Ден не минава без ЮНЧЕ да се появява! Тема№65

• 12 016
  • 286
  •   1
Отговори
# 135
                              Честит син на мама Беатрикс и честита дъщеря на мама Миси ,да  съм им живи и здрави!
Хубави новини ни заливат напоследък, все така да е по бебче на всяка мама, а на някои и по две!
Подариха ми вчера и нагревател за шишета на Авент, някой да си е купувал или ползвал та да каже как става с това чудо?

Аз имам нагревател за три шишета-настолен и един едини4ен за колата, но не съм ги отворила даже( надявам се да не ми трябват от на4ало, а да кърмя). Няма ли указател за собственици, ако не онлайн може да провериш- ето това намерих в сайта на Филипс.

http://www.p4c.philips.com/files/s/scf260_22/scf260_22_dfu_eng.pdf

# 136
Честита дъщеричка на Миси!Да и е жива и здрава а на мама бързо въстановяване!  bouquet  bouquet
Минди стискаме ти палци всичко да мине добре  Praynigи скоро те чакаме с добри новини Peace  bouquet

Ох момичета от снощи на сам много ме боли в дясно таза и на долу към кръка  Cry направо едвам ходя.Като стара баба се чувствам Tired а днес трябва да свърша малко работа и как ще се тътря и аз незнам ooooh!

А най големия ми страх е да не тръгна да раждам вечерта  Praynig защото това означава че ще трябва да се обаждам на майка ми да идва посред нощите защото не искам да будя детето и да го стресирам излишно Rolling Eyes

Хубав ден ви желая на всички  bouquet

# 137
Добро утро и от мен.

Честита дъщеричка на Миси. Да са живи и здрави.

Минди и snowwhite  fingerscrossed и от мен.

somebody вице е супер, наистина е точно като за нас.

И аз изпратих мъжа си командировка. По принцип имам време до термина, но знае ли човек може и аз да се обебя преди да си дойде.
И аз му казах, че ако тръгна да раждам няма да му кажа  Mr. Green  Ох и те толкова се мотаха с това заминаване, а сега, а после, от април го планират та точно сега намериха да тръгнат (то не че зависи от тях  де).

Ей като гледам за днес се очертават повече бебоци. Тази седмица си тръгна бебешка  Grinning Grinning Grinning

Лек ден

# 138
ЧЕСТИТИ НИ НОВИ БЕБЕНЦА СИН И ДЪЩЕРИЧКА И НА ЩАСТЛИВИТЕ ИМ МАЙЧЕТА  bouquet ОТ СЪРЦЕ ЖЕЛАЯ НА ТЯХ И РОДИТЕЛИТЕ ИМ ИМ ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И БЛАГОДЕНСТВИЕ  bouquet  bouquet  bouquet

Колко е хубаво,че започват дните ни с такива новини Simple Smile
И аз се присъединявам към отбора на пътуващите мъже,но при мен поне ще е за тази вечер само..и аз ще я прекарам при майка ми,че да не стане нещо и да съм самичка.
Нали ви казах,че въпреки диоптъра ми (-3.5) имам картбланш за нормално раждане. Мъжа ми обаче нещо са го наплашили и само ме разпитва дали няма да реша за секцио все пак.Аз му казвам,че то си е все страх,но.. Лошото е.че и мен ме хваща шубето...ама много яко/ Вече съм в 37 седмица и само се ослушвам за признаци...много ме е страх и много се вълнувам. Сигурна съм,че нищо ново не ви казвам,но ми се щеше да го споделя.
Днес ще ходя във Втора градска на отворени врати-натам съм се насочила и после ще пиша,ако някой го интересува как е било. Ако ли не-няма да ви досаждам.

