Бъдещи майки АВГУСТ 2009 - Тема 36

• 14 175
  • 299
  •   1
Отговори
# 105
бройте и мен Simple Smile

# 106
  • Ах, морето
Веси 127, ето ..., нямаш проблем ... Даже съм я и облякла, за да видиш как стои.

Мерси.  Hug Наистина ти стои много добре. Струва ми се, че ще може да се носи и след раждането.

# 107
Добро утро! Hug
И аз съм съгласна да съм вестителка!Ако може бройте и мен. Heart Eyes

# 108
Хайде добро утро и от мен Simple Smile
Май съм от раннобудните тази сутрин. Даже вече съм на работа  Shocked
И аз искам да съм вестителкаа Simple Smile Идеята е много готина. Heart Eyes
Ох аз вече трудно се стърпям на работа Simple Smile В началото бях убедена, че ще работя до края ..ама не ставаа.И даже вече съм решила да си поискам малко болничен..да си почина вкъщи, че до 20 юни когато излизам 45 дена има тооолкова много време. Тъй че за следващата среща и аз ще съм на линия  Hug
И аз искам вече да пазарувам за беба. Тя вече толковае пораснала и по цял ден мърда и се намества Simple Smile
Хайде лек ден на всички  Hug

# 109
добро утро и от мен!
Вчера си купих много идиотска туника на точки с усмивки  Joy , мъжа като я видя каза, че хормоните са ми размътили мозъка  Crossing Arms, ама аз си я харесвам! Уших си рокля и едни 3/4 панталони, че направо вече не издържам на жегите! Днес ще се фръцкам с нови парцалки  newsm68

# 110
Hariela, rumik моя приятелка гледа бебчето именно с модела "Пуки" на Чиполино и е много доволна, въпреки всички противоречиви мнения из форумите. И аз я харесвам, единственото, което не ми допада е двойните дръжки.  Аз днес се отскоча до магазина на Чиполино, тъй като съм харесала 4 техни модела - Палома, Baby Max Vittoria, Ultra и Flora, от които май първите две вече не се предлагат като модели, а аз най-много тях харесвам, та ще видим не става ли с поръчка примерно да я доставят. Ако не тръгвам по бебешките магазини да си търся нямали някоя изостанала от тях.
Идеята за вестителките е много добра, но е хубаво да са с по-крайни термини както е Биа например.

# 111
Добро утро Simple Smile незнам вие как сте със съня или сте ранобудни ама аз цепя класацията...........хахахха нощните ми преживявания с гадните твари наречени хлебарки нямат край.....днес в 5:30 се истрелях от стаята и извиках свекърва ми да убие едно чудовище, а мъжа ми снощи го вдигах само 2 пъти......и общо взето съм спала от 3ч до 5:30 и полсе от 7-9ч и това вече е така 2-ра седмица разкъсан ми е съня...хубавото е че явно защото почивам и не ми се отразява много Simple Smile) . А на мен снощи ми донесоха много весела рокличка добре че имам малко по едри приятелки или може би е по точно да се каже че аз съм кокалче та техните рокли ми стават за туники  Embarassed Rolling Eyes

# 112
Добро утро на всичкииии  Hug  bouquet

Идеята за вестителките е много добра, но е хубаво да са с по-крайни термини както е Биа например.[/color][/b]

Аз пък съм точно в началото и както вървя, май май още към Юли, живот и здраве дано съм се обебила  Heart Eyes Praynig Simple Smile
Така че, няма да имам нищо против. Но в крайна сметка както кажете, ако искате момиче с по краен термин- ОК  Peace
Само, ако може да ми каже някой на кой да си пратя номера и да го ползват мамите, когато им се наложи  Peace  Heart Eyes

# 113
Simple Smile Решавайте кои са вестителките и кажете, защото аз нямам търпение да разбера дали съм сред избраните.Много ми се иска да получавам хубави новини.Simple Smile

Да ви кажа - излязоха ми резултатите от изследванията.Много са хубави.Даже хемоглубина ми е по-висок от последния път-беше 126, а сега е 129.Simple SmileТова мисля, че е добре,нали?Simple Smile

# 114
Добро утро Simple Smile незнам вие как сте със съня или сте ранобудни ама аз цепя класацията...........хахахха нощните ми преживявания с гадните твари наречени хлебарки нямат край.....днес в 5:30 се истрелях от стаята и извиках свекърва ми да убие едно чудовище, а мъжа ми снощи го вдигах само 2 пъти.
Пробвай с GLOBAL, това е паста и се слага по ъглите и зад шкафовете.... у нас действа!

# 115
Добро утро и от мен! Аз тази нощ ПАК не можах да спя както трябва. То не беше въртене и ставане, то не беше чудо!! Тези виещи разгонени котки ме побъркват, колата пак ми пищя, ту ми беше горещо, ту хладно, ту ми се пишкаше, уфффффф май все по-зле ще става с тези жеги ooooh!

Мисля, че идеята за вестителките да бъдат с по-късен термин е много разумна! НО мисля, че и такива като Данчето в началото на август също ще са ОК. Със сигурност ще има такива, които ще родят още юли и то доста, сигурна съм, съдейки по това какво става в другите теми Simple Smile

Славенче, какъв ентусиазъм само - когато и да ти е термина - избрана си!!  Laughing  Hug

# 116
kkalina  това не го бях чувала ама и такова ще си взема Simple Smile)) сега съм с Клинекс със къщъчките на райд и с едно дето мъ забрайх името ама то се разтваря също е много ефикасно.Ния сме с паркет и се чуват като ритата и се истласкват и тупват на пода и се събуждам

Не е ли добре да има такива в началото на месеца като термин и такива които ще са накрая на месеца Simple Smile мисля че така е най добре....това беше относно вестителките  Embarassed

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 10:13 от Nevnev

# 117
  • Пловдив
благодаря ви момичета за съветите. май ще трябва да търся количка. казвали са ми, че има такива, на които има се обръща дръжката, но по-трудно се намирали вече. нищо, аз ще се поровя в магазините и все ще открия някоя.
сетих се да ви питам още нещо. някоя от вас чувала ли е за подготовка за кърмене? някакви кремчета за мазане имало и т.н. А кога се започва с тази подготовка? може би ни е рано още, ама аз нали все искам да съм подготвена  Party

# 118
благодаря ви момичета за съветите. май ще трябва да търся количка. казвали са ми, че има такива, на които има се обръща дръжката, но по-трудно се намирали вече. нищо, аз ще се поровя в магазините и все ще открия някоя.
сетих се да ви питам още нещо. някоя от вас чувала ли е за подготовка за кърмене? някакви кремчета за мазане имало и т.н. А кога се започва с тази подготовка? може би ни е рано още, ама аз нали все искам да съм подготвена  Party

Аз започнах да се мажа с крем за зърна на Мустела преди месец, защото бяха станали много сухи и твърди и щяха да започнат да се цепят. Доволна съм от кремчето, но смятам че ако нямаш проблеми не е нужно да се мажеш от сега, може би 1-2 седмици преди термина.

# 119
Ашли777: разбира се, че сме чували Simple Smile 2 месеца преди раждането всеки ден поне по веднъж трябва да мажеш зърната със специална козметика. Аз ползвам крем Лансининох, който много го препоръчват и за след раждането, защото може да се ползва без отмиване+има най-чистия ланолин... 3-4 седмици преди раждането трябва да обтриваш зърната с влажна кърпа (но и да продължаваш с крема). Всичко това ми го препоръча акушерката от училището за родители. Дано съм била от полза.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт