Ден не минава без ЮНЧЕ да се появява! Тема№65

• 12 018
  • 286
  •   1
Отговори
# 165
И мен ме предупредиха да не раждам зодия близнаци-все едно от мен зависи.Приятеля ми е телец и съм много доволна.
Не ми позната зодията близнак-но явно ще се запозная

Доволна съм че стигнах 9ти месец,направо супер Grinning

# 166
Честита принцеса на мама Миси с прекрасното име Йоана! Да е жива и здрава, да бъде щастлив човек! Бързо възстановяване на мама!   bouquet

Минди, продължавам с  fingerscrossed за теб, а също и за Snowwhite, и за всички останали мами (че не се знае кой ще поднесе поредната прекрасна изненада  Wink).

Аз имах гадна и безсънна нощ, поне успях да изчета всичко. Надявам се днес да не ме боли глава, че имам доста неща да върша, а и гости ще имаме довечера ...

# 167
Мамета,
не забравяйте 4е зависи от възпитанието не от зодията. А каквито и да са ще са си наши и ще им дадем вси4ко необходимо 4е да станат достойни хора.  Peace

# 168
За зодиите, и майка ми, и свекърва ми са Близнаци. Първата ми любов (ученическата  Mr. Green) - също  Peace. Нямам особено големи оплаквания, но си и имам теория по въпроса. Все пак хората имат различна поносимост един към друг в зависимост от характерите си, така че някой органически не може да понася определени типажи, преобладаващи в дадена зодия. На мен също ми е трудно да контактувам с определени зодии, но няма да конкретизирам, за да не се пък засегне някой. Така или иначе наш'те гарджета са си най-хубави, така че телци, близнци или раци - все ще са ни най-мили и все ще си ги обожаваме  Heart Eyes

За нощното раждане на бебчетата, и за това си имам теория (малко вуду  Mr. Green). Нали се твърди, че душите ни не са нови, а само телата, т.е. новото тяло се обитава от някоя душа, освободила преди това друго тяло, което също се случва предимно нощем, ако сте обърнали внимание  Peace. Смята се също така, че нощем заради далеч по-голямото спокойствие, идването на бебето на този свят е много по-невъзпрепятствано. Не мога да навляза в по-големи детайли, защото не съм навътре в тези неща (да не кажа,  че съм много далеч), но като усещане е това, което се опитах да опиша - надявам се не звучи много объркано  Blush.

# 169
За мен преди всичко е важно възпитанието, не зодиите, не датата и часът на раждане, а възпитанието и семейната среда. Раци, телци, близнаци....има ли някакво значение? Не е ли по-важно децата да се родят здрави?

Tzveti , мерси че, попита! Laughing Шарката я боря с много нерви, защото не мога да излизам и се чувствам като обезобразена, заради пъпките по лицето. Tired Tired Tired

# 170
Niama da e dnes, momi4eta. Sega se pribiram, I 6te pi6a po-podrobno ot PC-to wkushti!

# 171
Сега ще пробвам да успея да пиша за всичко, което си бях намислила.
Гъди, мнооого се зарадвах, че Боян се е обърнал главично и всичко си му е в норма! Слушка си те бебока и това е! И все се каня да ти пиша - като гледам Мюзик Айдъл, покрай Боян и Александър все за твоя и моя юнак се сещам (споменавала съм, че името Александър много ми харесва, от дъъълги години, а скоро и таткото си призна най-после, че също му е фаворит сред останалите варианти. Така че, живот и здраве – чакаме си Алекс  Heart Eyes).
Bellaa, с доста закъснение – честит ти рожденик! Да е много щастливо дете и готин батко! Не се сърди – бременните ни мозъци забравят доста важни неща  Tired.
Темп, честит рожден ден на Даяна и честита ти племенничка! Най-добри пожелания за тях!
Едно момиче – браво, че дрешките са спасени! А за зодиите – ако с Поли искате телчета, хич нямате време вече. Ама и близнаци да се, няма да ги връщате, нали?  Wink Аз уж нямам претенции какво ще е, а в същото време – искам да е през юни и това си е! Юни си е „моят месец”, за юни съм се настроила, а за зодията – почти сигурно е, че ще е близнак (таткото все се майтапи, че ако го пренося една седмица, ще се роди на рождения ми ден – 24ти, и ще е Рак. Да, ама не искам нито да е на моят РД, нито да преносвам!). Уф, тя нашата малко стана – сметки без кръчмар – Бебоци, раждайте се когато вие искате, не ни слушайте кой кога искал – важното е да сте живи и здрави!!!
Snowwhite – добре, че писа! Чакаме подробности!

# 172
Snowwhite, радвам се че си добре - чакаме подробности  Hug

Имам новини от Петя - днес я изписват и е супер щастлива. За съжаление още е със зверското главоболие и каза, че ще си го носи май до 12тия ден  Rolling Eyes. Праща много поздрави на всички ви и каза, че докато не пребори главоболието, за съжаление няма да може много да се включва. Иначе Мартинчо е добре - от вчера е изцяло на кърма (слязла е тогава) и само за един ден е наддал страшно много и вече е само 50гр от родилното си тегло  Peace

Аморе, и аз исках юнско бебе ама явно няма да ме огрее  Whistling. Решила съм да пробвам да ме оставят да полежа няколко дни, ама според мен ще си е на 29 и това е Wink.

# 173
За зодиите: Аз като ярък представител на зодията Козирог, който е най-големия скептик и абсолютно невярващ на подобни неща (зодии, духовност, религии и т.н.) Гледам доста снисходително на хората, който са се вкопчили в дневния си хороскоп! За мн всякакви подобни неща са за развлечение (когато имам време за това) и много обичам да се забавлявам с описанията именно за Козирога, защото се оказва, че много от хората не ни харесват! Та за това се забавлявам и с всички, който изпядат в ужас когато кажа, че чакаме бебока в средата на юни! Обикновенно ме гледат със огромна доза съжаление и виждам как им се иска на хората да побягнат! А на мен ми е много смешно! Понякога (много рядко) обаче се прокрадва една мисъл относно нашия татко! Той е Везна и ако друго не съм запомнила, то помня как някъде бях чела съвета НИКОГА да не даваш възможност на Везна да избира между два варианта! Еми така си е! Опитвам се да не се ядосвам и да го приема такъв, ама понякога ми идва да го застрелям, че да не се мъчи милото  #2gunfire ! А днес съм му възложила задача да избере цвета на количката! Има цели 5 варианта  ooooh!!Надявам се бебчо да не е проходил докато вземе решение нашия татко! А бе можете ли да си представите, че тръгва да внася началната вноска за колата и ми звъни да ме пита дали да не отложим малко и да видим друга кола! КАто за тази кола се говорише от ДВЕ ГОДИНИ! И така... Сега последната чуденка е за името на бебчо! Ние още не сме решили, защото нашия татко се двууми между Александър и Алекс! Преди няколко дена пак го зачоплих на темата и той ми вика "Ами накрая както решиш!"  ooooh! Добре, че не съм му дала и още някое друго име! Със сигурност ще отнесем някоя глоба ако нещата зависят от моя Георги! hahaha

# 174
  • София
ЧЕСТИТА РАДОСТ НА МАМА МИСИ!!!!  МАЛКАТА ЙОАНА МНОГО ДА ГИ РАДВА!

Със съпруга на Миси работим в една фирма. Ей сега ще започнат едни обаждания с въпроси от рода на : а ти кога?

Е, явно ще си я нося малката до детската градина. Онзи ден си мислих, че ще се срещаме вече, а то какво - нямам вече контракции. Вчера направих прасци на римски пехотинец от ходене, и пак нищо. Е, ще си чакам термина, юни е хубав месец  Mr. Green

# 175
ЧЕСТИТО МОМИЧЕНЦЕ НА МИСИ! Simple Smile

Ууу Аяяя Simple Smile какви неща разказваш,малко понастръхнах Simple Smile

# 176
Ууу Аяяя Simple Smile какви неща разказваш,малко понастръхнах Simple Smile
Mr. Green стига сме стояли спокойно  Mr. Green
Това е специално за тези като The1   Grinning ... хе-хе, майтапя се разбира се. Моя мъж, бтв, е Козирог и две много близки приятелки, на едната от които пък мъжа й е Везна (и аз съм Везна, за сведение  Peace). Държа да призня, че с решенията е трудно, но аз си се самовъзпитах, щото не си се кефех такава и сега ми е по-лесно - отсичам, това е, и край  Laughing. Иначе сме пичове  Wink

# 177
Tzveti, ПИК-а го издават за по-малко и от 5 мин., а жените там са страшно любезни (стая 106, като влезеш - коридора в дясно)  Peace

Amorevole, хихи, това за Мюзик Айдъл и съвпадението на имената е готино. И виж колко талантливи са ни адашите, нищо че са македончета  Party  Сега остава да се родят и на една и съща дата, майтап ще е  Hug

Легнах да подремна, ама по законите на Мърфи ми звънна телефонът, точно когато успях да задрямам  Sad  Сега пак ще си ходя като кисела краставичка цял ден.

Някои от близнашките мами да не вземем да получим жив подарък на рождените си дни. Ще е весело  Crazy

# 178
Май съм един от малкото хора, които харесват зодия Близнаци Laughing
Заобиколена съм от тях и всички са страхотни - сестра ми(майски близнак), братовчед ми(юнски), любимият ми дядо също беше близнак - толкова сърдечни хора, наистина малко вятърничави на моменти, но в това им е чара, всичко им идва от сърцето..

# 179
Айде от вкъ6ти този път.

Мерси моми4ета, 4е стискахте палци, макар 4е бе6е напразно...Да не стана накрая като лъжливото ов4ар4е  Mr. Green

Ами отидох в болницата - с рейса разбира се Simple Smile...Ние и като се женихме в София ходихме до гражданското с мар6рутката - все така ни върви Simple Smile...Много бързо ни приеха, сложиха ме на едно легло и запис на тоновете - Отли4ни тонове, но познайте - имам контракции!!!! Но после ме прегледаха вагинално (вторият ми преглед за цялата бременност) и се оказа, 4е не били води, ами било нормално те4ение за края на бременността...Ама аз де да знам - абе въоб6те по-голяма кукувица от мен няма - водите не мога да позная, контракции имам, без да знам въоб6те и така. Контракциите ми бяха 4-5 за 15-те минути запис. Не много силни, но доста регулярни...Казаха, 4е било нормално, и като станат силни или наистина ако ми изтекат водите, пак да ходя. Ама аз тоя път 6те 4акам до последно, 4е туко виж пак съм се объркала  Mr. Green

И така. После се върнах пе6а, мъжът ми отиде на работа. Времето е 4удно - пти4ките пеят в парка, навсякъде е зелено, цветя, лйуляците за нацъфтели и мири6ат...Абе рай! Ама 6те взема все пак да приготвя багажа за болницата по-подробно (даже ни6то не взех сега), и да оправя дре6ките на беб4о, 4е явно не се знае кога 6те ми дойде реда...

А искам да се вклу4а по въпроса за здравната каса и ЖК. Според мен, програмата си е напълно в реда на не6тата, и ако 4овек има нормална бременност, въоб6те не е необходимо да те гледат 100 пъти на ултразвук, или да те преглеждат вагинално всеки месец, и тн Много изли6ни не6та има, когато се ходи на 4астно, ако съдя по това, което разказвате. Пак да кажа при мен как проте4е наблудението - ходих веднъж в месеца, да ми мерят кръвно, захар в кръвта, и да ми измерят матката, и 3 УЗ ми направиха, като този в20-та седмица си бе6е ФМ. Никога не съм отивала с притеснение на преглед, нито са ме притеснявали те по някакъв на4ин. Проблемът не е в малкото изследвания, които се полагат по ЗК, а в некадърността на докторите, които работят в ЖК, или меркантилността им, както и в недостига на направления, ако не дай си боже има някакъв проблем. Бременността е голям бизнес в БГ. Едно проследяване сигурно излиза над 1000 лв, сумарно. И в крайна сметка, поне по мои наблудения, това не прави моми4етата по-спокойни, а напротив, т.к. има не малко слу4аи на преекспониране на нето4ни изследвания,...За съжаление, докато в БГ не се засилили контролът върху лекарите, все 6те е така. Но явно няма интерес да стане като в нормалните държави, ами о6те дълго 6те се ходи на 4астно и на ЖК, а който не може да си позволи 4астно, 6те трябва да се моли вси4ко да е наред...

Айде стига, 4е ферман написах Simple Smile И пак дре6ките си стоят незигладени!

Общи условия

Активация на акаунт