Гоблени 56 Пролетно-неуморна тема

• 51 476
  • 382
  •   1
Отговори
# 180
Рускинята го е написала гръцки, аз де да знам
Ето , сложих го в дъмп

http://dump.ru/file/2766805

Генико, не те похвалих, много са красиви цветята!  bouquet

Циганката си я намерих.

# 181
Момичета искам да ви питам някоя от вас да има българска бродерия

# 182
И аз си получих подаръка.Едно красиво лято.Благодаря ти , Kiraa, за слънчевото настроение,което ми донесе с този гоблен.

# 183
Даниела,  имам много българска бродерия но не на схеми а готови ушити карета които са много красиви , производство на маман ако искаш мога да ги снимам и да ти ги покажа .

# 184
Рускинята го е написала гръцки, аз де да знам
Ето , сложих го в дъмп

http://dump.ru/file/2766805

благодаря:)

Преработен много ми прилича на "дизайн " на МИлена стил, ама от по-хубавите:))
ЕТо на кетри ушитата щампа и преработения
Все пак си струват нервите по щампата

# 185
 JoyМълчи, че ще вземе да го крадне , пък и да го преработи още ....

# 186
здравейте
от сутринта съм на седмото  небе - ИМАМ ПОДАРЪК  newsm44 newsm44от alessina   newsm51
много благодаря. просто си нямаш на идея колко го харесвам този гоблен. Това е един от първите гоблени които видях когато влязох за първи път в този форум. И от тогава все се каня да си го комплектовам, защото в нашия "Голям" град няма друго освен Милена стил и  Зара а за такъв фулмастер да не говорим (направо забрави) е разкошен ама все не стигам до него, нали си бях навила на пръста да дошия облаците на буше. Ама сега край. ПОЧВАМ ГО  Laughing  благодаря  bouquet  newsm20още веднъж.
и дано всички бъдете толкова щастливи колкото и аз.   bouquet  bouquet newsm53

# 187
Здравейте,
Не пиша напоследък, защото не съм шила повече от месец и нямам какво да покажа.
Участвам в размяната на подаръците и искам да успокоя моята "жертва" , че ще получи подаръчето си в края на месеца Simple Smile
Много хубава е темата с много красиви гоблени!
Генико, специални поздравления за труда ти!Да си изпратя гостите и аз залягам пак над китките!
Приятен ден на всички и много настроение за предстоящия прекрасен празник!!

# 188
mlambeva, изобщо не е смешно момче или мъж да шие гоблен. Даже напротив. Аз имам един чичо, той е хирург и след 4-5 часа операция се разтоварва с шиене на гоблени.

Леле, какви подаръци, какви красоти.  Направо ви завиждам. Благородно разбира се.smile3501 smile3501 smile3501

# 189
  • Пловдив
      Много се радвам, че ти е харесал подаръка ми, animari. Много се чудих дали да избера малката индийка на същата фирма, но момичето надделя. Grinning. Много ще се радвам като го ушиеш да го покажеш.

Поздравления за красотите, които сте ушили, момичета.  bouquet Страхотни са всичките. Аз все още си шия кончетата на Вервако бавно и славно, че пустото време все не ми стига.

# 190
благодаря още един път. Ще го показвам можеш да си сигурна.
А за мъжете шиещи гоблени мога да се похваля  newsm53 smile3521, че аз лично съм научила трима да шият и вече имат по големи колекции от моята.  особено единия ако успея да го навия да ги качим и да ги видите .............  smile3521. Вечер не ушие ли поне 5 квадрата не заспива. Невероятен е. Познавам и други мъже които шият но те не са ми толкова близки ама имат ушити гоблени  Peace

# 191
Гледам да не спамя много ама не се сдържах-Момичето с перлената обица направо ме разби -аплодисменти!!!!!!! А подаръците ви са много хубави да си ги ушиете с удоволствие    bouquet

# 192
  • София
Благодаря ти, Хипатия!  bouquet
  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 193
И аз си получих подаръка.Едно красиво лято.Благодаря ти , Kiraa, за слънчевото настроение,което ми донесе с този гоблен.

Съжалявам  че не можах да  ти взема нещо по добро , но работата ми не ми позволява много разходки , а в близкия магазин  има само на Милена стил и щампи. Дано ти е харесал .

# 194
  • по течението на реката
Благодарна съм много на всички за подкрепата и се поуспокоявам малко,като разбирам,че има и други мъже,занимаващи се с това невероятно изкуство.  omm

Общи условия

Активация на акаунт