Гоблени 56 Пролетно-неуморна тема

• 51 418
  • 382
  •   1
Отговори
# 300

Шерлок ми прати  панамата оригиналише, с печат, но на фотото сега му се зареждат батериите, утре ще снимам Blush

Схемата  ми е оригинална ,а  конци от магазина с бабата както си ги съчетахме Laughing

Снимах

Последна редакция: вт, 26 май 2009, 21:20 от ina.

# 301
  • в зоната на здрача
Еее,че от къде тая оригиналише панама,дайте и на мен. Wink

# 302
Моля ви помагайте. Дайте ми адрес за направа на надпис на кирилица. Тези който имам и тези на първа страница не работят!

# 303
  • Севлиево
моргана тук:
http://shop-stitcher.ru/article_info.php/articles_id/23/language … vck7vjl1kmceng082
Ако не ти се появяват поленцата за шрифтовете отиди долу вляво на руското знаме и натисни там. Благодарение на Хипатия го знам това. Може в следващата тема да се напише срещу линка за тази опция, че шрифтове често трябват. Peace
...
Щях да питам за това:

но забравих. Някой има ли схема на тази красота. Praynig

# 304
  • в зоната на здрача
Моля ви помагайте. Дайте ми адрес за направа на надпис на кирилица. Тези който имам и тези на първа страница не работят!
Е.. хубава работа,всички линкове си работят. Naughty ,не така,де.

# 305
Ghibli , благодаря за ромати4ното отклонение относно Маделин, не знаех Simple Smile
А ина4е и аз май към аида 16 се насо4их...

# 306
инче, с интерес ще те следя, това е красиво
а и аватара ти също  Hug
Еее,че от къде тая оригиналише панама,дайте и на мен. Wink
и на мен newsm03
а моята девойка с това кафяво взе да ми досажда, ама ще я изкарам, мъж ми я чака Joy
а някой може ли да ми предложи изображение на гоблен, шит на Аида 14 с кръстчета и същия - на 22 каунт с гобленов бод 1 към 4, не мога нещо да си представя как би изглеждала девойката с другия бод Thinking

# 307

Някой има ли схема на тази красота. Praynig[/b]

Има го тук:
http://chomikuj.pl/martitam?fid=24699071

Трябва да отидеш на pejzaż - górski - 4 стр.

# 308
Благодаря doci. Ketri нищо лично мила просто всичките ми дадоха едно и също като ги кликвам.

# 309
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Коледно ми е  Laughing боцкам снежковци, цъфтят ми коледничета и чакам снега и дядо Коледа по (или без) бански  Flutter

# 310
  • Севлиево
Ghibli не мога да дърпам от там  Sad

# 311
а някой може ли да ми предложи изображение на гоблен, шит на Аида 14 с кръстчета и същия - на 22 каунт с гобленов бод 1 към 4, не мога нещо да си представя как би изглеждала девойката с другия бод Thinking

първата е с бод кръстче а втората 1:4

# 312
Здравейте,мили ми другарчета! newsm51
Аз, както винаги, кретам няколkо дни след вас Joy  ,демек дочитам темата....Много се впечатлих от показания линк на skorpion (на худ.СТАВРИ КАЛИНОВ) #Crazy ....и имам въпросче: сигурно ли е ,че това е бродерия ,а не е, например, рисувано върху коприна? Thinking ....Unknown_lady, skorpion ,я споделете вашия опит Praynig ,че много ми е любопитно  Blush....а такива копринени конци от къде си купувате?! Някаква специална марка ли са?

mlambeva, поздравления за дечицата ти!   Hands Clap    ....много ме радва творческият им ентусиазъм....Аз съм "ЗА" да подкрепяш Гено в начинанието му (той и без това се справя блестящо с гоблените, а гледам че има и други интереси - оригамите) Peace .... И за Петя   Hands Clap ....и нейните рисунки!
miangelova,за ръстомерче....ето например моето   1   и   2   (те всъщност са две ,ама имат малки разлики  Blush )....то също е по "събирана" схема....шито е на Аида14 с ДМЦ (конците си поръчах от http://www.goblenite.com/  на мерър), купих жълт плат за "рамка" (честно казано ушиването и ме затрудни повече от самото бродиране Embarassed ) ,а  за закачане съм ползвала една пластмасова пръчка(тръбичка), която купих или от Praktiker или от Mr.Bricolage (не си спомням точно),но може да се приспособи и нещо друго....Сега съм се навила още едно ръстомерче да бодна - с Маккуин Светкавицата и приятелите му (някой беше дал линкче преди време) и даже имам идея да си оцветя панамата сама(по оригинал пътят е щампиран) ,ама да видим кога ще ме хване музата hahaha ....
Добре дошли!  welcome....на новите попълнения....
Поздравления за красотите ,които сте натворили,момичета (и тук-таме момченца)! newsm18

Поздавления и за чудесните подаръци от томбулката!  Heart Eyes ....Тук е моментът и аз да се изфукам с моето:         newsm44  ....
Подарък ми е от Дуданка! Много ,много ти благодаря, мила! Това е една от любимите ми фирми и с огромно удоволствие ще си ги ушия!  smile3525
И да взема и аз да се похваля с нещо завършено (отдавна Blush),ама пазено в тайна hahaha (поради нямане на време и чист мързел за снимане)  :
това е за сестра ми .... (разбира се, чак като го преполових видях, че съм объркала бода Embarassed и всичко съм изкарала на кръстче, а имало и полукръстче)....
това е за мъжа ми  ....(много си го харесвам  Joy ....и мъжа си - също  Mr. Green) ....
а това е нещо извън темата Blush  ....ама няма начин да не се изфукам, просто  Joy ....
И една молба към ketri Wink .... Вмъкни ме ,моля те, и мен в папчицата с албумчетата (че да ми се дивят момичета на майсторлъка и да получавам овации  bowuu ) .... hahaha ....
....И понеже, вече е "утре" ....да черпя по едно! Hug

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 08:56 от gesh44

# 313
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
гешче шаренкооооо Crazy няма те, няма те, па току избиеш рибата   Heart Eyes

и аз искам такъв петел със златни топки  Mr. Green и пИпирудка искам и всичкоооо  Hug само да ми мине коледното настроение и да ме Фане великденското ще те намеря  Peace

# 314
  • Севлиево
Момичета успях да си изтегля схемата на пейзажчето.   bouquet Hug
И друго си харесах Wink

Общи условия

Активация на акаунт