ЮЛИ 2007

• 8 983
  • 309
  •   1
Отговори
# 255
  • sf
Иве,какво стана с твоята бавачка? Идва ли?

Купих череши по 2,50 лв, ама страхотни, месести и сладки, чак си мисля,че са объркали цената.   Thinking

И да ви кажа нещо засрамващо за мен-  Blush вися си аз пред компа, ям череши и пица, а от коридора се чува тропане, отивам аз и гледам Вероника мете, чак изкарала масата от хола, да не й пречи. 

# 256
  • На края на вселената!
Благодаря ви, момичета мили, за пожеланията  Hug

Поздравявам всички с тази песен http://www.vbox7.com/play:7e89fb88

# 257
4ЕСТИТО НА ВСИ4КИ РОЖДЕНИЦИ ! МНОГО ЗДРАВЕ,6ТАСТИЕ И КЪСМЕТ   bouquet

# 258
Честито на нашите първи рожденици Екатерина и Стелиян   bouquet

# 259
  • София
Идва Вики,отмяна си имаш,само можем да ти завиждаме.

# 260
Елче, честита годишнина (на патерици)!
Мими, честита кола! Да си я караш безаварийно!
Дунди, как е баткото?

ЧРД на Стилян, Емче!
ЧРД на Екатерина, Бима!

Да са  много здрави, весели и игриви!

# 261
Здравейте от мен  Hug
Мими честито ти возило   bouquet  bouquet  bouquet Леко и безаварийно пътуване  Grinning
Честито и на рождениците днес - Стилиян и Катерина   bigdance2  ura  ura  ura Да са здрави и мноооооооооого щастливи   bouquet
Ели чиста лотария си беше при нас с ОДЗ
Приеха я в 91 ОДЗ в Подуяне, точно срещу офиса на мъж ми - от бюрото си гледа в двора на градината Wink
Решихме, че там ни е най-удобно - той е наблизо през целия ден и може да реагира, ако нещо се случи Simple Smile
Пътуването до там и обратно честно казано не ме притеснява особено - Ина обича да се вози, а маршрута не е много натоварен - мъж ми взема разстоянието от нас до там за около 15-20 мин.
Вчера Бисер се е срещнал с директорката и са му показали ДГ - каза че много му е харесало чистичко, с голям двор, нямало ревящи деца Simple Smile
Момичета имам голям проблем с Ина Sad Пристрастена е към обувките си. Ако искате ми се смейте, но положението е отчайващо - иска да спи с тях, не ми да ги събуваме, изпада в някакви истерии направо. От 3-4 дни е така  ooooh! Снощи близо 30 мин буквално се дереше, защото искаше  да излиза на разходка в 21.30 вечерта. Няма успокояване с всичко възможно опитахме Sad
Направо не знам какво да правя  Shocked Tired ooooh!
Извинете че ви се оплаквам и товаря, ама ........................... няма на кой друг  Hug Hug Hug

# 262
  • София
Веси,чито нови обувки да си спи с тях,Ради понякога иска да заспива с тях но ги държи и играе докато заспи.Нищо вече неможе да ме изуми,само да са здрави.

# 263
Иве май си права  newsm78
Аз май пак драматизирам нещата  Embarassed
Лошото е като се стигне до истерия става страшно направо. Снощи ме издра по лицето добре че има фон дьо тен че иначе изглеждам все едно със се била с диви котки  Rolling Eyes ooooh!

# 264
  • София
веси, да е здрава дето вика ивето па да прави квото ще. коки пък е адски привързан към обувките (в т/ч/  и пантофи) които носи и като купим нови е супер драма да го убедим че и те са си негови и са също хубави Laughing Laughing Laughing
и отново- честито за ОДЗ-то. наесен- здрави и с песен! Hug

# 265
  • София,
ЧЕстит втори рожден ден на малките ни рожденици Стелиян и Екатерина! ДА са живи и здрави и много щастливи, палави сладури! Hugnewsm67 newsm67 newsm67

Благодаря ВИ момичета, баткото се е успокоил снощи и е заспал, сутринта се чухме беше добре, доволен. Той и друг път се е делил от нас, отмалък си изкарва всяко лято при баба и дядо, но там е друго, не е като да си сам на 500 км. Sick ДАно тази вечер вече е спокоен, а иначе на нас си ни липсва, аз снощи цяла нощ немигнах от притеснение, а и тъпия ни прост "СЕЛЯНИН" под нас направо ме изкара извън нерви, вече незнам какво да правя, днес пак писах жалби, но домакинката ни я нямаше, сега ще пиша пак по мейла.
Днес нямаме вода цял ден и аз щях уж да готвя ама ще чакам да дойде. Утре пък ток нямало да имаме пак цял ден, ужас с тези профилактики ми писна, ама няма начин! #Cussing out

Последна редакция: вт, 26 май 2009, 14:55 от Семирамида

# 266
Честит втори рожден ден на Стилян и Екатерина! Пожелавм и весели игри
Мими, честито ти возило
Веси, разбирам те напълно - вчера Бояна е ревела повече от 30 мин. защото я свалих от едно влакче. 5 пъти се вози - и според мен като за първи път  е доста. Толкова беше разстроена,че бъркаше пак ( тя казва пати) с бати.Целия град се обръщаше и си казваше сигурно, че съм изперкала, за де то детето ми се дере, а аз си я бутам в количката

# 267
Честит рожден ден на малките буболечки.
Да са здравички и непослушни. Ще има време да слушат като пораснат.
Днес най- накрая сложих Пентаксима на Дени и да се похваля - той е станал 11.500. Хвал, хвал.

# 268
  • София
Днес най- накрая сложих Пентаксима на Дени и да се похваля - той е станал 11.500. Хвал, хвал.
е хайде честито ти хвал- и на пентаксим и на кила  Laughing

# 269
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА СТЕЛИАН И ЕКАТЕРИНА!Много радост и игри!   bouquet
Мими,честита придобивка!
Елче,честито и на вас годишнина!Снимките са разкошни,по тези места сме били и ние!
Майче,много неприятно с боледуването на Малчо.Дано се оправи вече.Аз днес бях при хомеопата и почваме с отбиването вече с помощт защото сама неуспявам.Но сега пак е на цокане.
Разходихме се яко в Борисовата градина.Качих го на акумолаторна кола и ме изненада колко добре кара.Изморих се аз днес.
Веси,честит прием!Доста документи искат и сега ги събирам.

Общи условия

Активация на акаунт