® E-bay - тема 29

• 40 992
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
Пепи,казва че картите са и Маестро.Не стават  Peace

# 616
Да сега имам номер на сметка за Визата но пък трябва да си изчакам кода, който е отзад на картата.
Благодаря ви момичета поне ме успокоих те, че нещата направо ще пристигнат във Варна. Сега трябва да го помоля за отсрочка за плащането.

# 617
Да сега имам номер на сметка за Визата но пък трябва да си изчакам кода, който е отзад на картата.
Благодаря ви момичета поне ме успокоих те, че нещата направо ще пристигнат във Варна. Сега трябва да го помоля за отсрочка за плащането.

IBAN -а ли имаш предвид? Щото за ПейПал ти трябва номера на картата.

# 618

IBAN -а ли имаш предвид? Щото за ПейПал ти трябва номера на картата.
Да това имах предвид. Но видях, че ми трябва номера на картата. Ами ще чакам и ще пиша как са се развили нещата.
Благодаря на всички за отговорите   bouquet  bouquet Дано се справя.

# 619
  • Home is where the heart is...
Пепи, табличката ми в Пейпал е абсолютно същата както показа (т.е. паундите са ми primary), така че - имам си още някой евро цент (да не е без хич).  Laughing

Мими, от това което е написано, и аз си мисля че ще получиш нещата във Варна. Изтрий си адреса в поста (с бутона "редактирай")....  Peace

Мирама, покупките ти са страхотни.  yes

# 620
Благодаря ви момичета   bouquet  bouquet  bouquet
Мисля че вече всичко истрих за което ме посъветвах те  Laughing Laughing Laughing
В бързината си дадох и адреса и кво ли не  Laughing Laughing

# 621
Мимс, а защо не пробваш да регистрираш Мастер карта. Ако стане , супер, ще си плащаш с нея! Ако не стане, ще си изчакаш новата ти Виза. По принцип в акаунта ти може да имаш няколко регистрирани карти.
Друго нещо: видях в имейла от продавача,който даде , че пишеше някъде International rate за доставка. така че със сигурност това е сумата за доставка до БГ.

Мирама, много са ти готини покупките! Peace

Аз се запалих по стикерите за кола. Купих за племенницата, но исках да разкрася и моята количка! Вижте какво си взех:

За моя приятел ще изтъргувам ето това, за да сме в партнер лук  Mr. Green :

Днес си изтъргувах ето това потниче на Примарк:

А онзи ден ето тези обувки:

# 622
Kölsches Mädel   страхотни покупки. Аз с моите като гледам май съм се понабутала но нали е за първи път ще внимавам по нататък какво пазаря. Вече съвсем се успокоих, че нещата ще дойдат при мене. Аз съм се объркала картите ми са Маестро така че чакам Визата и ще ви пиша подробно какво става.

# 623
Момичета видях едни стикери на Дисни за лепене на стените. В момента се продават за 9,99 паунда пише и доставка до България 3,99 паунда. Времето е около 12 дена. Какво ще ме посъветвате дали да наддавам сега или да изчакам. Ще ги намалят ли ако никой не е надавал за тях.

# 624
Момичета видях едни стикери на Дисни за лепене на стените. В момента се продават за 9,99 паунда пише и доставка до България 3,99 паунда. Времето е около 12 дена. Какво ще ме посъветвате дали да наддавам сега или да изчакам. Ще ги намалят ли ако никой не е надавал за тях.

Скъпички ми се виждат. Виж аз какво намерих като написах Дисни стикери в Ибей търсачката: http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=m38.l1313&_nkw … ee-All-Categories

# 625
Kölsches Mädel страхотна си. Благодаря ти. На полвин цена са. Може би трябва да изчакам първо картата преди да напоръчам и тия неща.  newsm78 newsm78 Но да не би след една седмица вече да ги няма?

# 626
Kölsches Mädel страхотна си. Благодаря ти. На полвин цена са. Може би трябва да изчакам първо картата преди да напоръчам и тия неща.  newsm78 newsm78 Но да не би след една седмица вече да ги няма?

Спокойно, всички предложения са от Ибей-магазини, няма свършванка Laughing

# 627
И още един въпрос. Виждам, че на някой пише фрее на доставката. Това и за България ли се отнася.  #Crazy

# 628
И още един въпрос. Виждам, че на някой пише фрее на доставката. Това и за България ли се отнася.  #Crazy

отгоре над free пише Postage to UK ако го пормениш за БГ, ще видиш колко е до тук

# 629
Значи няма смисъл да се надявам да спечеля обувките дето наддавах за тях  Cry Cry

Общи условия

Активация на акаунт