SportsDirect.com - 2!

• 57 258
  • 686
  •   1
Отговори
# 375
  • Стара Загора
Някой има ли наблюдения в/у размерите на маратонките Kappa, Lonsdale и Everlast?  Thinking
Отговарят ли си, дьлжина на стелката на номер 5, 5.5, 6(или някой друг, колкото да се ориентирам)?   Praynig

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 23:10 от SAMI&kokiMAMI

# 376
  • сусурлево
Карра са умалени , взех си Каппа 4 и са ми малки , Умбро 4 са ми точни .Нося 37 номер

# 377
Аз взех Kappa и Umbro за сина ми. Първите му бяха точни, а вторите 1 номер по-големи. Но той носи UK13. Може при децата да е различно.

# 378
  • Русе
Запис и от мен. Много хубав сайт, страхотни намаления има в момента. През почивните дни ще разходя детенцето до спортните магазини да пробва малко маратонки и като се ориентирам в номерацията, ще помоля да се включа в нечия поръчк Hug
А вчера попаднах на един сайт, в който може да се намират кодове за намаления за почти всички онлайн магазини www.myvouchercodes.co.uk

# 379
И аз съм сигурна, че Умбро са уголемени, малкия има чифт Лонсдейл 8 номер и чифт Умбро, пак 8 номер, има поне 1см разлика #Crazy

# 380
Някой има ли наблюдения в/у размерите на маратонките Kappa, Lonsdale и Everlast?  Thinking
Отговарят ли си, дьлжина на стелката на номер 5, 5.5, 6(или някой друг, колкото да се ориентирам)?   Praynig

Веднъж взех Kappa, които бяха обявени като UK9+. По принцип аз нося 43. UK9 принципно би трябвало да отговаря на 43. Помислих, че това UK9+ е някаква грешка и си е просто 9, но се оказа, че не е така и ми бяха доста големи. След това си поръчах от същия модел UK8, което би трябвало да е 42, защото нямаше междинния номер 8 ½, което би трябвало да е 42,5 и съвсем ми бяха по ходилото.

Поръчвал съм Puma UK9 и са ми съвсем точно. Имам и едни Nike отново UK9, но са ми малко големи, но не чак така, че да не мога да ги нося. И двата модела са всекидневни (casual) Последно поръчах Adidas UK9 от типа за бягане (running shoes) и са ми малки, така че племенникът ми се сдоби с подарък за рождения си ден. А предишните ми Adidas running shoes, които трябваше да подменя са си UK9 и са си ми точни.

Това, което се опитвам да кажа е, че за спортните обувки (маратонки) всичко е доста относително. Зависи си от конкретния модел. Най-добре е ако има същия в магазин у нас за да се измери, задължително абсолютно същия модел, иначе винаги има някакъв риск. Аз лично предпочитам да рискувам.  Ако не ми стават, винаги мога да ги подаря на някого и даже да се почувствам още по-добре.

# 381
Да, така е определено, аз нося 37-38, но имам маратонки 4, 4 1/2 и 5, от различни модели на Найк и Адидас, много си зависи от модела-дали е кожен или с повече плат и т.н.

# 382
Днес получих тези маратонки Adidas, доволна съм Simple Smile Много са леки, а подметката им е плътна и удобна.

http://www.sportsdirect.com/Products/SD/PID-adidas+Anjan+Ext+Lad … ?ColCode=27310202

Според мен са доста умалени и за тесен крак. Моите по етикет са номер 6 (39 1/3). Аз нося 38 и са ми точно.

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 20:50 от Linofrina

# 383
Утре пускам поръчка ако някой реши да ми пише на лс

# 384
Аз получих e-mail, че са ми освободили акаунта и много се извиняват за проблемите. Че имали нова ситема и тя била много по-сложна от предишната.
Вече мога да гледам спокойно сайта.

# 385
Ето ме и мен.Не съм съгласна че са умалени на умбро.Вчера пристигна и моето колетче .Бях поръчала джапанки на мъжът ми УК9,защото Пумите са му 9 и му стават,но се оказа че УК9 джапанка отговаря на 43,а и така си пише и на нея.
А ето и мойте покупки http://www.aazz.snimka.bg/album.php?album_id=355725&pid=13376713 . Като цяло съм доволна от всичко.И за размерите според мен е на късмет.От 3 потника номер Л,разлика голяма,а един с един не е еднакъв.Лека вечер.

# 386
Искам спешно да поръчам едни сандали. Има ли желаещи за обща поръчка до София?

# 387
И аз набирам доброволци за поръчка идната седмица.,

# 388
  • сусурлево
http://www.convertworld.com/bg/    превръщане на номера дава ги и в см. като се даде подробно превръщане

# 389
Аз пускам поръчката.

Последна редакция: сб, 11 юли 2009, 21:10 от Stryper

Общи условия

Активация на акаунт