Бъдещи майки АВГУСТ 2009 - Тема 36

• 14 188
  • 299
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, мами,
искам да ви питам кога излизаше новата програма за лекциите на 9 месеца, за да успея да се запиша за следващите, че от 2 месеца се каня и все изпускам  ooooh!.

# 76
Момичета искам да попитам,като сте в болнични плащат ли се пак осигуровки и то в пълен размер?

# 77
  • Sofia
Благодаря ти, Напетиа!   Grinning

Анжел1, програмата на "9 месеца" излиза всеки първи вторник от новия месец, т.е. очаквай я на 2.06.09г. И се записвай веднага, защото местата много бързо се заемат. Но от 23.06.09г. сп. "9 месеца" започва да провежда лекции и в болница Токуда, където казаха, че залата е голяма и нямало да има проблем с местата.

# 78
Веси 127, ето ..., нямаш проблем ... Даже съм я и облякла, за да видиш как стои. Трикотажна е, много лека, имаше в различни цветове - черно, синьо, сиво,  лилаво и розово. Има и страхотни по-къси рокли до коленете или горе-долу под коляното, но аз си взех дълга, защото съм много бяла и сега няма как да хвана тен.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=379197&pid=12370653

Роклята е страхотна и ти стои много добре Peace! Явно и аз ще навивам мъжо за разходка до Илиенци през уикенда  newsm78

И на мен много ми хареса. Peace Със здраве да си я носиш, Хариела! Hug
Напетиа, и аз мисля да отскоча до Илиенци, така че, ако ти откаже половинката компания - можем да се разберем нещо да отидем заедно. А и ако има и други желаещи - още по-хубаво. Grinning

# 79
  • На плажа
Хариела,страхотна рокля  bouquetчудесно ти стои.И аз съм се насочила към дългите поли и рокли,защото са адстки удобни.имам една пола от миналата година и съм постоянно с нея,но сега като отворят сергиите в Обзор ще се обзаведа с още.Ето ви снимка да я видите http://www.snimka.bg/album.php?album_id=340528&pid=12371640

# 80
И на мен страшно ми хареса.  Супер ти стои, Хариела! Аз си взех преди време дънков сукман (от тънкия дънков плат) и е супер удобен. Може да се носи и върху блузка и без блузка. Но ако си намеря такава рокля бих си взела и аз, страшен фен съм на всякакви рокли.

# 81
Веси 127, ето ..., нямаш проблем ... Даже съм я и облякла, за да видиш как стои. Трикотажна е, много лека, имаше в различни цветове - черно, синьо, сиво,  лилаво и розово. Има и страхотни по-къси рокли до коленете или горе-долу под коляното, но аз си взех дълга, защото съм много бяла и сега няма как да хвана тен.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=379197&pid=12370653

Роклята е страхотна и ти стои много добре Peace! Явно и аз ще навивам мъжо за разходка до Илиенци през уикенда  newsm78

И на мен много ми хареса. Peace Със здраве да си я носиш, Хариела! Hug
Напетиа, и аз мисля да отскоча до Илиенци, така че, ако ти откаже половинката компания - можем да се разберем нещо да отидем заедно. А и ако има и други желаещи - още по-хубаво. Grinning
Страхотно предложение!

