® E-bay - тема 29

• 41 000
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
Такава е, но някъде четох, че нямало проблеми с нея (някаква служителка на ОББ го обясняваше), много кофти  Cry ..................

Ходи я удари с картата по главата.
Би трябвало да знае, че точно тази карта има забрана за интернет-разплащания. И това е така от години, откакто я има тази карта на тази банка.

# 586
  • Home is where the heart is...
Flash* и аз предположих, че това може да е проблема , щото плащах в долари а баланса беше в евро. Сега тъкмо ги обърнах , ама за съжаление вече платих. Следващия път ще видим какво ще стане. Благодаря за отговора.

И аз дълго време се чудех защо не иска да ги използва тези пари от баланса, въпреки че ги обърнах в паунди. Чаках, чаках и накрая ги дръпна когато направих плащане в евро(това беше валутата на продавача). Преди може да е ставало като ги обърнеш в паунди да си ги взема направо, но сега май вече не се получава. Още имам някой евро цент останал, най-вероятно ще го дръпне при следващо плащане в евро.  Mr. Green

А за Визата Електрон на ОББ - няма да мине номера, то на няколко места е казано и аз заради това си изкарах карта от друга банка като ме обхвана Ибей манията...  Crazy

# 587
Не искам да правя реклама, но за мен Картите на ПИБ са най добри Simple Smile

# 588
Не искам да правя реклама, но за мен Картите на ПИБ са най добри Simple Smile

2 пъти търсих банкомат на друга банка и теглих в брой заради проблем с Виза Електрон на ПИБ.

Май, че банковата ни система не е перфектна. Засега най-малко проблеми съм имала с ЦКБ.

# 589

И аз дълго време се чудех защо не иска да ги използва тези пари от баланса, въпреки че ги обърнах в паунди. Чаках, чаках и накрая ги дръпна когато направих плащане в евро(това беше валутата на продавача). Преди може да е ставало като ги обърнеш в паунди да си ги взема направо, но сега май вече не се получава. Още имам някой евро цент останал, най-вероятно ще го дръпне при следващо плащане в евро.  Mr. Green

И преди и сега си е едно и също - само когато плащаш в същата валута, тогава ги взима от акаунта. А в твоя случай най-вероятно не си ги обърнала изобщо и продължават да са си в евро  Peace

# 590
Момичета коя от вас се наема да ми помогне, че такива ги набърках в ебау. Регистрирах се имам три дебитни карти, спечелих търг за едни перденца и чаршафче за детето. Сега картите не стават и се наложи да си изкарвам Виза тя ще стане след седем дена. Продавача ми прати фактурата с 11 паунда доставка но немога да разбера дали тази доставка е до България или до някъде другаде. Пиша му но явно не ми получава съобщенията. Не ме обвинявайте но първо поръчах а после прочетох, че където няма цена за доставката трябва да я уговоря с продавача предварително както и да е. Гледам гледам от където ми дава да му пратя съобщение пращам от там като го моля да ми посочи до къде е тая такса но отговор нямам. Незнам какво да правя имам седем дни а още не съм уговорила адреса на доставка и други неща а не искам да ми слагат черни точки защото смятам да си купувам и още неща. Ако някой иска да ми пише на лични да разменим скайповете та да питам за някой неща. Предварително Благодаря   bouquet

# 591
  • Home is where the heart is...

И аз дълго време се чудех защо не иска да ги използва тези пари от баланса, въпреки че ги обърнах в паунди. Чаках, чаках и накрая ги дръпна когато направих плащане в евро(това беше валутата на продавача). Преди може да е ставало като ги обърнеш в паунди да си ги взема направо, но сега май вече не се получава. Още имам някой евро цент останал, най-вероятно ще го дръпне при следващо плащане в евро.  Mr. Green

И преди и сега си е едно и също - само когато плащаш в същата валута, тогава ги взима от акаунта. А в твоя случай най-вероятно не си ги обърнала изобщо и продължават да са си в евро  Peace

Няколко пъти обясняваха момичетата тук, обърнах ги, но взе ги само за плащането в евро (въпреки че ми ги показваше и като наличност в паунди, още е така). Както и да е де, то лошо няма като си погледнеш баланса да не виждаш само нули....  Crazy

