Бъдещи майки АВГУСТ 2009 - Тема 36

• 14 164
  • 299
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Момичета здравейте и от мене аз мн. си харесах тази количка. Вие какво мислите да ли е добра? Аз се очаква да имама мъж и много ми хареса тази лилавата. Според вас да ли ще е подходящт цвета за момченце? http://chipolino.com/#/bg/products_use/01.195/01.195.196/m.51/

# 166
-ДИДИ, можеш да се поровиш в Майчинство счетоводно-------------------------------------------------------------------------------

Цитат на: Fantasia Да си вмъкна и аз въпросчето
Когато сме в болнични или в майчинство разбрах, че се плащат здравните осигуровки. Какъв процент от заплатата са те? И само от работодателя ли се поемат или и от работника?

Плаща се само здравна осигуровка,която е 12,48 за 2009 г.Здравната осигуровка е задължение на работодателя.

# 167
Захира: за ягодите все едно си писала вместо мен! Вчера от пазара Димитър Петков викам да си взема, че уж по-евтини от този на Кр. поляна. Еееее ма как не ги е срам??!! Отпред едни спретнати, красиви, лигите да ти изтекат, и аз като теб прибирам се и половината ги хвълих Sad И точно и аз това се запитах как може особено на бременна да правят така. Аз ако бях щях да си наруша поне за бременните мотото 'слагай развалените първо' и да ги обера!!!  Crossing Arms  Naughty  Stop Не ги е срам!

Иначе днес за първи път се качих на трамвай от мноооого месеци насам и ми станаха 2 жени, а едно младо момче (което се качи след това) отиде да се разправя с хората защо никой не ми е станал, сладур мамин  Laughing  Heart Eyes

Ангел1: мила шопингът, който организират е именно за Илиянци, не за другаде, поне не за сега Peace

Ох хемоглобина ми е 104, док каза, че съм близо до анемия Sad Ще пия Маутофер или нещо такова. Някоя от вас да го пие/да го е пила?

# 168
  • София
yana-sladurana  - аз го пих, но се  оказа че не ми е достатъчен и затова сега съм на феро флогама. Да знаеш обаче добре да си хапваш като го взимаш това желязо, защото аз от не добро похапване първия път повръщах кръв (колкото и странно да звучи), а например снощи реших че ще го изпия като се на ям и няма да ти обеснявам до какво пак се стигна- Тъйче добре да си хапваш, а не като мене.

# 169
Диндла: ама защо и след ядене си повръщала? Sad

Иначе за количката мисля, че лилавото си е ОК за момче Simple Smile

# 170
  • София
yana-sladurana  - защото пак се дразни нещо на стомаха. Затова трябва първо да хапнеш малко пиеш хапчето и след това продължаваш да ядеш. А аз вчера бях се наяла и после го пих след около един час. Независимо че си хапнах бисквити. Не ме спасиха и те. Направо беше ужас, затова ти казвам от собствен опит хубаво да си хапваш. Вярно че всеки организъм е различен но при мене така стана.

# 171
Аз пия Феро фолгама винаги след ядене, то така си и пише на упътването и нямам проблеми Peace Пила съм го и часове след яденето и пак няма никакъв проблем, явно си е до организъм Peace

# 172
  • София
Странно явно си е до организам. е ми то  на мене все трябва да ми е по гадния начин  newsm45

# 173
А момичета получавате ли запек от тези железни продукти? Simple Smile

# 174
А момичета получавате ли запек от тези железни продукти? Simple Smile
И още питаш Mr. Green Ама няма начин, трябва да се пият

# 175
  • София
еми ето до човек си е, аз пък въобще не съм получавала запек. Дори съм си доста редовна. А в началото като почнах да го пия и аз доста си притесних от това което ми казаха , че ще имам ......

# 176
ееее Диндла, виждаш ли, че не ти се случват само лошите неща ? Simple Smile  Hug Дано и при мен няма запек. В момента вярвате или не ходя по 3 пъти на ден и ми е супер така!!!  Laughing

# 177
  • София
 то не само на тебе ти е супер янче, супер му е и на бебчо, че има повече местенце за него.  Чао момичета от мене, аз си тръгвам от работа вече, че в тая жега не се седи вече в тоя офис. Лека ВИ вечер

# 178
Завърнах се, беше много приятно и прохладно. На сянка бях с дълъг ръкав.  Laughing В събота пак сме там, ще има състезание по спортно катерене.

Яна, на разходка бях по една еко-пътека, казва се "Невястата" и е в района на Смолян. Стопанисва я сноуборд клуба, а аз членувам в него. Ето тук има повече информация за тези, които се интересуват и за тези, които имат път към Смолян: http://www.neviastata.eu/neviastata/index.html
Природата е невероятна и съм сигурна, че всички, които дойдат ще останата доволни!

Сега отивам да взема Гергана от ДГ.

# 179
Здравейте ,мамчета
Цял ден кихам, от сутринта ми е леко запушен носа..... ooooh! Помагайте....какво да пия , кво да правя...

Общи условия

Активация на акаунт