131 DE> Типс + Трикс за дипломантки

• 10 968
  • 304
  •   1
Отговори
# 75

Аз натоварих колата - малеее колко ми бил малък багажника  hahaha И утре след работа живот и здраве - белла Италия  Wink моренце, плаж, пица, паста,..да продължавам ли  Mr. Green

Мини ни вземи. Ще забавляваме децата, и на отиване и на връщане Wink.

# 76
Здрасти и от мен !  Stop

Mърморанич,много си ми сладка.Казваш си всичко без някой да те пита. Wink След някоя и друга годинка ще проумееш,че не можеш да промениш света,но можеш единствено себе си.Тогава отново ще се влюбиш в живота и ще се радваш на всеки изминал ден,защото ще е изживян пълноценно.Пожелавам ти го от сърце.И естествено повече оптимизъм,хъс,борбеност за да сбъднеш мечтите си.  Hug

Мами,може ли да ми препоръчате "Krabbel/Spieldecke"? Молбата ми е да е сладурско,пъстро и с повече възможности за игра.Кръстницата ни ще си има бебе и искам да взема нещо,което го няма в България.Приемам и други идеи.  Grinning

Шпаргелово време е.Готвите ли често този прочут немски зеленчук?Освен сварен с картофи и сос оландес с какво друго може да се сервира? Толкова ми е безвкусен,лигав и труден за белене,а моят мъж все на него се точи.

Как ще празнувате ден на бащата в четвъртък?Какви подаръци сте приготвили за татковците? Много се чудих какво да е тази година.Където и да погледна все смукалки,шоколади,алкохоли с голи каки. Blush То хубаво за мъжките очи,но на вкус не струват.Тази година взех нещо практично - една чаша за кафе "Der beste Papa der Welt" и една химикалка със същия надпис.
Запланувайте добре деня.Окачват се до 30 градуса горещини.

Друго май не се сещам за сега.Отивам да лягам,че Микита след малко ще рипне от леглото и ще иска да "гайкаме".

Лека и спокойна нощ.

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 00:37 от *Веси*

# 77
Добра да е вечерта, мадами!

Аспержи, Весе, съседката ми прави без да ги вари с масло и подправки, увити във фолио и бутнати във фурната.
Зелените аспержи не са чак толкова лигави и не искат такова белене. Пробвай и тях.

Как ще празнувате ден на бащата в четвъртък?Какви подаръци сте приготвили за татковците?
Подаръкът му е спокойствие и здрава храна. Смятам да му наготвя и да запраша с децата. Но може и да не му наготвя. Останалото му стига. Laughing
В подготвителна треска съм. Не ме търсете.

# 78
Ще пробвам зелените шпаргели.Не се бях сетила за тях.Благодаря, .

Сетих се какво имам да ви казвам.В неделя ни умря зайчето. Sad Голяма трагедия е за всички ни.Съжалявам,че го заведох на лекар.
Уж за добре го заведох,а след два дена взе,че умря.Отидохме  да го подстрижат,че не блъскаше на нищо,а той след това спря да се храни и да се движи.Явно много се е изплашил. Sad Детето реве вече втори ден,че Байко го няма.Излъгах я,че е избягал в гората при майка си,но не помага.Кара ме да вървя да го търся.Повече животно вкъщи да не виждам.  Cry

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 01:04 от *Веси*

# 79
... и да запраша с децата.
Ако мъжът ми прочете това Ще се раzведе и Ще иска теб да вzеме  Joy
Аспержи готви и яде само той. До сега само белите съм го виждала да купува.
Весе, в БГ има вече всичко. Купи í по_добре неЩо, което тя няма да си купи, а е практично.
Майра, пиши сега ти, то Ще дойде времето, когато след 10ъ15 дни ние Ще пишем  Mr. Green А багажник колкото и да е голям все не стига, когато има деца  ooooh! Весело иzкарване.

# 80
Уау, видяхте ли бре! Това съм аз!
Ще пробвам зелените шпаргели.Не се бях сетила за тях.Благодаря, Мамун.

Ех, Весе, съжалявам! Тези страхливи зайчета-байчета, сърчицата им не издържат на стрес.
В кръга на черния хумор ми мина през ум, че беше по-добре да го беше дала на Мата за тавата. Ама само ми мина и бързо избяга.
Вземете си все пак друго животинче. Мики ще се радва.

# 81
Добро ви утро!

Шпаргел, обелен или млад небелен, леко сварен в подсолена вода. Увивам в бекон всяко отделно и запичам до зачервяване. Поднасям с млечно-чеснов сос - супер мезе за бира.

Вчера ни се роди първия братовчед, голямо бебе - над 4 кила. Мама и бебе са добре. Име още не знаем. Братовчедки имаме много, но братовчеди не. Е, сега вече да. Много сме щастливи ! Само сестра ми още не ни е зарадвала с бебе, надявам се скоро да се престрашат и те.

Последно повикване за срещата в събота:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=397340.0

Мистикова дали няма да реши да дойде?

# 82
Сбъдваща, честото да ви е братовчедчето! При нас пък има дефицит на момиченца. Имаме 8 брадовчедчетас, но нито една браовчедка. Да се надяваме, че след време ние ще си родиме едно момиченце   Laughing
Веси , мого тъжна случка е тази със зайчето, но децата бързо го преодоляват. Ако решите да й вземете друго зайче смятай, че е забравила за бягството му.  Wink

# 83
Здравейте дами,
гледам че много от вас ще се прибират до БГ: правите ли някаква допълнителна здравна застраховка?

Особено ми допадна предложението на Тоничка  newsm10.

# 84
Таня, аз имам доп. застраховка за чужбина и не вадя за БГ. Но обади се в Кранкенкасето и йм кажи че ти предстои почивка в ЕС и да ти пратят европейска здравна карта. С нея лечението на остри заболявания е безплатно в ЕС.  Peace

Веси, горкото зайченце  Cry

Мишенце, честит ви братовчед   bouquet В моята рода пък от 1960год. не се е родило момче  Crazy

Изчезвам, днес е много важен ден за мен, после ще докладвам.

# 85
Таня, ние имаме от години ... zа Щастие. Не zнам вече колко плаЩаме, но е много евтино. 2006 лятото Томи беше с боа и дрис (както бихте го каzали вие). 1 доктор в Поморие каzа, да иzчакаме, на другия ден отидохме при друга лекарка, тя ни прати по спешност в болницата в Поморие. Томи беше с 1 крак на другия свят. Вкараха ме вечерта в стая, която е по принцип с 2 легла, но в момента беше с 3 легла и 2 стола. Бяхме 5 майки с деца Twisted Evil Аz като последно пристигнала получих стол, на който очакваха да спя. Благодарение на zастраховката ме вкараха във ВИП стая (не, че беше ВИП, но беше по_голяма и бяхме 2, другата рускиня, живееЩа в ДЕ, та бях и преводач  Laughing). Когато мъжът ми се обади му каzаха, че ако не сме доволни от лечението и мислим, че там е опасно zа детето, могат да ни пратят въртолет и да ни вzемат (раzбира се останах там, да си правя компания и с хлебарките). Така, че моят съвет е ЗАДъЛЖИТЕЛНО zастраховка!  Naughty
СбъдваЩа, честито   bouquet
Маймун, май хуморът ни е подобен  Laughing, първата ми мислъл беше "можеше да им е вкусен" (макар аz да не ям zаешко).
Татяна, сподели zаЩо е важен и тогава бягай.

# 86
Таня, аз имам доп. застраховка за чужбина и не вадя за БГ. Но обади се в Кранкенкасето и йм кажи че ти предстои почивка в ЕС и да ти пратят европейска здравна карта. С нея лечението на остри заболявания е безплатно в ЕС.  Peace

в рамките на ценоразписа на здравната каса . Останалото допла9а8 сам, ако нямаш допълнителна здравна за чужбина, която да поеме разликата. Нашата дпълнителна е 12 Е годишно за цялото сем в Алианц. не кой знае какво, но ако сравниш ще намериш и по евтини  Hug

# 87
  • UK
Разбира се, че няма да спра да пиша във форума. Simple Smile

Ние имахме само една братовчедка и много братовчеди, преди чичо ми да си намери нова приятелка с две момичета и уравновеси нещата. Много са готини и всички ги приемат като част от семейството и трите с майка им. Simple Smile

# 88
Уфф жалко .. Sick

# 89
  • в сърцето на един мъж...
Веси, много жалко за зайчето Sad Ние имахме котка, подарък ми беше от мъжа ми за първата Коледа заедно. Умря докато той беше първата година в Германия, много тежко го изживях и от тогава не съм и помисляла за друго животинче Sad
Тоничке Hug Joy

Общи условия

Активация на акаунт