® E-bay - тема 29

• 41 164
  • 747
  •   1
Отговори
# 285
  • До хладилника, който обичам
Е, нали не си платила още, какво се косиш Simple Smile
Пишеш й, съжалявам, хев ъ нас дей и си свиркаш.

# 286
ЗДРАВЕЙТЕ
спешно помощ  Praynig  Praynig
спечелих си едни нещица но от обяд немога да платя в пей пал акаунта ми е на друг имеил адрес
от този в ибей мисля че няма проблем нали
един път съм плащала но сега не се сещам как ставаше
а в картата има пари
какво може да е
ето това ми изписва на 2 стапка
Тази кредитна карта вече е свързан към вашия PayPal акаунт. Моля, добавете друга карта или да отидете до профила раздел и изберете Добавяне или редактиране на кредитна карта, за да актуализирате информацията за вашата кредитна картаструва ми се че беше по друг начин плащането сега ми излизат само 1 2 стъпка и 3

# 287
А аз как да разбера дали вобще ще ми изпрати нещото което искам?

# 288
  • софия
А аз как да разбера дали вобще ще ми изпрати нещото което искам?
Чакаш. В обявата си е написал, че изпраща до 48 часа след получаване на плащането (вкл. уикендите и официалните празници), както и, че прибл. време за пристигане на нещата е не повече от 10-25 работни дни. Следиш си дните и ако не пристигне до това време пускаш диспут. Внимаваш да не минат повече от 45 дни от плащането (ако не получаваш нещото). Хубаво е, че плащането е през пейпал. Ако стане недоразумение, ще ти върнат парите.

# 289
Благодаря! Peace......а защо ми стои в watching...?Не трябва ли да изписва друго?

Последна редакция: вт, 26 май 2009, 00:19 от tsuts

# 290
Толкова съм изкукала ве4е, 4е не мога да се понасям Mr. Green Купих си едно нещо от Некст.

Ето това

4акам си аз панталон4ето и си премислям ве4е с какво да си го нося, с какви обувки и т.н т.н
Отварям днес пакетите от Емпреса и Юберашунг вместо панталон, ми изпратили риза. Леле като се разфу4ах, ве4е си съ4инявах какъв имейл ще им пиша, как може да ми объркат така поръ4ката и бла, бла...Отварям си Ибея и какво гледам, аз съм купила ризата вместо панталона  ooooh! Няма такава шматка, дори не бях про4ела описанието!

# 291
ЗДРАВЕЙТЕ
спешно помощ  Praynig  Praynig
спечелих си едни нещица но от обяд немога да платя в пей пал акаунта ми е на друг имеил адрес
от този в ибей мисля че няма проблем нали
един път съм плащала но сега не се сещам как ставаше
а в картата има пари
какво може да е
ето това ми изписва на 2 стапка
Тази кредитна карта вече е свързан към вашия PayPal акаунт. Моля, добавете друга карта или да отидете до профила раздел и изберете Добавяне или редактиране на кредитна карта, за да актуализирате информацията за вашата кредитна картаструва ми се че беше по друг начин плащането сега ми излизат само 1 2 стъпка и 3
много ви моля кажете как се плащаше  Praynig  Praynig  Praynig

# 292
  • Бургас
Не мога да разбера как ПейПала е с др. имейл адрес??? Някаква грешка ли е, може да има бъг в системата- отново. Иначе през Ибей също можеш да платиш ама то те праща пак към ПейПал.  newsm78

# 293
 благодаря ти че се включи че вече ще се побаркам
ами бях се регистрирала с един емеил адрес в пей пал и с друг в ибей 
и сага незнам какво да правя плащала съм педнъж и нямаше проблем но не помня как ставаше
сега ми изписва да вляза в акаунта на пей пал  влизам но  там незнам как да платя от акаунта в пей пал

# 294
  • Бургас
От акаунда можеш да платъш със Сенд мъни ама ти трябва имейла на продавача. А през инвоиса не става ли newsm78?

# 295
не бе нещо не става  newsm78

# 296
Благодаря! Peace......а защо ми стои в watching...?Не трябва ли да изписва друго?

Защото е бай ит нау, тоест има още бройки  от него.

# 297
Някой има ли детски обувки на Clarks. 7,5 или 8 по UK номерация? Трябва ми дължината на стелката им. От вчера пиша ли пиша запитвания към различни продавачи. Един не ми отговаря с конкретноа информация, а ми е спешно  Hug

# 298
по колко пари могат да се плащат наведнъж,че над 100лири не ме пуска нещо?

# 299
Пристигна ми зелената туника, настина е страхотна! Определено е за препоръчване този продавач (my333store), въпреки че фийдбек-ът му не е кой знае колко добър!

Освен това днес получих и тази ризка за Пипо - много съм доволна!

Някой нали щеше да пуска реална снимка на тази туника, пропуснала ли съм я  Blush
Каква е материята?

Общи условия

Активация на акаунт