® E-bay - тема 29

• 40 979
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
Не. С тази карта не можеш.
С всички други карти на ОББ става /Мастър кард и Виза/, но с тяхната Виза Електрон - не.  Sad

# 631
Егати как съм се прецакала!...

# 632
Един въпрос - пристигнаха ми едни спечелени Crocs, които се оказаха точно с номер по-малки, въпреки, че на тях пише точно същия номер, като на другите ми от същата марка - М6 W8. Което директно ме осъмни дали са истински.
Какъв фийдбек следва да оставя в случая?

Последна редакция: нд, 31 май 2009, 22:32 от eta

# 633
eta, много странно....но според мен пиши едно съобщение на продавача първо и тогава поставяй фийдбек.

Аз пък се чудя за моя прословут случай със столчето за кола (отказаха доставка за БГ, преглътнах го).
Изобщо не си отговарят на съобщенията, в обявата пишеше срок за доставка до 48часа, само че минаха повечко (вярно че е събота и неделя) а утре на всичкото отгоре в Германия е някакъв празник. Надявам се поне до вторник да пристигне.
И сега мисля да им поставя неутрална оценка - справедливо ли ще е?
Скъсаха ми нервите, а го купих от тях, защото излизаше изгодно.
По-добре да го бях взела от друго място...

последните ми неща

рокля
топ, мисля да комбинирам с полата

# 634
Да сега имам номер на сметка за Визата но пък трябва да си изчакам кода, който е отзад на картата.
Благодаря ви момичета поне ме успокоих те, че нещата направо ще пристигнат във Варна. Сега трябва да го помоля за отсрочка за плащането.

IBAN -а ли имаш предвид? Щото за ПейПал ти трябва номера на картата.
Да това имах предвид. Но видях, че ми трябва номера на картата. Ами ще чакам и ще пиша как са се развили нещата.
Благодаря на всички за отговорите   bouquet  bouquet Дано се справя.
Всъщност има и код,който е отзад на самата карта.Той също се пише.
А IBAN никъде не се иска в Пей Пал  Peace

# 635
Здравейте
Не си спомням Gixen дали е безплатен снайпер. Досега все залагах с Goofbay обаче за втори път в продължение на два дни ме прецаква и ще се пробвам с друг
Благодаря за отговорите предварително   bouquet

Последна редакция: нд, 31 май 2009, 23:04 от Arven

# 636
Здравейте
Не си спомням Gixen дали е безплатен снайпер. Досега все залагах с Goofbay обаче за втори път в продължение на два дни ме прецаква и ще се пробвам с друг
Благодаря за отговорите предварително   bouquet
Да, безплатен е. На мен Грозното Пате ми го препоръча (за което отново й благодаря  bouquet) и успешно го използвах вече няколко пъти. Crazy

# 637
  • На черешатааа
последните ми неща

рокля
топ, мисля да комбинирам с полата
[/quote]

Супер рокля както и предните неща. Имаше ли още при този продавач, може ли линк. Благодаря    bouquet

# 638
 PeaceМомичета има ли някакво развитие на възможността за доставка от немския ибей-СПЕшНО МИ ТРЯБВА ДОСТАВЧИК ОТ ТАМ  Praynig

# 639
  • Варна
Някой да знае куриерска фирма от Мидълсбро, че ще се побъркам за един лот, който е pick up only, а пък пусто е много далеч от Лондон...
Ето за какво става въпрос:

Офф - не мислите ли, че жълтия цвят много му подхожда на този подфорум - всичките сме луди за връзване... Mr. Green

# 640
И аз се стреснах от това жълто  Mr. Green

# 641
Ужасен е този скин.

chockolina - гледах сайта на Parcelforce, че може да поръчваш куриер да отиде до изпращача, а да плати получателя.

Или някой от българите в bghelp -  имаше обяви за транспорт с микробус в UK. Питай ги.

teo_71 0 има транспорт от Германия - почни да търсиш с гугъл и ще видиш няколко обяви.
Само, че цената им беше 2 евро на кг.

# 642
Лекичко ми се догажда от цвета! Sick

# 643
Забелязвате ли Ломбард отгоре  newsm78
Бях чела доста негативни мнения за тях като посредници  Thinking

# 644

Тъкмо реших, че проблемът е от моя телевизор.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт