SportsDirect.com - 2!

• 58 131
  • 686
  •   1
Отговори
# 60
  • Стара Загора
И моята порьчка е разделена на две, но не по вашата схема.  Thinking Да, в единия пакет са само маратонки, но и в този с дрехите са оставили няколко чифта.  newsm78 Английска му работа, важното е всичко да дойде,  Praynig а в 1 или 2 кашона, няма значение.

# 61
След доста размисли и аз поръчах няколко парцалки и два чифта обувки, но вчера като получих имейла обувките бяха извадени от сметката. Има ли вероятност да ги пратят отделно или просто са ми отказани?
По-напред коментирахме с друга потребителка,че явно има нова практика-пускат отделно обувките,отделно дрехите.При мен беше същото,единия мейл даже ми беше в " спам",добре,че имам наика да поглеждам какво има там.
Написах им и ме удостоиха с отговор. Двата модела са изчерпани и за това не са изпратени. Съответно и ред извинения следваха.
А потвърдителния имейл настина беше в "спам" . Сега остава търпението да получа поръчката  Praynig

# 62
  • На черешата
 Кажете, на кой мейл ви отговарят, че аз се скъсах да им пиша без да ми отговори никой.  Embarassed

# 63
cs@sportsdirect.com
На този.
Цитат
Unfortunately the items listed below are temporarily not in stock. As a result we have had to cancel these items and cancel the payment authority on your card. You will not be charged for any of these items.

Order Summary
Quantity Description Status Price Total
1 Kappa Racing LaceUp Jnr84 White/Navy/Silv 3
Product Code: 092220/37/230  Item Cancelled  £10.00 £10.00
1 Kangol Cambridge Snr 74 Black 7
Product Code: 180058/03/270  Item Cancelled  £25.00 £25.00

If you have any questions or concerns, please email us at cs@sportsdirect.com.

# 64
А аз искам да попитам,как стои въпроса с дефектна стока,бях поръчала чадъра на дънлоп,който е нарязан на всякъде, и незная дали си заслужава да се разправям.На някой случвало ли му се е и как е процедирал?

# 65
А аз искам да попитам,как стои въпроса с дефектна стока,бях поръчала чадъра на дънлоп,който е нарязан на всякъде, и незная дали си заслужава да се разправям.На някой случвало ли му се е и как е процедирал?
принципно искат да им се върне дефектната стока,но тъй като става дума за чадър от 3 паунда/май беше/ те съветвам да им напише писмо,да направиш снимки на дефектите и да им ги изпратиш.Едва ли ще сиакт да им  го връщаш ,щото пощенските по изпращането ще са значително по-големи.Аз имах подобен случай със Фрагранса,там ставаше дума за един лосион за тяло,така направих и ми върнаха паричките,а лосиона не са искали да го изпратя щото щеше да им струва майка си и баща си.

# 66
ок,благодаря ти

# 67
Аз днеска ще си взема моята поръчка от миналия петък!  Laughing

# 68
Аз искам да питам като ви разделят поръчките на две едновременно ли ви пращат номера и на двете или може едната по късно да тръгне ooooh!

# 69
Аз искам да питам като ви разделят поръчките на две едновременно ли ви пращат номера и на двете или може едната по късно да тръгне ooooh!

Може да я пратят по-късно. 3-те пакетчата ги пратиха за 2 или 3 седмици.

# 70
Едно въпросче!! Аз нося 37 номер и виждам, че трябва да си поръчам 4 ка от маратонките. Може ли да си поръчам  артикул, на който пише junior, но пак е 4 ка. По таблиците виждам че пак си отговаря на 37 ми?

# 71
абе,момичета,от тук който поръчва има ли някой безпроблемна поръчка?гледам само проблеми.......и се чудя ии аз си бях харесала някои нещица  newsm78 newsm78

# 72
snejinkata26,да можеш да си поръчаш 4-ка junior,съвпадат Peace
snezko,аз имам няколко безпроблемни поръчки,но май е въпрос на късмет...

# 73
бингъл -мерси,ами аз си харесах един сак на Рийбок и портмоне на Адидас,и ооооще много други работи.....но още разглеждам Peace

# 74
Не е ли по-рентабилно да се поръчва чрез Empresa ?

Вместо 25 £ , ще платите 3.95 £ + още толкова за Empresa - тоест около 8 £.

Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт