Жената Дева 4 -Девицата на зодиaка :)

• 29 870
  • 725
  •   1
Отговори
# 510
  • София
ох и аз съм тук, ама в една друга тема, "здрач-авам" се  Laughing

# 511
Добро утро и от мен Simple Smile

# 512
  • София
Да ви се похваля-вече не пуша bowuu

# 513
Браво елказелка Peace. Пожелавам  ти здрави нерви да устоиш и дано нищо да не те изкуши  newsm53

# 514
  • София
дай Боже, стискам палци, макар че както е казал марк твен "няма нищо по -лесно от това да откажеш цигарите, аз самият съм го правил толкова много пъти" - това за мен важи с пълна сила, уви Rolling Eyes
та пак- стискам палци Hug

# 515
  • София
дай Боже, стискам палци, макар че както е казал марк твен "няма нищо по -лесно от това да откажеш цигарите, аз самият съм го правил толкова много пъти" - това за мен важи с пълна сила, уви Rolling Eyes
та пак- стискам палци Hug
Това много ми хареса,и аз ги бях спирала на два пъти за по малко,но сега съм абсолютно категорична.Преди постоянно мислех колко ми се пуши,докато сега,постоянно си повтарям колко ми е добре като не пуша,и наистина има ефект.Даже излизам с колежките на по цигара,като моите ръце са в джобовете,защото не пуша.Да не се заричам,нооооо........наистина съм много сериозна този път

# 516
Гордея се с теб мила   bouquet, нали сме на една дата. Цигарите ги спрях от един път и вече трета година не пуша и нямам намерение да ги пропушвам. Не съм ги отказвала за повече от месец и всеки път, когато някой приятел ми правеше забележка, язвително казвах:"Умри млад, за да бъдеш красив скелет" и запалвах поредната. Докато  живота не ми даде един голям шамар и същото това ми го каза лекарят. Щях да припадна, като чух. В момента, който излязох от кабинета, реших че това е моят живот и аз нося отговорността за него и хората, които ме обичат и искат да бъдат с мен, не мога да съм егоист и реших, че това е краят на края  Hug УСПЕХ, ще ти е нужен, но всичко е психика, убедена съм!

# 517
И аз ще се запиша при вас.
Родена съм на 06.09.

# 518
 bowuu-на 30.08 съм аз

# 519
  • София
Оооо,нови попълнения,добре дошли Hug
Пепика,благодаря HugАз също съм убедена че е въпрос на психика,но моята не е много в ред, за съжаление Laughing

# 520
Здравейте!  Simple Smile

Мога ли и аз да се присъединя към групичката? Родена съм на 22.09 Simple Smile
Оххххх Пепика всичко от албумчето ти изглежда греховно вкусно, страхотна майсторка си!   chef

# 521
  • София
Срам и резил,досега не бях поглеждала нещата на Пепика,защо ги и погледнах Crossing Arms,от няколко дни постоянно ям,по принцип сладко не обичам,но ми дайте тестени неща........майко мила,само погледнах на бързо и излязох CrazyПоздравления  bouquet

# 522
  • В голямото море...Живот
Охооооооо,много нови Девички  Hug

Момичета,мен търсенето на работа ме е хванало яко.Нито в една отчетна не съм се разписвала  Blush

Ели,браво и успех  Peace

Софиянките,някоя навита за кафепиене?

# 523
  • Belgium

Софиянките,някоя навита за кафепиене?

На линия съм, само трябва да се уговорим  Wink

# 524
  • София
И аз мърдам, по принцип Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт