Гоблени 56 Пролетно-неуморна тема

• 51 459
  • 382
  •   1
Отговори
# 195
  • Ямбол
Днес успешно пратих подаръчето, да се надяваме в понеделник да е при получателя  Hug
Да покажа и моят напредък с подаръчето почти съм го завършила  Simple Smile Цветя с пеп … 76;ки

# 196
здравейте  Hug
моята жертвичка не пише, я вече трябва да си е получила подаръка Thinking

аз преди си взех рамкираните орхидеи и бързам да ви ги покажа, толкова ми харесват, че хич не ме е яд за скъпата рамка

и етап от девойката, ама снимката не излезе хубава

датата не снимките не е настроена, а и часа, преди снимах, а сега гледам друга дата и час #Crazy

Последна редакция: пт, 22 май 2009, 22:16 от dianjeli3

# 197
dianjeli3рамката е страхотна и азточно  тези съм ги приготвила за рамкиране-... ако не е тайна колко ти излезна това удоволствие ? Rolling Eyes

# 198
silvanapei, рамката ми струва 52 лв., та аз си мисля, че е скъпо, ама вече е пито-платено, здраве да е да се рамкират всички запланувани Simple Smile
а аз все си мислех, че твоите ще ги видя рамкирани преди моите, сега ще ги чакам с нетърпение Peace
следващия ми след девойката е подаръка ми от pepen, все са ми там сега очите, за което отново й благодаря   newsm51
до утре и приятни сънища smile3524

# 199
Здравейте,от доста време посещавам форума и с огромно удоволствие ви чета.Тук видях прекрасни гоблени сътворени от вас с огромна любов smile3501 дълбок поклон .Аз съм нова и също като вас имам страст към гоблените макар и да бродирам съвсем от скоро и не толкова добре се надявам да ме приемете сред вас Embarassed.Имам няколко вече готови гоблен и след като разуча как да дам линк към албума си ще може да го разгедате. Grinning

Последна редакция: пт, 22 май 2009, 23:09 от lealya

# 200
  • край Дунав
Момичета, я споделете моля дали някоя от вас е правила с копринени конци гоблени с дълъг бод или е пробвала .Аз самата съм се пробвала, но в/у готова схема, която се копира в/у панамата или плата/правих и с двете/.Повода за въпроса ми е този:

http://www.artkalinov.com/PAGES/GOBLENI%201.htm

# 201
  • в зоната на здрача
Гледам Ели от горе на балкончето и искам да я питам,
какво стана с другарчето на моята щампа-пейзаж,шиеш ли я,да ни покажеш малко да видим. Thinking

# 202
  • София /Абсурдистан
Момичета, я споделете моля дали някоя от вас е правила с копринени конци гоблени с дълъг бод или е пробвала .Аз самата съм се пробвала, но в/у готова схема, която се копира в/у панамата или плата/правих и с двете/.Повода за въпроса ми е този:

http://www.artkalinov.com/PAGES/GOBLENI%201.htm
Аз съм го правила много дълго време, но не на ръка, а на машина.
Сега не мога да си намеря снимките, но ще ги открия и ще ги постна.

# 203
  • край Дунав
Супер! Много ми е интересно.Как на машина, нали трябва да разминаваш примерно конците в смисъл когато се налага да преливаш цветове....дано ме разбираш и на каква машина.. newsm78

# 204
  • София /Абсурдистан
Супер! Много ми е интересно.Как на машина, нали трябва да разминаваш примерно конците в смисъл когато се налага да преливаш цветове....дано ме разбираш и на каква машина.. newsm78
Машинна бродерия от този тип - може и по твоя рисунка - се прави само на крачна машина от едно време Grinning Първо се вдява един цвят, после друг и така. Не може с повече от 1 цвят едновременно. Аз вече не го правя, даже машината съм я изхвърлила. А, има и друго - ако не го правиш повече от месец, започваш да губиш техника и трябват упражнения за възстановяване на умението, аз вече няколко години нищо такова не съм правила, считай, че вече и не го мога. Ще потърся снимките, ако не ги открия, ще снимам отново и ще покажа.

