ЮЛИ 2007

• 8 981
  • 309
  •   1
Отговори
# 300
Добро утро и от нашта къща  Grinning
Ками, ЧРД, да си ни жива и здрава и много обичана   bouquet
Аз съм чувала за тези привързаности към дрехи и играчки. На нас не си е случвало...но не е късно де  Laughing
Говорих с една колежка. Юли месец трябва да се върна на работа за 10 дена, за да могат да ми преизчислят заплатата и да си пусна платения отпуск. Мариян трябва да се гледа с някоя баба...

# 301
  • Варна
Честит рожден ден Ками !   bouquet Бъди жива и здрава!Много любов и разбирателство у дома ти желая  Hug
Нелия все още е много привързана към завивката си и вечер не ляга без любимото си "гао"/одеало/.Навремето като записах Преско на ясла, госпожите ми казаха, ако си има някаква любима играчка или вещ няма проблеми да го водя с нея и като гледах всяко дете мъкнеше нещо за ушите.Струваше ми се много странно и даже смешно и си виках- тези пък родители защо не ги отучат  Wink.Явно човек не разбира докато не се сблъска с това. Сега ще трябва на ясла да я водя със завивката  Rolling EyesИ да търся алтернативи за вкъщи де  Laughing Щото иначе голямо мъкнене трябва да падне  ooooh!
За захласването всичко което знам , че трябва да се духа с уста в лицето за да може да си поеме въздух и ,че отшумява с времето.
Вики, честит празник и на вас. Дълги години семеен живот ви желая   bouquet

# 302
  • София
Ками, ЧРД мила! Бъди здрава, винаги така лъчезарна, от любов,  късмет и щастие да не се оттървеш!

Вики, честита ви годишнина, мир, спокойствие и любов на вашето семейство за дълги години напред!!!!
(нашата е утре Simple Smile )

# 303
честит празник на всички които имат празник да сте здрави и много щастливи

# 304
как сте днес каквво правят палавниците

# 305
  • София
как сте днес каквво правят палавниците
привет
за да не ти се налага да пишеш по 2 последователни постинга, когато си сетила за още нещо, има едно бутонче "редактирай" след което можеш да си допишеш първия пост и да го запазиш с бутона "Запази"  Hug

моят палавник си е на ясла днес, а мама му вършее по задачи и из форума  Laughing
ти записала ли си детенце на ясла? Peace

# 306
  • sf
И моя е на ясла, а кака ме блее пред ТВ-то, ама след малко я гоня.
Дали са им за четене през лятото няколко дебелжки книги, горкото само преглъща като ги гледа  hahaha
Ходихме и до Метро, много обичам да пазарувам там и после да разпределям покупките у нас  Mr. Green

# 307
  • На края на вселената!
Честита годишнина, Вики! Много топлина, уют и щастие!  bouquet

ЧРД, Ками! Бъди винаги усмихната и всеотдайна, както до сега   bouquet

Добре дошли, Пепи и Теодор!  Hug

Катето си има една малка възглавничка с надпис БГ-мамма. Не заспива без нея в къщи и вероятно ще я мъкне в яслата. Дори държи надписа да е правилно разположен, ако е завъртян нещо не я свърта да легне (не я убива) - не знам какво й разбира главицата, но много държи на надписа  hahaha

# 308
  • София
ЧРД КАМИ!
Вики  bouquet
Някой ще пусне ли нова тема?Моля.
Ходих до градината крият я директорката три пъти се разкарвам,ако знае какво губи на врата с погача ще ме чака. Laughing

# 309
  • На края на вселената!
Новата тема

Иве,    

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 12:51 от Томасе

Общи условия

Активация на акаунт