® E-bay - тема 29

• 41 025
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
lusi113, трябва да платиш пращане чрез Royal Mail Signed For Service (по-скъпо е, мисля, - това е препоръчана международна пратка), само тогава ще ти го пратят до България.

# 541
  • София
Аз за първи път чувам, че има лимит в ПейПал.  Rolling Eyes
Тази сума в какъв период си я плащала, за да преценят, че някой ти използва неправомерно картата?
ами за 1 месец,миналият месец си затворих старият акаунт него го блокираха на 1000,в банката не можаха да ми видят кода и ме посъветваха да го затворя и отворя нов,така и направих ,сега с код и т.н. пак ме блокираха,пък аз купувам обувки за баща ми ,че е луд по темата,могат да си ме проверят,че купувам само 45 номер ooooh! Joyписнаха ми вече.....тоя път ще получа и негативни оценки  Sickотидоха ми звездичките....незнам обаче къде да пиша на ибей да питам тях кво да правя имам да плащам 17 артикула newsm78....голяма кашаааааааа
Ти затова ли си питала какъв е лимита? Нали ти беше или се бъркам?
И аз за 1-ви път чувам за такова нещо, а чак и да връщат пари за артикули... newsm78 Вярно каша... newsm78
Пиши в Хелп центъра, като има кой да помогне, че е голяма странна работа. Laughing

# 542
Здравейте,

направих се регистрация в ангилйския ибей, иска ми потвърждение по телефона...въвеждам телефон, но ми дава следната грешка:

"The following must be corrected before continuing:
The number you entered is either invalid or is used on too many accounts."

Като нито съм сгрешила въвеждането на номера, нито телефона се ползва от други акаунти.

Някаква идея защо става така?

# 543
  • софия
Здравейте,

Имам едно въпросче , ако някой може да помогне . Става въпрос за парите (1.50 euro), които пей пал тегли от сметката при регистрация. На мен ми изтеглиха три пъти тази сума . Сега виждам, че са върнати в акаунта в пей пал . Та въпроса ми е - как могат да се използват парите в този акаунт . Мога ли да плащам с тях и как? Нещо не видях никакви опции за това. Благодаря предварително.

# 544
Колко време имам за да оставя/поставя feedback ?

Тия моми англичанки ще ме изядат Twisted Evil , платих нещото преди 2 дни , тя вече 3 съобщения ми написа да я оценя  ooooh! И не е една , а почти всичките .

# 545
  • софия
Manele  аз съм нова в това начинание , ама според мне феедбек-а трябва да годадеш като си получиш (евентуално) доставката. Какво има да я оценяваш сега........ де да знаеш какво ще се случи и дали ще си доволна.

# 546
Здравейте,

направих се регистрация в ангилйския ибей, иска ми потвърждение по телефона...въвеждам телефон, но ми дава следната грешка:

Като нито съм сгрешила въвеждането на номера, нито телефона се ползва от други акаунти.

+3598.... или 003598... така ли пробва?
Защото аз си го написах, първо, без кода Blush.

# 547
Здравейте,

Нали с английски адрес се регистрира, а се пробваш да въведеш български тел.номер! Затова не става, но ако си поиграеш малко, да сложиш напр. + вместо 00, и също така сложиш стационарен номер, ще ти го приеме! Просто пробвай упорито! Успех!

Здравейте,

Имам едно въпросче , ако някой може да помогне . Става въпрос за парите (1.50 euro), които пей пал тегли от сметката при регистрация. На мен ми изтеглиха три пъти тази сума . Сега виждам, че са върнати в акаунта в пей пал . Та въпроса ми е - как могат да се използват парите в този акаунт . Мога ли да плащам с тях и как? Нещо не видях никакви опции за това. Благодаря предварително.

Да, може да плащаш с тях. При първото плащане, автоматично ти ги дърпат от акаунта. Ако сумата е по-голяма, разликата ще я вземат от картата ти  Peace

Колко време имам за да оставя/поставя feedback ?

Тия моми англичанки ще ме изядат Twisted Evil , платих нещото преди 2 дни , тя вече 3 съобщения ми написа да я оценя  ooooh! И не е една , а почти всичките .

Кажи им да си гледат работата! Фийдбек ще им поставиш чак като си получиш нещото. Ако си поставила фийдбек и не си получиш предмета, не може да пуснеш диспут!
Нищо не може да ти направят, при положение, че си платила вече. Тогава на продавачът му излиза опция да ти даде само положителен фийдбек, така че хич да не ти пука!

# 548
  • жител на света
lusi113, трябва да платиш пращане чрез Royal Mail Signed For Service (по-скъпо е, мисля, - това е препоръчана международна пратка), само тогава ще ти го пратят до България.
А не би ли трябвало продавача да си прецени за къде ще праща и след като съм казал че съм от БГ, съответно да обяви в ордера в ПейПал и правилната (според него) цена за шипинг?

# 549
А не би ли трябвало продавача да си прецени за къде ще праща и след като съм казал че съм от БГ, съответно да обяви в ордера в ПейПал и правилната (според него) цена за шипинг?

Продавачът откъде да знае, човек от коя страна ще му купи артикула?!

Пиши му, че си съгласен да платиш за този вид доставка, което в случая дори и за теб е препоръчително- препоръчаната пратка си е препоръчана, а предполагам, че този GPS  не е доста евтин.
Да ти прати нов инвойс! Изчакваш и като ти изпрати инвойса ,плащаш!

# 550
Люси,сега виждам, че ти е написал и това : Please check your order detail and complete a full payment to markebay@hsuuk.com or contact us on eBay if you wish to cancel your order. Има ли някъде в описанието,колко допълнително ще ти струва препоръчаната международна пратка? Ако има, може и сам да си изчислиш сумата и да му я пратиш чрез Send money в Пей Пал на посочения имейл адрес.

# 551
  • жител на света

Продавачът откъде да знае, човек от коя страна ще му купи артикула?!

Пиши му, че си съгласен да платиш за този вид доставка, което в случая дори и за теб е препоръчително- препоръчаната пратка си е препоръчана, а предполагам, че този GPS  не е доста евтин.
Да ти прати нов инвойс! Изчакваш и като ти изпрати инвойса ,плащаш!
Според мен му излиза откъде съм, защото съм попадал на продавачи на които им се сменя шипинга в зависимост от страната. Иначе този GPS е само приемник и е само 22лири.
Но все пак мерси за съвета ще го използвам  bouquet  bouquet  bouquet

# 552
  • жител на света
Люси,сега виждам, че ти е написал и това : Please check your order detail and complete a full payment to markebay@hsuuk.com or contact us on eBay if you wish to cancel your order. Има ли някъде в описанието,колко допълнително ще ти струва препоръчаната международна пратка? Ако има, може и сам да си изчислиш сумата и да му я пратиш чрез Send money в Пей Пал на посочения имейл адрес.

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=S … item=140322858205
това е обявата но не мога да избера кой от 5-тте Royal mail - иска да използва

# 553
Аз да попитам.. Има ли такива момичета, които бидват и  поръчват вместо някой, разни  неща от английския ebay, и съотвено ги пращат на адреса на импреса, разбира се срещу някаква комисионна. Само питам  Peace

# 554
Малко помощ от знаещите. Харесах си нещо, за което има доставка до Англия, пише
Free P&P     
United Kingdom
   Collection in Person

Какво означава? Безплатна доставка? А Collection in Person?

Общи условия

Активация на акаунт