И аз съм вече доста понадута и с отекли крака..но май е нормално за края на бременността,изстръпването на ръцете си го имам отдавна,даже вече взе да понамалява...или може би свикнах ..незнам:-)
Навсякъде пише,че в последните седмици се ходи всяка седмица на консултация,пък мойта докторка не ме вика.. само за още една конс. другата седмица и край.Дали и при вас е така,или си е различно според състоянието на бременната?
И на мен вица мнооого ми хареса.Ние също сме на тази поза отдавна,но не по мое желание:-)Момчето ми се тревожи да не направи нещо на бебето Simple Smile
Стискам палци на Минди за днес,всичко ще бъде наред Simple Smile

Пожелавам на всички ви хубав ден и много усмивки Simple Smile Simple Smile

# 139
Честити бебчета на новите мами! И аз стискам палци на Минди за днес! Да видим с какви новини ще се върне от прегледа snowwhite.
somebody, и мен вица много ме разсмя. Прочетох го малко по-рано тази сутрин и всеки път като се сетя за него пак ми става смешно  Joy
Моят мъж също ме изостави от рано  Sad Свекъра ми му скимна да прави трети етаж на вилата и мъжът ми ще ходи да покаже на бригадата къде е вилата и да чакат материалите. Много се ядосах че днес ще си изтърва разходката. Направо снощи го приех като заговор от страна на свекъра ми съвсем да мухлясам вкъщи #Cussing out Освен това трябва да помогнем финансово за ремонта  Confused

# 140
Ей, каква хубава новина за добро утро!

Честита принцеса на Мисси! Да е жива, здрава и много щастлива!

Стискам палци на Минди днес   Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed, а и на Snowwhite!

Somebody, не знам защо всички мислят, че близнаците са лоша зодия - Килиан е зодия Близнаци (26.05) и баща ми също (27.05). И двамата са си инати, ама аз съм по-голям от тях (Скорпион  Mr. Green) за баща ми мога да кажа, че е много трудолюбив, добър и грижовен. Винаги е готов да помогне!
За Килиан мога да кажа, че е пълен с енергия, много самостоятелен (играе сам навън), вече се облича и съблича сам, храни се сам от когато беше на годинка (всички се чудиха в България миналата година как може сам да се храни), рисува вече човешки лица, има чувство за хумор и т.н. Обаче много обича да командва, особено по-големите деца на вън, ама и те го слушат нали е по-малък  Laughing. Хайде, нахвалих си детето  Wink

За дрехите - и аз нищо не съм приготвила, нито съм изпрала, нито багаж за болницата, а и имам да купувам още някой дрешки за бебето, може би днес ще направя това, че гледам много бебета са се разбързали, да не би и моето да реши да бърза.

Лек и слънчев ден ви желая, ние отиваме след малко на плаж  Simple Smile!

# 141
Ехаааа ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА МИСИ  bouquet
Страхотно започна деня.
 А току що ми се обади една приятелка, която също е родила снощи в 3.10 ч. момиченце - Габриела Heart Eyes
Стскам палци на Минди Praynig

# 142
добро утро и от мен!
ЧЕСТИТИ НОВИ БЕБЧЕТАААА! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ДА РАДВАТ СЕМЕЙСТВАТА СИ!
Mindi, стискам палци! На снежанка също!
somebody, когато нямате брак и адресите ви са различни /както е и при нас с моя мъж/ децата се записват на майката и на нейния адрес!
момичета, как преборвате скуката вкъщи??? аз по цял ден съм самичка в нас, гледам сутрин да поизляза докато не е напекло, готвя или чистя, ама то вече няма какво да се прави- така съм излъскала цялата къща, че чак ми е неудобно! чета някакви книги, но не мога много дълго да седя или лежа /пък и да ходя също!/ незнам вече! 36та седмица съм, как ли ще изкарам до края?!

# 143
Честита принцеса Йоана на Миси! сега се чухме с нея и е толкова щастлива Simple Smile

Много бързо е минало раждането в 19:30 са й изтекли водите и в 1:30 е имала 10 см разкритие, и до 2:30 е родила, без упойки само някакви обезболяващи са й слагали.  Сега чака в 10 часа да й донесат малката за да се кърмят. Милата, вчера писа че няма търпенеие да гушка малката вече и днес това е факт.

Едно момиче - ЧЧЕСТИТ ТИ 9 МЕСЕЦ

Много хубав ден момичета Simple Smile

# 144
  • Плевен
Честита принцеска на Мисси! Ох, толкова се радвам, че започваме деня така! Скоро да прати повече информация!

Минди, Сноллайт, стискаме ви полци!

Аз отивам на УНГ сега, Андреа май ОТНОВО е болна, направо се расипа да боледува това дете. Май пак ще обикаляме по лекари с нея днес  Crossing Arms Горкото ми детенце.

Сомбоди, тази нощ точно това си мислех да ви питам днес - забелязвате ли, че нощем се раждат много повече бебчета. Обяснявам си го, че тогава сме в покой и по-ясно забелязваме болките и контракциите, ама знам ли...

Хайде лек и усмихнат ден на всички и още бебенца!

# 145
  • Germany
Честита дъщеричка на Миси и от мен! Да расте здрава и щастлива и да радва мама и тати!
Стискам палци на Минди и Snowwhite!
Аз уж се понаспах тази нощ, но нещо пак се чувствам като парцал.. Вчера си изкълчих крака и май ще се размина с дългата разходка днес Sad Иначе от понеделник почти нямам контракции. Тъкмо се настроих да раждам и те спряха  Close. Кръвно също си имам 130/85, но според лекарката ми не трябва да се притеснявам. Ох, искам вече да си гушкам бебчето.
Somebody, бебето ще го запишат на твоя адрес. Поне при нас така беше.

# 146
  • Варна
ЙЕЕЕЕ, ДОБРУТРУ БРАТСТВО, КАКВА ХУБАВА НОВИНА, ЧЕСТИТО БЕБЕЧЕ НА МИСИ.  newsm44

МИХАЙЛОВА- няма да раждаш сега нали се разбрахме на 28 пак да се видим, това с крака и аз го изпитах, не трябва да го натоварваш много и да го масажираш, само му слагай топличка хавлийка и ще те отпусне.  Hug

Аз отивам да се напъхам в банския и изчезвам до морето,дано няма много хора, че да неизвикат защитниците на котовете да ме приберат, мислейко, че съм кит на сушата.  smile3549

# 147
Somebody, независимо дали с брак или без брак детето се записва на постоянния адрес на майката.

# 148
Започна и юнския бебевалеж  newsm44 newsm68 Честито на Миси и Беатрикс да са живи и здрави малките бебоци и много да радват мама и тате

Успех и леко раждане на Минди днес ще чакаме новини  Praynig

И аз вчера бях на консултация, но нищо не ми правиха само кръвното ми премериха и ме записаха на 01.06. за запис на тонове. Сложили са ми картона в един кашон за бременни на които им наближава термина и нула внимание  #Cussing out
Иначе вчера бяхме в зоологическата градина с Мони и още две приятелки с децата, ноооо едвам издържах за никъде не съм вече ужасно се изморих от жегата, а и навсякъде се носеше една миризма  на мърша Sick  Иначе децата се изкефиха много от разходката и се радваха много на животните, което е по важно.

И аз не искам да преносвам този път, като се има предвид, че с Мони преносих 9 дни не ми се иска да повтарям старата песен, дано госпожицата се появи навреме този път  4470

# 149
Еха имаме си още бебетааа!
Честита дъщеричка на Миси!!!
Честит син на мама Беатрикс!!!

Минди, Сноууайт, стискаме ви палци!
Цвети аз затова вече въобще на ходя на ЖК-кантар и апарат за кръвно си имам и вкъщи, а като ме гледа на ехографа ми говори само глупости и затова край, няма да бера повече ядове с нея.
Иначе чак на 30-ти ще ходя в болницата за преглед, дано издържа до тогава, в края на тази седмица трябва да спра лекарствата.
Lil_Vixen много ми хареса този бюст, идеята и изпълнението са чудесни, браво на таткото!

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 09:43 от vanny_76

Общи условия

Активация на акаунт