Г-жо Инкогнито, не се сърди, но вие сами сте си определили бъдещето!Хем ви е добре всичко да ви се поднася, хем пък имате и мнение и претенции по въпроса!И свекърът ти не е прав, даже никак да ви изнудва, ама и вие сте си за бой!
Ти какво работиш? - нищо сигурно. Мъжа ти и той. Ами каква независимост искаш. Независимостта човек сам си я извоюва!Сега за това, че вие сте си мързелували и сте си живяли наготово, ще страда вашето дете с такова име в 21 век!Не искам да обиждам никого, моят прадядо е бил Стойко и аз съм Стойкова и се гордея с това, но едва ли щеше да е така, ако бях някоя Стойка на 25 години

И аз искам да съм по кафета по цял ден, ама за тези кафета ми трябват пари, които си изкарвам, но пък нямам време да ходя да ги харча по кафета:)Искам дете, което знам че сама трябва да издържам с мъжа ми де и апартамент искаме, не че няма къде да отидем, но там няма да е наше и само ще ни командват!И така, борим се сами, за да сме добре!Като искам море, р5аботя - отивам, като искам фризьор, работя - отивам.Такива дето тати носи, мама меси съм ги виждала много и да ти кажа не са прокопсали особено, а пък и ако нещо се случи с родителите им ела и гледай само какво става с тях!Грозна работа!Иначе са супер!Питам една приятелка намери ли си работа, а тя ми отговаря: "Олее, да бе, ужас направо!Нямам миг свободен!" и аз

Да не ти говоря, че има много млади жени, които си мислят, че като се омъжат за някой по-заможен или с по-заможен баща и ще си живеят царски, а после се оказва, че са се лъгали жестоко, че някои и бой ядат!..
Порастни и започни да имаш мнение, което да отстояваш!Иначе на какво ще научиш това дете!Как ще го научиш да се бори и да се справя с живота си!?