Жената Дева 4 -Девицата на зодиaка :)

• 29 820
  • 725
  •   1
Отговори
# 120
Мога да допълня че и природата ни взеха да я съсипват. На скоро бях до Крушунските водопади и какво, наслага ли едни маси навсякъде мирише на кюфтета и кебапчета, хората си ходят по алейте плюят си семки, една жена падна, извади си кърпичка да се почисти и просто си я изхвърли на земята. Ей така е навсякъде. По морето са наслагали едни сергии сякаш съм на Илиенци, нищо против сергиите, ама да са на определено за това място, а не навсякъде.
Ето още красоти от България, майка ми падна и е със скъсан менискус, при което ЛЛ и заявява, че няма направления и да си ходи на частно или да чака другият месец, и какво нали ми е майка та не каза нищо изчака си направление и сега не знам как ще я оправят.
Да не забравя и болната ми тема: Градината на детенце няма да работи ЮЛИ и Август, а дежурната е с ограничен брой места и няма място за всички деца. Е мен пита ли ме някой кой ще ми гледа детето или поне ще се справя ли, НЕ
Е мили момичета това е България, много си я обичам, но ако имам възможност ще тръгна без да се обърна назад, защото по- ценно от семейството ми няма, а в тази държава освен да го погубят друго няма да направят.
Извинявам се ако съм прекалила с поста си , но това е, че и много повече

# 121
  • В голямото море...Живот
Това,за което говорите, го има на всякъде.И тук също.Чакала съм по 1,5г за преглед при гинеколог.Нормален преглед след 20 дни с предварително записване.....Деца за детска градина нямам,но имам познати,които чакат с години,за да плащат после такса от 200 евро.И тук почиват през лятото.И майчинството е само 4 месеца.Навсякъде се изхвърлят боклуци.И тук бюрокрацияте е ужасна.И тук парите не ми стигат до края на месеца.
Но пък си нямам никой.Дори за едно кафе.Всеки ти гледа в паничката и завижда.Нашите повече.

# 122
SASH, именно затова казвам, че единственото, което се сещам, че мога да направя е да се боря с балканския си манталитет и да гласувам.
А за природата, все оща има кътчета, които са недокоснати от алчни ръце. Например водопада "Райското пръскало", където бях скоро. Или Рилските езера (макар, че разбрах, че са построили лифт там и си представям какво ще се случи. Дано поне сергии не сложат  Tired)
Дором, лоши хора има навсякъде, както и бюрокрация, но такава наглост от страна на управляващите аз не съм виждала, поне не съм чувала. Закони се правят по поръчка и то буквално в последния момент. В момента е такава надцакваница, кой ще прецака другия (говоря за политиката), че народа седи, гледа и се чуди аджеба тия хора дето са там знаят ли защо са отишли.....не знам как да го обясня. Виждаш как никой нищо не прави. Аз незнам едно хубаво нещо да се е случило на държавата ни в последните години. Освен може би, че ни приеха в Европейския съюз, но сега се чудим как да замазваме очите на Европейците.....
най-лошото е, че всички са алчни, всички искат много, да печелят, та било то и с лъжи, кражби, нагласени закони, подкупни концесии и  така........
Според мен България ще се оправи най-малко след 20 години - тогава, когато сегашното поколение управляващи умре или са немощни пенсионери.

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 13:13 от me4ekle4e

# 123
ДОРОМ не мога да си кривя душата, тук поне хората са все още доста топли, радушни и много добри хора, все още има. Ходихме до Златоград и там едни дядо като ни хареса, покани ни в къщата си, сложи си и малкото което имаше на масата, извади една ракия, че ни остави и при него да приспим. толкова добре не си бях изкарвала отдавна, а този човек даваше мило и драго да си поприказваме, да ни разкаже за себеси и живота си, просто няма как да го опиша...
А що се отнася до кафето казвай къде да идваме, кифлите от нас  Hug  Heart Eyes

Не казвам, че е лесно далеч от дома, но понякога така ми писва от всичко  Cry

# 124
me4ekle4e ти сериозно ли за Рилските езера, лифт  Shocked. Миналото лято бях там и правеха разни чудеса по пътя ама чак пък лифт да сложат и там  Tired

