Отговори
# 240
Лудооо... много се посмях Joy търг, животно, 2 часа през нощта. Накъде каза, че върви този свят?  Mr. Green

Симпатюхче, много неприятно.  Confused

# 241
 Ууууууууу спорт  newsm43 Със спорта приключих 2002, когато приключих и с едно гадже Виф- аджийче....еееееххххх , живот, Студентски град....

Това не е за мен.... Пък нали сега кърмя- трябва да хапвам - за кърма, нали знаете ..... newsm56 (на Дуци картинката )  newsm62

Днес на едни пейки в наш`та градска се събираха малка група пенсионери да празнуват 50 год. от завършването си. Бяха много сладки. Казваха си един на друг- Викай, че вече не чувам с еди- кое си ухо... Сладури..

Бухти, я разкажи за превръзките за многократна употреба...Интересни са ми. Аз и чашката съм навита да пробвам ама ще чакам по- добри финансови времена.

Пърли  , така е- жената вече никога няма да може да стане от леглото, на 86 год е....Ще се оправим....

# 242
Тая вечер на мен и мъжът ми ни е интернет вечер Mr. Green Всеки цъка нещо, ама все е въпрос на време. Сексът ще е друг ден, че ще си изтървем делата Joy
Бухти, няма да лягам. Подковала съм се с мокачино и не ми се спи, ококорила съм се ей така #Shocked

Инка, аз лично го минах, когато зоото ми узря достатъчно и беше добре развито.
Пускам ти на лични нещо, че май не четеш темата в Хоби Hug

Лудооо... много се посмях Joy търг, животно, 2 часа през нощта. Накъде каза, че върви този свят?  Mr. Green
Като бях мома си лягах в 8 вечерта  sleepuu

# 243
Аз си имам мъж. Бях забравила колко уморителна е тази придобивка.  Laughing
Прибра се усмихнат, донесе ми страхотен подарък, както и на децата и ще чакаме по-добри времена, след кризата, за да направим втори тур.  Crazy

# 244
Дони, много се радвам за теб. Бая време откара сама, нали?
Айде бягай Whistling

# 245
Бухти, я разкажи за превръзките за многократна употреба...Интересни са ми. Аз и чашката съм навита да пробвам ама ще чакам по- добри финансови времена.
Е, то няма много за разказване, превръзки като превръзки. Малко дебелички ми се струват (а взех от най-тънките) и като видях, че няма да пропусне чашката почнах да ги нося без подложката, така бяха малко по-добре. Не запарват като обикновените, но то в тези жеги с всичко си е горещо вече. А и аз ги ползвам само с чашката, колкото да не си цапам бельото, като попивателност не знам как са.
Ако държиш на чашката от ибей може да ти излезе по-евтино, пиши ми лс ако се интересуваш да ти кажа точна цена.

# 246
 Я като съм се разприказвала само да вметна, срам не срам  Blush, ..... На Трявна някой да не се засегне- мъжа ми е доста мълчалив и не-общителен, даже не знам и мен как ме свали...Просто си е такъв и едва ли ще се впише в обстановката, дано не ви направи лошо впечатление...  Blush

Бухти  Hug На този етап ще изчакам, като му дойде реда ще ти пиша, благодаря   bouquet

# 247
  • Варна
Симпатюхче,  Hug. Това пък как го измисли?
Дуци, много ти благодаря   bouquet. Явно няма да ме огрее скоро. Срам ме е да пиша в онази тема и забравям да я чета. То и аз се чудя как се омъжих, с този моя срам  Thinking.
Аз чакам пералнята да изпере. Трябваше да гладя, но нещо се чувствам отпаднала  Laughing.

# 248
 Инка  Hug
 Аз ще лягам, че утре в 7 без 10, както казваше Белинда- ще има песни и танци  Crazy

Успех със зоопарковете и търговете Peace

# 249
  • Варна
И моя мъж не е особено общителен, по-точно ако не хареса някого е направо потресаващ!
Аз компенсирам Simple Smile

# 250
  • София
Благодаря на всички включили се по моята тема  Hug Ще изчакам още ден-два и ако няма подобрение ще накарам да ми дадат рецепта за хапчето с единичния прием.

