търг, животно, 2 часа през нощта. Накъде каза, че върви този свят? Симпатюхче, много неприятно.
Със спорта приключих 2002, когато приключих и с едно гадже Виф- аджийче....еееееххххх , живот, Студентски град....
(на Дуци картинката ) 

търг, животно, 2 часа през нощта. Накъде каза, че върви този свят?
, ..... На Трявна някой да не се засегне- мъжа ми е доста мълчалив и не-общителен, даже не знам и мен как ме свали...Просто си е такъв и едва ли ще се впише в обстановката, дано не ви направи лошо впечатление... 
На този етап ще изчакам, като му дойде реда ще ти пиша, благодаря
Ще изчакам още ден-два и ако няма подобрение ще накарам да ми дадат рецепта за хапчето с единичния прием.

, ..... На Трявна някой да не се засегне- мъжа ми е доста мълчалив и не-общителен, даже не знам и мен как ме свали...Просто си е такъв и едва ли ще се впише в обстановката, дано не ви направи лошо впечатление... 
Ха-ха и моя, ще ги отделим в едно ъгълче, да си мълчат.Или ще им дадем Дени да викат по него

хахахахах, Пърли, от такива жени не го е срам...слаб му е ангела
в един през нощта......
девойката била на вилата с техните и той се трае.като се върна тя аз бях на море, видяли се на събора и той я подминал 
Или да ми фраснат по една на мен , а 
3 дена не е на работа, като тръгнах от тук излъсках всичко, цял ден чистих.И той 3 дни си намира работа в двора , а тук вили на могили
Някой друг има ли проблеми с концентрацията или да си взимам от бабешките хапове - гинко билоба или каквито там има 
Вчера сложих един късичък потник, за първи път не изглеждах зле в огледалото