# 592
Момичета,получих тези очила,но хич не ми отиват.
Ако някой ги иска,да свирка.
Само им махнах етикетчето.

# 593
  • Варна
mimi_msm , регистрира ли се в пейпал? Това, че картите са дебитни не е проблем когато има пари вътре Simple Smile, аз ползвам виза електрон дебитна на ЦКБ без проблем. Твоите какви са?
За адреса за доставка- в регистрацията в ибей нали си посочила адреса си тук в Бг? Това е адреса който вижда и продавача и следва тези 11лири да са доставката до тук/предполагам доставката до англия е доста по-малка/.
... дай линк към това което купуваш да погледнем.

# 594

И аз дълго време се чудех защо не иска да ги използва тези пари от баланса, въпреки че ги обърнах в паунди. Чаках, чаках и накрая ги дръпна когато направих плащане в евро(това беше валутата на продавача). Преди може да е ставало като ги обърнеш в паунди да си ги взема направо, но сега май вече не се получава. Още имам някой евро цент останал, най-вероятно ще го дръпне при следващо плащане в евро.  Mr. Green

И преди и сега си е едно и също - само когато плащаш в същата валута, тогава ги взима от акаунта. А в твоя случай най-вероятно не си ги обърнала изобщо и продължават да са си в евро  Peace

Няколко пъти обясняваха момичетата тук, обърнах ги, но взе ги само за плащането в евро (въпреки че ми ги показваше и като наличност в паунди, още е така). Както и да е де, то лошо няма като си погледнеш баланса да не виждаш само нули....  Crazy
Обърнала си ги в паунди, ако табличката ти изглежда по този начин:

Т.е. Primary валутата е важно каква е  Peace За съжаление моят баланс е винаги на нула  Wink

# 595
Dear mimimsm,

Thank you for shopping on eBay! Your total amount due is £17.43. More details about your purchase are included below.  

Item # Item Title Quantity Price Amount
260417202003 Barbie The Island Princess Single Valance Sheet NEW 1 £1.44 £1.44
260418323554 Barbie The Island Princess Curtains 66x54 Brand New 1 £4.99 £4.99
Subtotal: £6.43
Postage and packaging via Sellers Standard International Rate: £11.00
Total £17.43

Payment or contact must be made within 7 days or we reserve the right to relist the item.

If you want to mail your payment, please send it and include a copy of this mail to:
M. Hughes
31 Tynings Lane
Aldridge
Walsall, West midlands WS9 0AS United Kingdom

Това получих на пощата а сега ще ви пусна и това което купих.

Последна редакция: нд, 31 май 2009, 16:27 от mimi_msm

# 596
А вие получихте ли мейл с измененията на правилата за диспутите?
Алекс,за това ли говореше преди време?Че диспутите ще се решават июот и-бей вече?

# 597
Flash не можах да се регистрирам в пей пал. Прочетох че картата трябва да е на Виза а моите и трите са на Мастер. Сега чакам новата карта. Но като ме засърбяха ръцете да пазаря а сега немога да се свържа май и с продавача да го запитам за какво са тия 11 паунда и дали може да му платя другата седмица, защото имам проблем с картата.

# 598
Flash не можах да се регистрирам в пей пал. Прочетох че картата трябва да е на Виза а моите и трите са на Мастер. Сега чакам новата карта. Но като ме засърбяха ръцете да пазаря а сега немога да се свържа май и с продавача да го запитам за какво са тия 11 паунда и дали може да му платя другата седмица, защото имам проблем с картата.
Нищо,че имаш проблем с картата,можеш да му пишеш,да му обясниш,че имаш проблем и да го помолиш да те  изчака.По-принцип не отказват. Peace

# 599
Грозно пате това е проблема писах му няколко пъти но на имейла получавам грешки и незнам дали пиша на точното място. Другото което е какво ще кажете от прочетеното дали ще ми ги доставят нещата във Варна или трябва да търся други начини за доставка. Ама така е като се хвърлям като пате а не чета предварително идва ми да се  #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт