водата #Cussing out #Cussing outаз ако не пийна от чешмата ще умра бе хора,у нас винаги има мин .вода или от Добра вода,ама аз  все от чешмата Mr. Green
И аз съм така Cry най- ми е вкусна тя

# 109
 Joy Joyдруго си е да пиеш направо от извора Joy Joy
,лек ден от мен аз потеглям  на работа #Crazyстанахме луди с тия балове вече,добре че им се вижда края

# 110
Пъстроцветен ден за всички!

Виви,лекичко ти завиждам за работата,която имаш,с удоволствие бих станала цветарка,обожавам цветята и усещанията,които носят,издай на ушенце някоя тънкост при аранжирането на цветята и букетите,освен,ако не е фирмена тайна разбира се.   bouquet

Хора,на ти дето сте в света компютърен,помагайте моля - десен бутон на мишката не ми работи,сменихме мишката,мислейки,че е от нея,но после се разрових в нета и съвсем се оплетох от информацията много,можем ли сами да се справим с проблема или да водим компютъра на чичо доктор?
 Ще съм ви признателна за всеки вид информация,благодаря.   bouquet   bouquet   bouquet

# 111
Пъстроцветен ден за всички!

Хора,на ти дето сте в света компютърен,помагайте моля - десен бутон на мишката не ми работи,сменихме мишката,мислейки,че е от нея,но после се разрових в нета и съвсем се оплетох от информацията много,можем ли сами да се справим с проблема или да водим компютъра на чичо доктор?
 Ще съм ви признателна за всеки вид информация,благодаря.   bouquet   bouquet   bouquet
Рестартира ли компа?, ако не, първо рестартирай ако не се оправи опитах това!
start/control panel/ mouse/butoons , горният чек бокс не трябва да има отметка (да е чекнат)
ако има и не може да се махне, с левият, маха се с десният, но не трябва да е чекнато.
Ако и така не стане, трябва ти специалист.

# 112
 Уинтер,ако добре съм разбрала имаш в предвид - дали не сме разменили функциите на ляв с десен бутон,не сме,по точно проверихме дали децата не са ни спретнали този номер отново.Благодаря.   bouquet

Бабо Мецо,дай една малинка деее...компот ще правя. Heart Eyes

# 113
Сенчице, никът е от първата част на "Мечка Малинарка и Мишка Парясница" hahaha hahaha hahaha

Оправи ли се мишката?

# 114
Сенчицееее, при PS/2 мишките (т.е. буксата която се включва в компютъра е кръгла) трябва да се сменяват на ИЗКЛЮЧЕН компютър, защото рискуваш да ти изгори или мишката или порта на компютъра , а и дори да не стане така, Виндолса трябва да си я детекне..т.е. да му се каже, че има нова мишка и че с нея ще работи, особено ако мишката е неква спейшъл с много бутони , тогава пък може да се наложи и допълнително драйвери да се качат.

Ако мишката е с port USB , тогава може и на включен компютър да се смени, но може да се наложат и допълнително драйвери да се качат...

Погледни в Дивайс Мениджъра дали ти дава нещо с питанка при мишката  Peace 

# 115
Добро утро!

Гери,благодаря,довечера съпруга ми ще погледне,че той е умната глава у дома,тези наименования на компютрите на мен ми говорят,колкото и на един индианец  Laughing

Нинка,ми сега как да ти викам с тоя нов ник- Нинка Малинка,Малинка Калинка как?  Rolling Eyes

п.п Гери,мишката ни е обикновена и проста - явно,като мен  Embarassed ,докато са малки децата,купува ме за по 13 лв. мишка и да я счупят,защото вероятността е голяма,не ще се ядосам,просто ще я сменим,сега се сетих,че съпруга ми при поставянето на новата мишка спря компютъра.А Дивайс Мениджъра що ще рече,пустото ми нетърпение,усещам,че ако днес не разваля компютъра,няма кога  Laughing

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 09:16 от Дъждовна сянка

# 116
Добро утро и от мене:

Дали вече са хлорирали водата.....аз си направих кафето сега, ако до довечера не вампирясам добре ще е  Laughing

А дали можем поне да се къпем ?! newsm78

# 117
Няма страшно, може и да се готви с нея. Важното е да ври, за да се изпари хлорът.

Сенчице, викай ми както си искаш(Мецооооо hahaha)

# 118
  • Пазарджик
Здравейте момичета!Малкият пак е болен и сме на ZINNAT.Вече незнам как да се оправям,цяла зима болен,сега е пролет и пак болен незнам вече докога с тези болести.Хайде да не ви занимавам повече за всички вас Hug

# 119
Ох, Ванчо, Ванчо, дано е от възрастта. Александра ми беше всеки месец болна от 3 до 5 годишна Cry (ако това ще те успокои поне малко)

Общи условия

Активация на акаунт