Бъдещи майки АВГУСТ 2009 - Тема 36

• 14 154
  • 299
  •   1
Отговори
# 180
  • Sofia
Захира, много ти благодаря за подробното разяснение!  Hug Както разбирам Пуки си е добра. Ще ходя и аз след около 1-2 седмици до магазина на Чиполино, за да решим какво ще взимаме.

Айс Куин, дам снимчици да видим дрешките. Много съм любопитна ...  Grinning

# 181
Хормоните ще ни довършат! Simple Smile
...що що? Thinking newsm78 Нещо пак не схванАх. Joy Hug

Чети на 9та и 10та страница!  Laughing  smile3511 smile3513 smile3512..........  newsm62

newsm62 newsm62

захирче,благодаря ти за подробното обяснение,и май ще трябва или друга количка да си търся или да купувам отделно кош за кола Sad

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 18:20 от rumik

# 182
Да ви се оплача. сега се връщам от разходка и между другото викам, айде да погледам по магазините, че нямам никакви дрехи за обличане. Ама то да ви кажа във всяко нещо, което мерих изглеждам като бъчва ... ужас. Как си намирате дрехи да носите? Имам чувството, че ще се наложи да изкарам лятото с 2 блузи и 1 дънки  Cry Cry Cry После си викам, айде в някой магазин за бременни, че там може да е по-така .... ама както някой беше споделил то там дрехите са направени като че ли за хора 2ра ръка - и там ужас, нито цветове, нито модели ...  newsm78

# 183
Диди, напълно те разбирам.
Днес си взех последния брой на сп Мама и вътре имаше реклама на дрехи за бременни.Е, сори, ама едни блузки, които са по-зле от тези на кварталните сергии с цена 48-54 лв #Crazy.
Диди, най-удобни са ми нормални блузки с по-голям % еластичност.На пръв поглед ги гледаш и си казваш, че е абсурд да ги облечеш, но много от тях стоят много по-добре от свободните.В момента дори нося някои от s-ките от миналото лято, а съм + 11 кг Peace.Ако сложа някоя свободна и изглеждам като буре.

# 184
Детегледачката заведе всички деца на река аз съм се прибрала по-рано, изкъпах се и сега като не съм свикнала да почивам и ми е кофти.Даниел ми липсва. Направо неестествено

Аси, пии ефералган разтворим, витамин С, да не хванеш някоя настинка.

Яна Сладурана и аз съм пила Малтофер при първата бременност

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 19:28 от pepejeans

# 185
yana-sladurana и аз пия Малтофер фол и трябва да ти кажа,че ми повишава немоглобина. При мен върши работа, но по отношение на запека е доста сериозно положението. Приемай повече вода. Аз го пиех 10 минути след хранене и нямах никакви неразположения.
Успех..
И да ви кажа..цяла нощ сънувам колички..вече се обърквам какво ми харесва.
 Hug

# 186
от 2 дни чувствам тежест ниско долу в корема, но не мога да определя дали се стяга. Адски неприятно е. Дали това са контракции или ... моля ако някой го е усещал да сподели

# 187
от 2 дни чувствам тежест ниско долу в корема, но не мога да определя дали се стяга. Адски неприятно е. Дали това са контракции или ... моля ако някой го е усещал да сподели
Аз бях с такава тежест.И за това доки ми каза да пия магнерот отначало една седмица 3х2, а после 3х1.След един месец се опитах да го намаля на 2х1 по съвет на доки, ама пак се върна тази тежест и се наложи да повтора-пак една седмица 3х2 и сега продължавам да го пия 3х1.Няма намерение да го спирам до деветия месец.Инъче това според мен не са контракции.Но не мога да кажа точно какво е.Просто си е тежест ниско долу.Питай доки ако искаш да почнеш да пиеш магнезий.Няма страшно! Hug

# 188
Виждам сериозно обсъждате темата с количките на Чиполино.
И аз си бях харесала една от тях, вече не помня кой модел точно, но като попрочетох и като ми казват разни приятелки, че много се чупели и се отказах. Насочих се към по-скъпа количка, защото не искам да ми се развали на 2я месец. То няма гаранция де, ама поне като знам, че не е мейд ин Чайна и ми е някак си по-спокойно.  Това е мое мнение, не го натрапвам, просто има много по-здрави и хубави колички и то не за много повече пари.  Peace

# 189
Айс Куин, дам снимчици да видим дрешките. Много съм любопитна ...  Grinning
Да знаеш как ме мързи, а и не ми се разваждат пак, че тамън ги прибрах ooooh! Айде утре ако ми мине мързела и имам време Blush

# 190
Здравейте мами!
Днес ходих на преглед и си видях малкия мъж newsm44 . Всичко е ок, развива се нормално и си е в нормите, а от това по-хубаво няма. Доки ми направи клипчета и снимки на флаш карта и сега немога да се нагледам, вече за пети път си ги пускам.
Ох за дрехите и аз съм на мнение,че в специализираните магазини са много-скъпи и не си заслужават. Сега като се поразтърсиш може да си намериш нещо долно с ластик за коремчето да е удобно, а за нагоре хубавото е, че е лято и сега навсякъде е пълно с туники.
Лека и спокойна вечер, на всички!

# 191
Angel4e аз ще съм в Сл. Бряг от 28.05 до 03.06. Може да си направим една морска среща. Ще се съберем 3 бременни!  Simple Smile

# 192
Гери, супер ще се видим там. Ще се засечем за няколко дни и много се радвам. Ще ти пиша ЛС да се разберем.

# 193
Ех Дю напълни ми душата с тези снимки! Hug

# 194
Фолгамата или как беше там, че не ми се става да го видя и аз го почнах от 10-тина дена. Имайки предвид, че почти не ям, го пия даже и доста след като хапна, и нямам никакви проблеми (даже в началото на гладно го пиех, че не прочетох листовката). Но запека си го имам и аз Sad

За децата, по принцип исках и по-малка разлика, ама не знаех, че мога да забременея преди пак да ми е дошъл цикъла (пък и то как да го хванеш кога е момента). Та в 1-вия месец в които успях да си направя някаква сметка стана Simple Smile С брат ми сме породени, 1г и 3м ни е разликата, и дето викате, сами си се гледаме, винаги има с кой да си играеш и т.н. Та така. По принцип и 3-то искаме, ама след поне 5г, или както вика мъж ми като стана на 35  (е, повече от 5г са де). Само от самото раждане малко ме е страх, както съм казвала, ама...ще го преживея пак няма де да ида, пък и да не съм единствена я.

Айде да спя вече, че стана някое време, и пак ще ми се спи сутринта, а малката ще иска да ставаме.

Общи условия

Активация на акаунт