Гоблени 56 Пролетно-неуморна тема

• 51 435
  • 382
  •   1
Отговори
# 285
Това е по-голяма част от ушитите гоблени.
http://www.album.bg/rumi_m2001/
Извинете ме за качеството на снимките, но са правени с телефон.
"Момичето с шапката" е последния ушит и затова все още не е изпран, изгладен и рамкиран.
Имам и едно "Потъващо слънце", но то е подарено и няма как да ви го покажа, едни "Маргаритки в менче"-с недовършен фон, а в момента шия "Пролет е тук".

# 286
  • гр.Добрич
Не съм се разписвала в темичката, защото бавно напредвам с моето Колибри с хибискус.

Като цяло виждам, че всички наблягат на разходките и шиенето остава назад. Зимата ще наваксваме. Laughing

Тези гоблени на Голдъм Кейт изискват голямо търпение. Аз лично не бих се хванала с такова нещо. Отделно този стил въобще не ми допада.

ЧРД на Pepi_r!!!

# 287
  • Бургас
 А на мен Golden Kite ми допада страшно много Peace

# 288
Здравейте момичета!Не съм напреднала със шиенето,затова не съм и писала в тази тема.Почнах контура преди няколко дни и я докарах до тук:
Честито на всички които получиха подаръчета,със мерак да си ги ушият !
Добре дошли на новите попълнения във форума,видях че има и варненка между тях !
Зори ,честито ти покупки.Благородно ти завидях за ходенето до София-мечта ми е !Да не би случайно да са докарали от кошничките за гоблени.Така са ми влезнали в главата,че не се трае !
pepi_r---Честит рожден ден,желая ти здраве и късмет!

Последна редакция: вт, 26 май 2009, 15:26 от venipuh

# 289
здравейте и от мен.
първо към на pepi_r  bdbaloni !
страхотни подаръ4ета полу4авате ,  в следващата томболка смятам и аз да се запиша ,4е направо ви завиждам!
и пак да питам за венецианската маска. в клю4а които ми пусна анонимка пише  zilver  и  gold 2,3 и 4.на какво отговарят? гледах в каталога на дмц   но там вси4ко е с номера. предполагам 4е gold-a са  : Е 168(5283)  ,Е 3821(5282)  ,Е3852(5284). а за zilver -a 5287. права ли съм или греша? моля помогнете!
п.с. не го комплектовам за мен , а за позната и поех ангажимент.

# 290
Благодаря Ви момичета за пожеланията тук и на лични  Hug. Стоплихте ми душата  Simple Smile

# 291

и пак да питам за венецианската маска. в клю4а които ми пусна анонимка пише  zilver  и  gold 2,3 и 4.на какво отговарят? гледах в каталога на дмц   но там вси4ко е с номера. предполагам 4е gold-a са  : Е 168(5283)  ,Е 3821(5282)  ,Е3852(5284). а за zilver -a 5287. права ли съм или греша? моля помогнете!
п.с. не го комплектовам за мен , а за позната и поех ангажимент.

ето тук има схемата, преработена с Паттерн макер.

http://dump.ru/file/169517

Виж от нея кои номера са.
Като гледам за златното е 5282 и 5284, а за сребърното 5283, но има и писано нещо на кирилица, което моята програма не разчита.
ПО-добре отвори файла и сама виж какво пише.
А на каква панама ще я шие?
В случая фон не се шие- панамата е тонирана

# 292
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Party Добре дошла в отбора!  Hug

обичам кандамарчетата, а точно този и аз съм си поръчала  Wink

ще се състезаваме, нали?

# 293
rumi_m2001 , добре си дошла в страхотната темичка. Гоблените ти са разкошни. Браво.  Hug И занапред да показваш такива красоти.

# 294
Ина.,
тези са маковете които търся.Много благодаря

# 295
Радвам се   Grinning

Днес си скъсах нервите , светлите цветове на моето чудо са с три ката, а аз си ги правих с два , дошивах с още един отгоре , не стана. Разшивах  после , но резултата ми харесва. Като се покаже повече , ще снимам.
Много голямо нещо съм захванала . Пък кат се сетя за контура и ми призлява. ooooh!

# 296
ina,
 кое е това чудо?Simple Smile

# 297
Китките на дръжката на вратата

http://www.dimensions-crafts.com/productcart/pc/viewPrd.asp?idca … mp;idproduct=3108

Ама съм инат и ще го боря

Благодаря на Шерлок , тя си знае що   bouquet

# 298
ЧРД на pepi_r bouquet

rumi_m2001, много хубави гоблени Simple Smile

venipuh, поздравления за напредъка, съвсем малко остава вече Simple Smile

ina., с нетърпение ще чакам да показваш етапи, този гоблен ми е много интересен заради съчетанието на фона и самите цветя.

# 299
ина,
ти по преработена ли схема шиеш?
Знам ,че оригинала се шие върху щампирана панама/ на кетри любимата:)/

Общи условия

Активация на акаунт