Ден не минава без ЮНЧЕ да се появява! Тема№65

• 12 014
  • 286
  •   1
Отговори
# 120
Снежанке Wink, Късмет ако е днес- не се притеснявай, Работата няма да ти избяга. Дано вси4ко е наред и издържиш без упойка( и аз за това се глася ама каквото стане- държа си опциите отворени). Ще стискаме палци да е живо, здраво и "твое" хаха беб4е. (странни сънища)

# 121
snowwhite, така е - човек без работа съм Mr. Green, освен да вися във форума други задължения нямам, или да ми се обади някоя приятелка за кафе, направо се чудя на някой мами, как по цял ден са заети и си намират работа!То затова  и никога не се чувствам изморена, и малкото спане си ми стига! А за"водите" сигурна ли си, че са такива, може леко да си се изпуснала??!!! Стискам палци да не са води!! Praynig

Lil_Vixen, я разясни какво точно е това- бронзова отливка на бюст или някаква склуптора, извини ме за невежеството, но не разбирам от авангардно изкуство или модернистика или незнам как точно се нарича??!!! Embarassed

# 122
snowwhite, така е - човек без работа съм Mr. Green, освен да вися във форума други задължения нямам, или да ми се обади някоя приятелка за кафе, направо се чудя на някой мами, как по цял ден са заети и си намират работа! А за"водите" сигурна ли си, че са такива, може леко да си се изпуснала??!!! Стискам палци да не са води!! Praynig

Lil_Vixen, я разясни какво точно е това- бронзова отливка на бюст или някаква склуптора, извини ме за невежеството, но не разбирам от изкуство??!!! Embarassed

Да, мъж ми направи отливка на бюста( и корема) когато бях 30 гс. днеска я завърши и постави в рамка, боядиса и зака4и на фона на тъмно синя кожа, после я и надписа, но аз избързах със снимките.

# 123
Яко, я виж ти какъв мъж си имаш, цял живот значи ще си имаш отливка на корема! Харесва ми идеята много!! Simple Smile / и преди да кажеш, колко гледах снимката, хич и не зацепих,че е бременнен корем, ама аз си признах, че нищо не разбирам от модернистика/ Crazy

Snowwhite, успех на прегледа! С теб съм!! Hug

# 124
snowwhite, така е - човек без работа съм Mr. Green, освен да вися във форума други задължения нямам, или да ми се обади някоя приятелка за кафе, направо се чудя на някой мами, как по цял ден са заети и си намират работа!То затова  и никога не се чувствам изморена, и малкото спане си ми стига! А за"водите" сигурна ли си, че са такива, може леко да си се изпуснала??!!! Стискам палци да не са води!! Praynig

Ми де да знам - то пук толкова невежо съ6тество като мене няма  Mr. Green Ама мирисах, гледах - не прили4а6е да е урина  Rolling Eyes Сега говорих с болницата, и казаха да ходя да ме видят...Айде 6те пи6а какво е станало. 6те си взема един ду6, 6те нахвърлям багажа за болницата и тръгвам...Ме4ка страх, мен не страх

# 125
Добро утро, момичета Hug
Снощи най-накрая усетих, че съм в девети месец - имах менструални болки не особено силни, но все пак болки.... явно си наближава.
Стискам палци на Минди - днес е големият й ден.
snowwhite, успех и на теб Hug

# 126
Една добра новина за началото на деня:
MISSY3380 е родила тази нощ в 2 ч. и 30 мин. своята прекрасна дъщеря с манекенски мерки 2850гр. и 50 см. Мама Миси праща целувки на всички юнки!

Да е жива и здрава дъщеричката й и да носи много радост на мама Миси и цялото семейство!
 newsm51

# 127
   Snowwhite , желая ти много късмет и всичко да мине  е по-леко,от колкото си го очаквала  Hug
  Somebody,вицът ти  ме разсмя на ранина.Разбира се,че трябва да се гледа от веселата страна на нещата.Ние караме на вълча поза от октомври миналата година ooooh!,защото лекарите на нас изрично са ни забранили,но съм благодарна на мъжа ми че стоически издържа,без да ме е притеснил по никакъв начин.Обещавам да се реванширам  Wink
Това с пътуващите татковци е много неприятно  Cry ,а да не говорим че шефовете им,които ги изпращат са безчувствени и направо арогантни  #2gunfire .Моят брат го изпратиха в Германия денят след изписването на бебето му,без предупреждение  ooooh!Горката ми снаха не и беше лесно,след доста тежко раждане на бебе 4.500 кг.  #Crazy Дали шефовете му не знаеха и толкова ли нямаше кой друг да го замести на тази толкова "важна " конференция....
   Стискам палци на всички мами,половинките ни да са до нас в най-важния момент и да споделим заедно най-прекрасното - появата на новия живот   bouquet

Честито на мама MISSY3380 !!! Колко вълнуващо начало на деня Heart Eyes?

# 128
Ехаа, пак бебче Grinning
Честита дъщеричка на Миси  Hug

Франчи, много вярно се оказва заглавието, ти как си Hug

# 129
Честито на Миси, да са живи и здрави с малката госпожи4ка и само щастливи моменти за напред.

Да това с пътуващите татковци е много кофти. Той моя е предупредил вси4ко живо 4е сме на финалната права и кадето ще да е ако му звънна- тръгва и о4ите няма да му видят поне седмица. А те да се оправят както могат.  Peace

# 130
Ей супер, още едно бебче! Честито на Миси, да и е жива  и здрава щерката!! stork-girl

Интересна тенденция забелязвам, защо всички нормално раждащи се бебета избират да се появят на бял свят все през ноща???? / замисляли ли сте се Thinking/

Да ви питам,като с таткото се водим на различни адреси, бебето на кой адрес би трябвало да бъде записано- аз искам на моя адрес да е??!!!!!! Wink

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 08:23 от somebody

# 131
  • София
Добро утро и от мен Simple Smile

Да кажа първо, че стискам палци на Минди яко днес и ще чакам новини с нетърпение.

Честито бебче на Беатрикс! Да и е живо и здраво и много да ги радва!
somebody , благодаря за вица, разсмя ни рано рано  Grinning
Lil_Vixen , много ми харесва и идеята и самото произведение, поздрави  съпруга ти  Peace
Snowwhite и на теб успех на прегледа и от теб чакаме новини Simple Smile
    Аз да се отчета... Вчера бях на изследвания в ТК, нямам алергии към упойките, беба има супер тонове и ми изготвиха документите за секцио. Запознах се и с анестезиолога ми и  ми се видя много готин, надявах се на това , че нали с него ше си лафя докато  трае секциото. Каза ми , че няма смисъл от пълна упойка, но ако държа след като извадят беба ще ме приспи. Днес  от 10 пак съм там да видим беба на ехограф и да ми кажат точен час за секциото...ааа и да си взема кръвните изследвания.
 Естествено в последният момент си подадох документите за лична карта и в петък ще е готова. Имаше дълга опашка, то на обяд, точно в най-голямата жега. Бяхме четвърти на опашката и в един момент дойде една баба, нареди се най-отпред и започна да си подготвя документите...е аз по принцип гледам да си спестявам такива емоции, но ми кипна, и и казах, че всички за едно и също чакаме, а тя се обърна и ми вика " Аз няма да чакам" Една жена от опашката я пита не и ли е неудобно да прережда бременна жена, а бабката каза- "Аз пък съм стара" и си се обърна и пререди. После на тръгване каза, че съжалявала  ooooh! и споглед не я удостоих, а жената от опашката и каза, че изобщо не съжалява да не ни ги говори тия. Не мисля, че някой ни е длъжен ама това и да не съм бремемнна би ме ядосало...
Иначе ходихме с таткото на сладкарница и следобяд на биричка. Като за последно така да се каже...

Еййй честито и на Мисии, да и е жива и здрава щерката, много хубаво започва този ден  newsm44

п.п.  somebody мисля, че си записват на твоя адрес бебето. А това за раждането през ноща е така. и на други места съм го чела, но незнам причината.

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 08:30 от Geraldine

# 132
  • София
                              Честит син на мама Беатрикс и честита дъщеря на мама Миси ,да  съм им живи и здрави!
Хубави новини ни заливат напоследък, все така да е по бебче на всяка мама, а на някои и по две!
Подариха ми вчера и нагревател за шишета на Авент, някой да си е купувал или ползвал та да каже как става с това чудо?

# 133
Честита дъщеричка на Миси Simple Smile Да са живи и здрави и да се радват една на друга Simple Smile

Честито бебе и на мама Беатрикс Simple Smile

# 134
Стискам палци на Минди за днес. Praynig Дано всичко да е наред с нея и бебето.
Та живот и здраве ще си имаме още едно 20-то майско бебе. А като чета за snowwhite, може и трето Laughing
Гледам в майската тема голямо затишие, уж е разгарът на сезона при тях. Най- ми е гадно като чета за едно-две момичета, които преносват с повече от седмица  Confused Горките.....

Моите контракциики си ги има. Ту са редовни, ту отслабват, но съм се зарекла да вляза поне в 37 г.с. и тогава. Само дано да не пренося пу-пу... Praynig

somebody, обикновено лекарите в родилните отделения на нощните смени имат много повече работа. Това е стара тенденция, за която все още никой не може да даде логично обяснение.

Общи условия

Активация на акаунт