# 205
Гледам Ели от горе на балкончето и искам да я питам,
какво стана с другарчето на моята щампа-пейзаж,шиеш ли я,да ни покажеш малко да видим. Thinking

ketri, мила Hug... на балкончето съм, че да наваксам с четене Wink!
Ние се местим в ново жилище, правим му и ремонт и е пълна лудница около мен, затова не шия и не се обаждам Embarassed.
По "Слънчевата вила", която Белла ми намери, не съм шила скоро, защото исках да завърша Африканката на Ланарте, че съм обещала оригиналната схема на една от нас Wink. Толкова зор си дадох с Африканката, че накрая и тя ми писна (направих си фотокопие на схемата, така че в понеделник да пратя оригиналната на когото съм обещала Wink) и взех едни разкошни, лесни и красиви макове на Вервако за разтуха - шият се страхотно и най-вероятно тях ще завърша, пък другите после. Малко объркано го обясних , но аз така шия - бързо се отегчавам и трябва да имам под ръка 2-3 (поне) започнати гоблена, които да разменям от време на време. Blush
Затова и нищо не мога да покажа (освен това нещата са ми още по кашони, заради преместването ooooh!). Междувременно една съфорумничка също ме попита на лични за Слънчевата вила и май се кани да я шие Peace....та има вероятност някой да я ушие и преди мен, каквато съм несериозна Embarassed ooooh!...
Та това е положението....докато се стабилизирам и наредя всичко на новото място, се разтушвам гледайки ви какви красоти сте сътворили !!! Няма да изброявам поименно, но всичко, което видях, страшно много ми хареса - поздравления на всички  bouquet!!!
Поздравления и за момченцето, което се е запалило по гоблените!!! Peace Много добре му се получават нещата! А на майка му мога да кажа само, че шиенето на гоблен може да се сравни с реденето на пъзел - едно занимание, за което не съществуват предразсъдъци! Peace

Хубав уикенд на всички! Hug  bouquet

# 206
Дониелче ето ти линка някой не можах да ги кача после пак ще пробвам дано да стане .   http://www.tait098.snimka.bg/album.php?album_id=369020&pid=1 … 437524&view=2

# 207
Дианджели , много са хубави, и рамката е подбрана много добре, отива им страшно!
Аватарът ти също, това ми е една от любимите групи Peace

Аз почти съм готова, остава ми само покривката отдолу.

Утре отивам за конци за следващото нещо, ама още се чудя кое да е. Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 23 май 2009, 14:19 от ina.

# 208
Пуснах го момичета  Party , някоя от вас да чака това:
http://www.stitchability.co.uk/chinese%20woman%20lanarte%20cross … 0stitch%20kit.jpg

Ех, че е хубаво така като си разменяме подаръци Hug

261uu  261uu  261uu     Седя и разглеждам темата , показах на приятелят ми снимката и казах  че много искам да е за мен .  Чука се на вратата и  той излезе да види кой е  , повикаме и познайте -  гобленчето е  в ръцете ми .  От сърце ти благодаря - и от мое име и от името на приятелят ми , който го  хареса страшно много.   Много  благодаря .   smile3525 smile3525 smile3525    Само ще се наложи да помагате като започна да го шия , досега съм шила само с обикновен бод  и то само на Милена стил и този гоблен значи много за мен.    Благодаря още веднъж .  bouquet

Последна редакция: сб, 23 май 2009, 14:22 от kiraa

# 209
  • край Дунав
Unknown_lady ,чакам снимки, моля?Наистина ми е много интересно! Имам такива машини, но едва ли ще пробвам. Художника, чийто минк съм пуснала има огромни такива платна и са правени с копринени конци...не че ще се пробвам, но се запалих от любопитство -как стават така перфектни и как се съчетават цветовете, каква е схемата за работа и най-вече в/у какво се бродира?

Общи условия

Активация на акаунт