Отговори
# 285
  • София
Моето притеснение за яслата е не толкова, че детето е още малко, макар че и това го има. Лошото е, че работя в Дружба, живея в Надежда и пътувам до работа в най-добрия случай час в едната посока. Това означава, че най-рано в 7 вечерта ще съм си у дома.

# 286
Честито класиране на Амаринова, НБМ, Ками. Има ли друг некласиран като нас?
И ние бяхме в групата със случайните числа с шанс 3:1 и не сме изтеглени. В тази градина не остават празни места за второ класиране.
То и аз щях да се чудя какво да правя, да я давам ли там или не, че малко ми е на левия крак местоположението на тая градина Rolling Eyes. Остава ми с чиста съвест да напирам за другата, дето е самостоятелна ясла и сме подали хартиена молба още септември лани. там казаха да се обадим след 01.06, че още не е свършил ремонта.
Иначе 2-те градини, за които следя в близката околност (само градина, без ясла) ме пообнадеждиха. На едното място с точките, които биха ни признали там 8,3, щяхме да влезем дори преди лотарийната група, на второто- щяхме да участваме в тотото при 1:4,5. Кой знае обаче после какви ще са нещата за догодина и по догодина...
Вярно сте отбелязали, че пропусне ли се момента за спането, после нещата се усложняват в пъти. някой път придреме за секунди и после се ококори, все едно е спала, и не ще, въпреки, че е кисела и капризна. Въпроса е всеки си знае горе-долу режима и действа според плюс/минус часа.

# 287
  • София
Как се разбира, че са ни разиграли на лотария? Срещу името и в списъка има някакви цифри-това ли е?

# 288
Как се разбира, че са ни разиграли на лотария? Срещу името и в списъка има някакви цифри-това ли е?
така мисля,
но мисля също, че е редно и участвалите в лотарията и некласирани в профила също да имат цифрите, с което да се визуализира, че въобще сме участвали в тотото.

# 289
  • София
Ра и Адолина не е приета  Peace Незнам дали се радвам или ме е яд. От една страна нямах никакво намерение да я давам, но от друга ако с работата на мъж ми продължава да е такова положението, май все пак ще се наложи да се върна на работа  Crossing Arms

# 290
  • София
ra2 Дени също не е класиран, макар, че бяхме със супер връзки, разбираш ли...... Rolling Eyes
Маги пък съвсем, защото няма свободни ясленски места тук Crazy

# 291

Общи условия

Активация на акаунт