® E-bay - тема 29

• 40 987
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
Само искам да оправя тази пратка, да си платя, да знам къде ще пристигне за да не ме наклепат и да не мога да поръчам после нищо а после ще седна да изчета всичко подробно за да не ви занимавам с глупости.

# 601
Flash не можах да се регистрирам в пей пал. Прочетох че картата трябва да е на Виза а моите и трите са на Мастер. Сега чакам новата карта. Но като ме засърбяха ръцете да пазаря а сега немога да се свържа май и с продавача да го запитам за какво са тия 11 паунда и дали може да му платя другата седмица, защото имам проблем с картата.

Продавача ти е писал, че плащането трябва да се извърши до 7 дневен срок, а иначе двете ти неща струват 6.43 Паунда , а опаковането и пощенските разходи са ти  11 паунда, т.е. трябва да му преведеш £17.43 до  7 дена, или да му пишеш да те изчака..

# 602
VIKI_I, това успях да си го преведа. Надявам се, че пратката ми ще пристигне във Варна нали така да разбирам тия пощенски разходи. Но като че ли не ми получава писмата. Пиша а ми връща на имейла грешки.

# 603
Само искам да оправя тази пратка, да си платя, да знам къде ще пристигне за да не ме наклепат и да не мога да поръчам после нищо а после ще седна да изчета всичко подробно за да не ви занимавам с глупости.
Това връщане на писмото може да е защото нямаш достатъчно оценки и да си изчерпала лимита си за деня.Пробвай утре пак.
Ако си въвела само адреса си в Бг значи ще дойде тук.След като си спечелила продуктите,той е видял,че адреса ти е тук и ти е пратил инвойс(виждам,че общия инвойс е с 1 паунд повече от този за Англия и можеш да смяташ,че ще ти ги прати в БГ).
Освен сега да чакаш да ти падне ограничението  Peace

# 604
Do not respond to the sender if this message requests that you complete the transaction outside of eBay. This type of offer is against eBay policy, may be fraudulent, and is not covered by buyer protection programs. Learn More.

това получих на пощата след като му пратих писмо.
Незнам дали му пиша на точното място, защото днеска му пуснах още едно и получих ето това:
Dear packedandready1,

I have purchased the following from you on eBay. Please send me an invoice with the total amount that I owe you.

Thank You,
mimimsm  
Click to send an invoice to the buyer.  

Item # Item Title Quantity Price Amount
260417202003 Barbie The Island Princess Single Valance Sheet NEW 1 £1.44  
260418323554 Barbie The Island Princess Curtains 66x54 Brand New 1 £4.99  

Hello. I received the invoice. I'd like to ask the price of supply in Bulgaria is to clarify and address of the receipt to put money. Thank you in advance  

I would like to have the items sent to the address below:

Незнам дали писмата ми стигат до него. Това ме притеснява, че няма да можем да се разберем на време.

Последна редакция: нд, 31 май 2009, 16:55 от mimi_msm

# 605
Това е потвърдителен и-мейл,че си му пратила запитване за инвойс с пощенските до Бг.
Ще се разберете,спокойно.

# 606
Благодаря ви. Сега трябва да го изчакам да ми отговори. Вииждам в пощата, че съм успяла да се регистрирам в пей пал. Имам поздравителен имейл за регистрацията и някакъв код но възможна ли е регистрацията без да съм посочила карта за плащане. И какъв е тоя код

# 607
Здравейте момичета и от мен. ))))

Аз малко да се похваля с последните си покупки от ибей, този път малко се пренасочих към немският. )))

ето и нещата. ))))

официална рокля, в черно е моята
официална пола
още една рокля
столче за кола за детето
Фърби, уж за детето. ))
рокличка за подарък
обувки за мен

# 608
Mirama страхотни са ти покупките

# 609
Благодаря ви. Сега трябва да го изчакам да ми отговори. Вииждам в пощата, че съм успяла да се регистрирам в пей пал. Имам поздравителен имейл за регистрацията и някакъв код но възможна ли е регистрацията без да съм посочила карта за плащане. И какъв е тоя код

Само да ти кажа, че с МАСТЪР кард става.
С Маестро не става.

# 610
Да,можеш да се регистрираш и без карта.После само я добавяш в акаунта.

# 611
Маестро са и трите. Сега си пуснах за Виза но ако и тя не стане незнам какво ще правя. Чета тука, че при някой и Виза не става.Дано да успее да се свържи с мен продавача, че да го помоля за отсрочка. Само да ви питам за какво е тоя код от пей пал.

# 612
Маестро са и трите. Сега си пуснах за Виза но ако и тя не стане незнам какво ще правя. Чета тука, че при някой и Виза не става.Дано да успее да се свържи с мен продавача, че да го помоля за отсрочка. Само да ви питам за какво е тоя код от пей пал.
Ще стане Визата.
Нещо като потвърждение на картата.Но първите 100 евро можеш да си ги ползваш и без този код.

# 613
Някой да е пазарувал от този продавач http://stores.shop.ebay.co.uk/All-She-Wants__W0QQ_armrsZ1 . Дали са оригинални парфУмчетата?

mimi_msm , махни си адреса от по-горния постинг. Не е препоръчително да го оставяш така. Иначе смятам, че щом продавача ти е пратил инвойс и той е с 1лира повече за доставката от този до Англия, значи се е съгласил да ти ги прати до България. Кофти щеше да е ако не ти е пратил инвойс.

# 614
mimi_msm , в писмо от Пейпал ли са ти пратили код? Сигурна ли си, че е код? А и не разбрах защо реши, че с Мастер картите не става. Става, така че няма проблем. Регистрирай си една от тях (желателно е в която има пари  Wink ) и си плати нещата спокойно.  Peace Човекът ти е изпратил инвойс за комбиниран шипинг, ще ти прати нещата до Варна, всичко е точно.
П.П. Нали не си регистрирала в Ибей английски адрес?

Общи условия

Активация на акаунт