Ние бяхме на 60-годишен юбилей на свекърва ми и много добре си изкарахме - особено Билянка, че имаше още дечица, с които добре полудуваха. Дея от човек на човек и на нея й беше добре  Simple Smile

В повечето случаи ние жените сме по-общителните, така че не се чудете на мъжете си. Моят обаче не бих казала, че е необщителен, но аз съм по-общителната де   Simple Smile

# 251
  • София
Я като съм се разприказвала само да вметна, срам не срам  Blush, ..... На Трявна някой да не се засегне- мъжа ми е доста мълчалив и не-общителен, даже не знам и мен как ме свали...Просто си е такъв и едва ли ще се впише в обстановката, дано не ви направи лошо впечатление...  Blush

Joy Joy Joy Ха-ха и моя, ще ги отделим в едно ъгълче, да си мълчат.Или ще им дадем Дени да викат по него  hahaha

# 252
Ех, как почнаха да си пазят мъжете. Според мен се уплашихте от онези тричките в анкетата дето бяха краднали мъжа си от някоя друга Grinning

Александър днес такъв интересен ден има, че заспа в колата на връщане от парка и едва му свалих късите панталонки и обувките да не му пречат в леглото. Ни баня се видя, нищо Laughing  А аз вече от два часа си лягам, че ми се спи. Много съм сериозна в решението да се надигна, просто супер.

# 253
  • София
Ех, как почнаха да си пазят мъжете. Според мен се уплашихте от онези тричките в анкетата дето бяха краднали мъжа си от някоя друга Grinning

Joy  хахахахах, Пърли, от такива жени не го е срам...слаб му е ангела Rolling Eyes Кой беше крал мъже, не помня ... да знам де  Twisted Evil Ох, сммея се от сърце  Joy в един през нощта......
То, май и аз съм го откраднала Любо един вид, щото той имаше гадже, като тръгнахме, ама аз не знаех  Thinking девойката била на вилата с техните и той се трае.като се върна тя аз бях на море, видяли се на събора и той я подминал  Shocked тя така. И до там с връзката им  Blush
Ама пък той мен си ме открадан, щото ходех с негов приятел  Mr. Green Щяха да се бият за мен Mr. Green Ама само приказки и надувки, по един тупаник да си бяха ударили в моя чест поне  Crossing Arms Или да ми фраснат по една на мен , а  hahaha

Да ви кажа идва ми да го гръмна моя мъж  #2gunfire 3 дена не е на работа, като тръгнах от тук излъсках всичко, цял ден чистих.И той 3 дни си намира работа в двора , а тук вили на могили  Twisted Evil И боклука не е изхвърлил и в кухнята мирише на вкиснато .Ауууу, писна ми само да чистя като се прибера.Утре сутринта идва кинезитерапевтката и трябва да стана и да започна с подреждането преди кафето. Twisted Evil

# 254
  • Sofia
Дуции, тука ли си?
Аз съм заспала приспивайки Дени, преди малко се ококорих, сега трябва да се мия, да свалям грим и прочее Confused
Като споменахте превръзки срам не срам да си кажа, че вчера съм забравила да си сложа Embarassed Понякога Дени като беснее и просто тичам към тоалетната по най-бързия начин и какво е станало не мога да проумея, явно съм махнала старата превръзка, той нещо се е развикал и съм изкочила бързичко. Вечерта отивам да се къпя и какво да видя - нямам превръзка, бельото ми бая почервеняло(бях с черни боксерки де, ама пак се вижда) Embarassed Embarassed Ужас.
Верно в къщи си бях, ама такова изкукване просто невероятно. Преди да родя бях свръх организирана, нищо не забравях, винаги концентрирана. Сега нещо не ми работи мозъка както трябва ooooh! Някой друг има ли проблеми с концентрацията или да си взимам от бабешките хапове - гинко билоба или каквито там има  Wink

Посмях се с вашите описания hahaha

Айде и да се похваля, че мозъкът ми издиша от целодневното тичане по детето, обаче коремът се прибира Whistling Вчера сложих един късичък потник, за първи път не изглеждах зле в огледалото Peace

Общи условия

Активация на акаунт