Гоблени 56 Пролетно-неуморна тема

• 51 529
  • 382
  •   1
Отговори
# 120
Ето и моя часовник Туити:

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12398942

Аз също вчера поръчах първия си Дименшънс от e-bay. Много съм щастлива и го чакам с нетърпение  Grinning
Ето го и него:

Последна редакция: чт, 21 май 2009, 10:14 от dion

# 121
  • Севлиево
То много хубаво, че поръчвате ама пуснете по една снимчица да оплакнем окото и да завидим благородно, ние дето сме в групата на "обездименшъните"   Mr. Green

# 122
Аз добре че нямам такава карта да поръчам - фемилито ще се разори.

# 123
  • Бургас
Белла благодаря за кафето и изненадата Heart Eyes
Марго много красив гоблен, завиждам ти благородно
Ааа, много пипкав този контур, много нерви е това, ужааас Sick

# 124
  • Варна
Ketri благодаря, ама кой да види, че са там. Вече си ги свалих и съм  доволна. Много ми харесва букетът с гладиолите.
Ina. мъжът ми хареса гоблена и така да се каже - одобри покупката. Като му казах обаче, че има още толкова хубави работи - никакво поръчване, докато не ушиеш този и чак тогава, иначе ще си избира за по-нататък нещо с кораби, което да му ушия.

# 125
здравейте на вси4ки!пак сте показали много красоти ! аз засега няма да показвам , 4е нямам много голям напредък.  имам една молба  , ако някой има схема и клю4 на ланарте зад маската ( май така се казваше) , били ми я споделил . една позната иска да я шие. благодаря предварително!лек и спорен ден на вси4ки!
п.с. понеже съм новак тук , някой би ли ми обяснил какви са тези томболки  и как се у4аства в тях?

# 126
  • София
Томболите си ги правим, за да си разменяме подаръци. Последната томбола е по повод 24 май. Някой се наема да вземе адресите на участниците, да ги разпредели, така че всеки да си има "жертвичка". После се подготвят подаръците, може да е нещо ушито, може да е нещо, свързано с хобито ни - гоблен, гергеф, панама, конци, игли, ножици... И се пращат, така че да стигнат около определената дата. Това е.
П.С. Аз предлагам да си направим една есенна игра... Simple Smile

# 127
Не съм писала мнооооооооооооооооооооооого отдавна,но не съм имала и с какво да се похваля.Доста време не бях шила.Ето това е нещо малко,което уших тези дни и си подобрих рекорда по бързо шиене,завърших го за по-малко от два дни Laughing

# 128
Томболите си ги правим, за да си разменяме подаръци. Последната томбола е по повод 24 май. Някой се наема да вземе адресите на участниците, да ги разпредели, така че всеки да си има "жертвичка". После се подготвят подаръците, може да е нещо ушито, може да е нещо, свързано с хобито ни - гоблен, гергеф, панама, конци, игли, ножици... И се пращат, така че да стигнат около определената дата. Това е.
П.С. Аз предлагам да си направим една есенна игра... Simple Smile
Това много ми прилича на играта от Гоблени.ком   /с това ушитото/ Flutter
Марго този Мостар ми е в плановете но кога ще е не знамммм

# 129

Ох , много ще ми е интересно и на мен  в софийския магазин какви  са цените на нашите любими гоблени. Ако не е много фрапираща разликата в парите, пък да си поръчаме оттам по нещо.

Инче, изпратих запитване, но едва ли ще ми отговорят. Колкото пъти съм изпращала не ми е отговаряно. Rolling Eyes

# 130
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Здравейте!
Аз днес си получих подаръчето от Соня от София. И тя като мен е забравила да си напише ника.
Та много благодаря за подаръчето. Прекрасна щампа на "Орхидея" с конците. Довечера ако успея ще пусна снимка.
Лек ден на всички!
  bouquet

Последна редакция: чт, 21 май 2009, 15:38 от Дуданка

# 131
Didkin, пълна ти е кутията и затова ти отговарям тук. Нямам ги Адам и Ева   bouquet. Използвах снимки от чуждо албумче, за да покажа какъв ми е подаръкът, понеже нямах подръка апарат да ги снимам.  Другарчето, чиито снимки ползвах, вярвам не ми се сърди  Hug .
А моето подаръче не стигна ли вече????  Cry .

# 132
Момичета помогнете, какво ще рече следното:
Шиене с нишка от два цвята заедно /мартеница/-ГОБЛЕНОВ БОД
Шиене с нишка от два цвята заедно /мартеница/-КЪСТАТ БОД

Така ми пише в упътването на гоблен, от Герика, но седя и се чудя няма ли да стане много дебело като се шие  Thinking

# 133
  • Севлиево
Аз ших 3 нишки кръстчета, но явно в това е ефекта. Много грубо става, но като са го дали в дизайна тъй карам.

# 134
  • с.Николово, обл. Русе
Ted_ мисля, че имат в предвид по един конец от двата цвята /напр. един бял и един зелен/, но дали се усукват като мартеничка или вървят двата цвята "успоредно" не мога да кажа.

Общи условия

Активация на акаунт