# 125
  • USA, Steak State
Странно ми е когато мамите започнат да се оплакват, че майчинските не им стигат, че няма място в детските градини.С риск да ме напднете искам да кажа моята позиция по върпоса,
Тук в Щатите, ако решиш да забременееш казваш "Довиждане" на кариерата си или работиш до последно след това като идеш да родиш имаш седмица да се върнеш на работа.Никой не ти плаща майчинскиили 90% от заплатата ти докато си отглеждаш 3 години детенцето вкъщи.
Детските градини са частни, така че ако ти изнася.
Системата тук е направена перфектно, никой не се оплаква и като погледна БГ... просто българина обича да прави драми.
Преди месец бях в Бг за 30 дни, баба и дядо да си видят внучето.Самите ми родители още не бяха наясно колко е скъпо да отглеждаш дете в Бг.Когато започна да се налага да купувам памперси и АМ и пюрета майка ми се хвана за главата.Купихе лъжица за пюре за 5лв, а тук струват по 50 цента...Майка ми е наясно с тукашните цени/ Щатските/ и се изуми и каза изобщо да не си помислям да се прибирам в БГ.
А що се отнася до подлезите и тротоарите които можеш да минеш с количка- ЗАБРАВИ!
Имах случай да се опитам да си мъкна количката по едни стълби в подлез.. Едни мъже се бяха наредили като птички на телеграфна жица и ми гледаха сеира, никой не се нае да ми помогне.
Както и да е, да не си започвам деня с лоши мисли. Peace

# 126
Здравейте сладурки  Hug Hug. Хайде стига за сериозни теми, че и без това ни е много нанагорно с това сами да си създаваме проблемите. Поздравявам ви с ей тоя момък , три в едно - школад, мъж и .......още нещо   Blush
Wink

# 127
  • Русе
Пепика , много хубав поздрав ! Wink

# 128
Добро утро момичета  Hug Да пием по кафе???  Приятни почивни дни, а аз отивам на работа Confused

# 129
 Hug
Мелиса,как точно става заминаването за Америка  newsm78 И там ли има попълване на анкета като за Канада?
Никога не съм се интересувала за зелена карта  Embarassed

# 130
  • USA, Steak State
ДОРОМ ми  Embarassed Аз съм омъжена за американец от български произход и така Simple Smile

Вчера ми се купи обещаната машина за хляб,дори я пробвах Simple Smile Стандартната рецепта за хляб която намерих тук,но ще се радвам Пепинка да ми пише на лична с някоя от нейните рецепти Simple Smile
Машина за кафе не си харесах  Crazy Все още съм в търсене на перфектната.Принцесата обаче си получи и столчето за хранене и нови обеци и след малко ще поръчваме онлайн и столчето за кола, понеже в магазините в които ходихме не успяхме да намерим този модел.
Аз сега ставам, така че още незнам къде съм и пия кафе.Ще се включа по-късно пак да ви понахалствам със себе си Simple Smile

# 131
ДОРОМ ми  Embarassed Аз съм омъжена за американец от български произход и така Simple Smile

Вчера ми се купи обещаната машина за хляб,дори я пробвах Simple Smile Стандартната рецепта за хляб която намерих тук,но ще се радвам Пепинка да ми пише на лична с някоя от нейните рецепти Simple Smile
Машина за кафе не си харесах  Crazy Все още съм в търсене на перфектната.Принцесата обаче си получи и столчето за хранене и нови обеци и след малко ще поръчваме онлайн и столчето за кола, понеже в магазините в които ходихме не успяхме да намерим този модел.
Аз сега ставам, така че още незнам къде съм и пия кафе.Ще се включа по-късно пак да ви понахалствам със себе си Simple Smile

Я намери там един и за мен  Mr. Green
Честити ви придобивки.Със здраве да си ги ползвате  Hug

# 132
  • USA, Steak State
 newsm18

Последна редакция: вт, 09 юни 2009, 04:38 от Melissa's Mom

# 133
  • USA, Steak State

Добро утро момичета!
Къде се губите?
Пепика я бързо да споделиш рецепта за хляб като един майстор, че последната с която правих нещо не ми се услади много.
Аз да се оплача, нещо съм си разтеглила бедрен мускул... и болиииииииии.А нищо особено не съм правила  smile3556 Странно...

# 134
Добро утро и от мен,
Melissa's Mom аз преди месец бях разтегнала сухожилие на коляното и го мазах/без втриване / с Reparil-Gel N, който беше останал от изкълчения крак на дъщеря ми- мина ми за 3-4 дни. Лекарството е немско,споменавам го защото незнам да ли това е от значение  да се  намери при вас.
По въпроса за хляба- няма ли препоръчителни рецепти в упътването към машината?
на всички Деви усмихнат ден Hug

Общи условия

Активация на акаунт