Жената Дева 4 -Девицата на зодиaка :)

• 29 842
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
Ние ще контролираме грешката  Laughing

# 631
  • София
Виж ти къде били девичите теми, а аз си мислех, че изчезнали...
А привет от мен. Simple Smile

# 632
как ще изчезнеме?

Пак сме тука.......

# 633
  • София
Добре, добре. Simple Smile
Мен след 1-седмичен болничен престой вкъщи ме обзе музата да се правя на кулинарка, та ровейки из тези форуми, видях темичката. Simple Smile

# 634
  • София
 Laughing аз това с кулинарията го минах докато бях по майчинство Wink,сега преоткрих колко е хубаво да четеш книги,за съжаление само по време на работа ми се случва,за час и половина на ден,без събота и неделя,че тогава съм в къщи и няма кой да ме остави на четене Laughing

# 635
  • София
Аз деца още нямам, та намирам време за това удоволствие. Simple Smile Но днес изгарях от непреодолимото желание да направя козунак, който не се и получи на всичкото отгоре. Sad Но ще продължа с опитите, твърдо съм решена Simple Smile

# 636
Еййй, момичетааа! tongue Къде сте се изпокрили в това снежно, студено време? Какво правихте днес? ..... и само не ми казвайте, че пак сте чистили. Днес не съм чистила, нали е Задушница. Правих сладки кифлички с мармалад и в момента едни рулца с яйце и сирене.

# 637
днес спах до 11, напазарувах, изпекох един сладкиш и на гости  до сега  Simple Smile

# 638
Само аз ли не готвя?  Laughing

Днес имах мързелив ден с филми, сандвичи и шушимуши  Crazy
/вчера се претрепах и не мога да мърдам много/

# 639
Шуши, да не си карала ски  Simple Smile

# 640
Голямото чистене беше в петък, че беше станало навсякъде Sick, бяхме пред затваряне от ХЕИ hahaha Боядисвах на щерката един гардероб последните няколко дни, снощи го курдисахме най- сетне на мястото му и после изблизах къщата Heart Eyes
За готвене също цяла седмица не бях правила нищо, но в съботния ден се направих на домакиня и сварих телешик език, нарязах го на филийки, сварих супа топчета и мислех да замеся една доза меденки, но нещо ме домързя Wink Бива ги и без меденки моите домашни любимци Heart Eyes
За "шушене" чак сега му дойде времето, така че ЛЕКА и МЕКА от мен  newsm53 smile3521

# 641
Като четях поста на Шушито, че се е претрепала и после на Седефка, че изблизала къщата, се сетих за един виц, който така добре ни описва, че не се стърпях и ви го пиша да го прочетете  Joy
============================================================================
Пена //ДЕВА// се събудила сутринта, издоила кравата, извела я на паша, събудила децата, нахранила ги, наточила косата, отишла на полето, косила, жънала, насякла дърва, приготвила обяд, нахранила децата, прибрала кравата, след това косила до вечерта, върнала се, приготвила вечеря, нахранила децата, изкъпала ги, почистила, седнала и изяла един комат хляб и легнала да спи с чувство за изпълнен дълг... обаче изведнъж скочила ужасена:
- Божке, Вуте ненае*ан!
 Joy Joy Joy

# 642
  • София
 Joy Joy Joy абсолютно вярно

# 643
много сериозен пропуск от страна на Пена

# 644
Здравейте и от мен в този неделен следобед.  bouquet
Напоследък ме е налегнал страшен мързел,нищо не ми се прави,отдала съм се на гледане на филми/вампирска тематика/изгледах всичко де що има в нета.Едвам се вдигам да сготвя нещо,да не умрат домашните животни от глад.
Този виц не е писан за мен. newsm78 Не съм толква вредна,чак ме е срам от мен си. Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт