Кали стана мама на втори син

• 2 140
  • 23
  •   1
Отговори
# 15
Правилно, и аз така харесвам  Мадона.

# 16
Аз пък харесвам всичко у Мадона и най-вече музиката й.Затова и съм на концерт на 29.08. Wink

# 17
  • с/у ОколоМръсТното
линк към любимите ти нейни песни,

http://www.vbox7.com/play:07842a81

Честит й 2-ри син   bouquet, пък бил той и министерски внук  Party Жив и здрав да й е  Hug

# 18
Честито да е здраво и усмихнато детето!   bouquet

# 19
Наш`та сис-теее-маааа 4-4-2 Вълк  Wink

Честито й второ бебе!
Вили Краус начи . Хм.

# 20
Знаточе,благодаря ти ,че ми припомни тази култова песен!ПРез 98-ма я пеехме до премаляване по стадионите във Франция,нищо,че ни утрепаха тогава. Simple Smile

# 21
Нито една нейна песен не знам.Не слушам чалга.Кали ми харесва като жена и като човек,не като певица.
Е, как не знаеш нито една нейна песен, пък не я харесваш като певица!? На какво основание тогава не и харесваш пеенето?

Знаточе,благодаря ти ,че ми припомни тази култова песен!ПРез 98-ма я пеехме до премаляване по стадионите във Франция,нищо,че ни утрепаха тогава. Simple Smile
Mr. Green Crazy Тази песен е на Кали.  Joy Но ти току що разбра, де. hahaha

# 22
Da,mnogo dobre znam,che pesenta e na Kali.A ti po kakuv povod samo vlizash i se zaiajdash v temata?Haresvam Kali, ne sledia tvorchestvoto i,niamam ideia koia e novata ili starata i pesen.4-4-2 beshe megahit prez 98-ma,edva li niakoi ne ia znae.

# 23
  • София
да и е честито  - много здраве ,щастие и късмет да има бебето да расте умно и добро Hug ! ! !

Общи условия

Активация на акаунт