# 82
  • Пловдив
Здравейте, мами.
Видях, че сте ме добавили като очакваща бебче на 26 август и останах поласкана  Embarassed Не съм много наясно с организацията тук, но явно я има и това много ме радва. Затова реших да ви кажа как вървят нещата при мен.
Бях на 4Д преди месец и се оказа, че е момче. То ние с мъжа си мислехме от самото начало, че е момче, ама друго си е да потвърди доктора.
Иначе за жегите в Пловдив не знам какво да кажа. Още от сега. Не можаха да почакат малко. Вече ми е супер горещо, а има още цели 3 месеца ........  Rolling Eyes Коремът ми още не е много голям, ама почва да ми пречи.
Видях, че сте се заговорили за колички. Ами ние с таткото сега сме в процес на голямо обсъждане. Първо, аз си мисля, че няма да ни трябва количка. Няма ли да стане с кошче поне до пролетта. Все пак зимата идва. Бебетата извеждат ли се често зимата. Знам ли...малко съм невежа, все пак ще ми е първото бебче  Embarassed
Но основният проблем е, че таткото иска количката да е обърната към улицата, а аз искам да е към мен, за да си виждам бебчето. Той е категоричен, че бебето трябва да гледа напред и да се учи, ама как така да приема, че аз изобщо няма да го виждам и да му се радвам. В крайна сметка ще стане каквото той каже, но вие как мислите? На къде е по-добре да е обърнато бебето?
А другият ми проблем е, че всички колички в магазините ми се струват супер тежки. Може би аз търся прекалено лека, ама те всичките са отрупани с толкова много удобства, че няма начин да са леки. И направо не знам какво ще избирам.
А вие вече пазарувате? Аз не знам кога да почна. Може би в 8мия месец, или пък сега. Не знам дали не е рано. Някои хора казват, че не трябвало преди да се роди да се купува нещо. Ама не мога да си представя, че веднага като се роди всичко ще трябва наведнъж да се избира. А и не знам аз как ще се чувствам, за да обикалям да купувам.

Хайде да не ви отегчавам. Пожелавам ви много приятни оставащи дни и повече плодове и зеленчуци  Party

# 83
  • София
Здравейте мами Simple Smile

Хариела, Тина, дрешките изглеждат много удобни - май ще се снабдим всички с такива Simple Smile
За 9 месеца и аз съм много навита, но от юни, защото съм на работа до края на месеца.
Ще ми е много приятно да ходя с някоя мама августинка Simple Smile
yana-sladurana, изчетох темата, която си публикувала за упойките - аз за себе си още не съм решила ще искам ли упойка и каква. имам още време да помисля Simple Smile

исках да ви питам дали някой ходи на йога за бременни - има разни курсове примерно този http://www.natalyoga.net/courses.html?tab=0&panel=1#TabbedPanels1 - дали си заслужава? освен това аз никога не съм ходила на йога ... та сега ли Simple Smile и някак си се чувствам като ... плондер .... та не си представям какви упражнения бих могла да правя Simple Smile
поздрави на всички   bouquet

# 84
Направо можем да си направим една Илиенска среща мен ако питате, само дали ще стигнат бройките рокли не знам Joy hahaha

# 85
  • София
Направо можем да си направим една Илиенска среща мен ако питате, само дали ще стигнат бройките рокли не знам Joy hahaha
Може може  hahaha хем кафе със среща, хем шопинг. Все ще намерим за какво да си похарчим парите, дори и да свършат роклите  Crazy

# 86
Elyah, хубаво е да се ходи на гимнастика. Но незнам като никога не си се занимавала с йога дали сега е удачно да започваш. Някъде четох, че нетрябва. Консултирай се с твоя лекар.
Аз по принцип си ходя на гимнастика - стречинг, каланетика - нещо средно. Добра е и за бременни и лекарят ми каза да не спирам в никакъв случай. Чувствам се добре и все още си ходя.

# 87
Страхотно предложение!

Може може  hahaha хем кафе със среща, хем шопинг. Все ще намерим за какво да си похарчим парите, дори и да свършат роклите  Crazy

Hug Hug Hug
Давайте да действаме, тогава! Grinning

# 88
  • Sofia
Момичета, няма страшно има достатъчно рокли, не вярвам да ги изкупите всичките...  Laughing Пък и ще се различавате малко по модели. Аз я купих от МОЛ Илиянци, там като обиколите, ще видите че има страшно много. А съм сигурна, че и навън по сергиите има.

# 89
  • София
Elyah, хубаво е да се ходи на гимнастика. Но незнам като никога не си се занимавала с йога дали сега е удачно да започваш. Някъде четох, че нетрябва. Консултирай се с твоя лекар.
Аз по принцип си ходя на гимнастика - стречинг, каланетика - нещо средно. Добра е и за бременни и лекарят ми каза да не спирам в никакъв случай. Чувствам се добре и все още си ходя.
Аз да си призная никак не съм по гимнастиките - обаче всеки от всякъде ми препоръчва тоя курс та се замислих - да не взема да проспусна нещо Simple Smile
май ще се отдам на разходки по парковете и моловете най-вече Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт