Бъдещи майки АВГУСТ 2009 - Тема 36

• 14 151
  • 299
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро!
Аз днес съм без насторение, че моя мъж много ме ядоса...И сигурно цял ден ще си стоя в къщи.То и се оказа, че нито едни от чехлите ми не са ми удобни, целите ми крака са в пришки.Ще трябва да си купя други,ама не знам кога.
Много целувки на всички и ви пожелаам лек и усмихнат ден!  bouquet

# 196
Добро утро и от мен!
Славенче и аз мисля да минавам на чехли или сандали вече, че забелязах, че освен, че ми се е разширило стъпалото са ми се появили едни пришки като шипчета отзад на крака. За дрехите за бременни - ние сме истински късметлийки, че сме летни бремелинки и можем да влизаме в далеч повече дрехи от зимните. Сега е пълно с какви ли не туники и поли с платки на корема, а на много места като ме видятп родавачките и директно ми вадят от едни панталони тип шалвари - явно бременните много ги купуват, а и са с платка на корема, наистина удобни са, но аз шалвари няма да сложа, ако ще да е най-голямата мода newsm62 .

# 197
Добро утро Hug. Я като сте писали до толкова късно, как всички спинкате още Laughing
Много весел и усмихнат ден от мен  love001

# 198
slavena80 и аз се събудих без особенно настроение. Сънувах гадости, корема ми се стягаше и през ноща Cry.
Zahira™ и аз си го мислех това, ако беше януари какви ботуши с тез крака палачинки, какви пуловери ooooh!

# 199
Здравейте мамчета..
Да ви се оплача как се шашнах тая сутрин, нали от в4ера нещо носа ми протича и сутринта ставам, отивам в банята, храча се и гледам  #Crazy кръв... направо шаш
Духам носа... кръв....
Направо ужас...сега няма проблеми, няма кръв, дали нещо кръвното ми играе, направо незнам

# 200
Аси не ти играе кръвното ами по време на бременност се отпускат всички тъкани вкл. и кръвоносните съдове и оттам сръв от венците, кръв от носа, хемороиди... не е нещо плашещо. Аз пък имам много спукани капиляри по ръцете откакто съм бременна, но док каза, че причината е същата и се случва на много бременни. Пускам една статия да четете за здравословните проблеми по време на бременност, въобще това сайтче е пълно с полезна информация, която не е просто копирана от някой друг сайт:

http://www.biberonbg.com/info/pgprobs.htm

И Странните симптоми по време на бременност - http://www.biberonbg.com/info/oddsymptoms.htm

# 201
Момичета, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, КОИТО НОСЯТ ИМЕТО ЕЛЕНА!!!!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА СЪПРУЗИТЕ, БРАТЯТА ИЛИ ДЕЦАТА ВИ С ИМЕ КОНСТАНТИН!!!
Пожелавам ви много, много любов, здраве и късмет! newsm51

Да ви кажа сега, докато пиша за първи път видях как се мести корема ми.Simple SmileБебчо нещо се наместваше вътре.Бях забравила за това...Много е готино! Hug

# 202
Добро утро и от мен и честито на всички именици  newsm51, настоящи и бъдещи  newsm30   Да сте ни живи и здрави и много усмихнати! love001

# 203
Честит имен ден на всички именници!

А да ви кажа, понеже предния път последните месеци ми бяха есен - зима, имах един тънък панталон дето не ставаше за тогава, и един гащеризон дето ме правеше още по-огромна. Та то май с него изкарах на работа, до номеври (тогава излязох 45 дни преди термин). Хубавото е, че и отгоре по-голям пуловер и нямаш грижи, ама панталоните си трябват. Сега този гащеризон няма да го облека. Хубавото е, че нямах дете, та и не излизах от нас (зимата де да ходя, а и съм си домушарка). Сега с рокли и туники, определено ще е по-лесно. Макар, че някой каза, че му се трият бедрата и е мн кофти. Предния път и аз бях така, та и с рокли нямаше да ми е удобно. А от друга страна пък в тия жеги...и в жега ще раждаме, та то всеки плюс си е с минуса май Simple Smile

Ей, да се похваля, ама с половин уста. Май са ни направили модула за пералнята, тая вечер ще го сложат. Дано този път работи и всичко е ок  Praynig, че без пералня е ужасно просто.

# 204
Къде изчезнахте всички?????

# 205
Здравейте,момичета и честит имен ден на именниците     bouquet
Аз нещо започвам да се схващам жестоко.През нощта се събуждам с големи болки в ставите.Вече не знам какво да правя.Въртя се,разтривам се,а то става по зле.През деня нищо ми няма,но като легна да спя.... може би е от това,че дълго време оставам на една страна.Дали мога да се мажа с някакъв крем за ставите,вие как мислите?

# 206
Здравейте и от мен!Чета ви редовно,но не съм писала!Искам да споделя мнението си за модела на Чиполино "Пуки".
И аз бях харесала точно този модел,исках мнение тук във форума за него и всички казаха,че не струва.
Отидох до фирмения им магазин и попаднах на невероятно мила и любезна продавачка.Тя ми обясни,че количката не си заслужава,ама хич.Много е тясна,каза че заради двойните дръжки е неудобна,колелата се чупели лесно.Освен това сенника е много къс и трябва задължително да се използва чадърче,което на мен не ми допадна.
Насочи ме към модела "Перфекта".Бил единственият им модел,от който досега нямали нито една рекламация.Количката е много широка и удобна,коша се обръща в двете посоки,има възможност за монтиране на столче за кола върху конструкцията.Ето това е модела,ако представлява интерес за някой   http://chipolino.com/#/bg/products_use/01.195/01.195.196/m.63/
Дано съм била полезна!Лек ден!

# 207
Долс, аз знам, че не е хубаво да се мажеш с никакви кремове за ставите. Аз имам подобен проблем-преди около 2 месеца ми биха много нескопосано една инжекция и нерв ли са ми засегнали какво ли, но ми седя синьо до съвсем скоро и аз питах дали мога да се мажа с нещо от рода на Фастум, но не може, защото имал много силни активни съставки, които прониквали в кръвообращението през кожата и не било хубаво за бебето. Така, че и сега си ме наболява, но само се разтривам и не се мажа с нищо.  Peace

# 208
Ирина_85,аз се бях спряла на същата,но после видях тази http://chipolino.com/#/bg/products_use/01.195/01.195.196/m.64/ и ми хареса повече.Те май са горе-долу еднакви ,само че едната е триколка.
Мерси angel1,то се е видяло,че ще се търпи ама аз все пак да питам Simple Smile

# 209
  • София
Понеже съм на 8-ма страница, а компа ми тотално се е омотал, та ми е трудно да влизам от единия профил в другия да ви кажа, че съм писала само Славена за вестителка на първа страница, защото тя ми прати мобилето си на лични.

Ако иска още някоя от вас да я добавя много моля да ми прати мобилен.
Мога и 10 да добавя, пък всяка от нас ще си реши кой да уведоми.

Начало, край на месеца според мен е без значение, по-важното е вестителката да си има перманенентен достъп до интернет и време съответно.
Бебетата в началото основно спят, но пак няма гаранция, че ще имате време.

Общи условия

Активация на акаунт